top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Oude Atlantis Vete en Overstap Nieuwe Tijd

ASHTAR

De oude Atlantische energie speelt een rol in vele trauma's, maar de overstap naar het nieuwe tijdperk brengt alles in balans.

Oude Atlantische Vete

Een oud Atlantische vete is nog steeds werkzaam in de huidige tijd. Misbruik van de Heilige Kennis, woede en machteloosheid zijn de schaduwen van een oude cyclus. Paranoia en machtsvertoon komen nu samen om dit alles definitief los te laten. De oude patronen van zwarte magie komen hieruit voort en kunnen nu uit je systeem verwijdert worden.

VROUWELIJK WATER

In de huidige politiek en overal op aarde spelen de machthebbers het spel van de angst, dit is de angst van de ondergang van Atlantis. Zij proberen de magie van het water te verbannen op aarde welke symbool staat voor de vrouwelijke kracht. Zij willen hun macht verder versterken via een cyberwereld. Dit zijn de zielen die ooit op Atlantis de macht grepen en de Heilige creatiekrachten misbruikte. Atlantis werd door het water overspoeld en zonk. Het water is verbonden met het vrouwelijk deel en zij hebben grote angst voor het deel wat hen ten onder liet gaan. Hun angsten worden op de proef gesteld nu het Aquarius water zich gaat manifesteren. Een nieuwe wereld staat op.


EENHEID EN CREATIE

De clou om het mannelijk en vrouwelijk deel één te laten worden, geeft hun nog meer angst: "De vrouwelijke kracht van geboorte, is de Goddelijke creatiekracht". Daarom is de huidige wetenschap zo obsessief bezig om het levende deeltje te ontmantelen. Zodat zij de macht over het leven kunnen bezitten. Het immuunsysteem is hier ook mee verbonden en speelt een grote rol in dit alles, het ondermijnen van dit bijzondere systeem levert hen kennis op.


Waterwezens

De waterwezens van Atlantis zijn lang geleden in de verborgenheid geraakt. Alles komt nu weer boven en ook kennis daaromtrent. Vandaar de vele regenbuien die het virus op aarde schoonspoelen. Het grondwater mag weer gezuiverd worden, zodat het (angst)virus oplost.

Gedachten mogen weer helderheid krijgen door de kracht van Aquarius, zodat het vrouwelijk deel weer in balans kan komen om de heelheid te bereiken. De creatiekracht vormt een belangrijk onderdeel voor de nieuwe tijd.


De waterwezens zijn zeer gevoelig en komen tevoorschijn als er vertrouwen en liefde in het hart aanwezig is. Sommige van jullie kunnen de waterwezens van de aarde "zien". Wanneer zij verschijnen kun je in een diepere laag van jezelf een deel openen wat lang geleden is gesloten. Zo werd jouw Heilige Kennis beschermt tegen een wereld van macht en manipulatie. Door het water van Aquarius kun je dit alles gaan openen. De versnelling van energie zorgt voor een grote sprong voorwaarts in het bewustzijn.

(Arthura: Lees het volgend bericht over de versnelling).


OVERGANG NIEUWE TIJD

Gezondheid

Het fysieke lichaam ondergaat een grote verandering en sommige angsten zijn stevig aangeraakt tijdens de corona. Het angstvirus heeft sommige zodanig getroffen dat een oude Atlantische ziekte weer naar boven kwam. Deze disbalans is ontstaan in een zware periode van een diep verdriet en kunnen nu volledig losgelaten worden: "Alles draait om het loslaten van oude patronen". Het doorbreken van oude Atlantische patronen geeft de mens een nieuwe kracht. Vind deze lichtkracht dwars door alle ellende heen en dan opent zich een bijzonder pad van vernieuwing.


NIEUW PARADIJS

Het nieuwe paradijs zal op een eenvoudige manier tot stand komen, energie en economie gaan samenkomen in een helder, maar eenvoudig concept. Naast alle hoogstaande technologieën die ontstaan, maken zij vooral gebruik van de natuur en de cyclus van de aarde en de kosmos. Waarin de mens zijn of haar eigen vrijheid weer terugneemt op een zachte manier. De kracht van vreugde zal hun drijfveer zijn en de roep van de aarde stimuleert hun wijsheid op het nieuwe pad. Deze nieuwe "kinderen" van de Aquarius worden wakker en zien de balans in elk levend wezen. Hun tijd is aangebroken om de overstap te maken. De nieuwe codes gaan rinkelen en hun geest reageert hierop. Het is een nieuw soort geluid. De nieuwe tijd geeft een mooie resonantie weer en het geluid wordt via de aarde weerkaatst en degene die op deze frequentie afgestemd zijn, zullen weten wat te doen.


Heilig Hart

In dit hele proces van loslaten, zullen er mensen opstaan die verbonden zijn met een zuivere intentie in het hart. Zij zullen de eerste zijn die de roep van de nieuwe aarde kunnen horen. Zij durven hun leven een totaal andere wending te geven en trekken daarbij vele andere gelijkgestemde aan. Om los te komen van deze oude Atlantische vete creëren zij een heel ander patroon van leven. Zij zullen zich niet alleen losmaken van het oude patroon wat eonen de aarde beheerste, maar geven ook een nieuwe koers aan. Zodat vele verwarde geesten niet op drift raken. Zij tonen het licht van de nieuwe aarde en creëren het nieuwe paradijs. Blijf niet steken in oude Atlantische gevoelens van strijd en ondergang.


Pak nu de kans om het oude los te laten en de nieuwe tijd toe te laten.

Vind je creatiekracht weer terug en zet deze in voor je nieuwe doelen.


Dit was Ashtar

Adonai


"Ik groet het Licht in je hart".


6 augustus 2021Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

© Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.Comments


 ARCHIEF
bottom of page