top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Grote Versnelling in energie komt eraan

ADAMA

Er gaat een activatie open in een versnelde energie. Waardoor jullie allen worden aangeraakt en opstaan in een vernieuwde fase. Deze nieuwe fase is de start van het nieuwe tijdperk Aquarius.

Er gaat een grote versnelling geactiveerd worden en vele geesten ontvangen een verlichte energie, dit alles om de Heilige Kennis te verspreiden. De nieuwe impulsen komen nu binnen en vanuit de Heilige Tempels van Shamballa zullen wij deze energie ondersteunen en de mens helpen in deze grote sprong. Er zullen vele sprongen gaan ontstaan en deze gelaagdheid is nodig om de totale transmutatie te doen laten slagen. Om de lagere frequentie op te schonen en je te verheffen naar een hogere vibratie is er een grote verandering nodig. Het is de verplaatsing van laag naar hoog om jouw visie steeds weer verder te activeren. Deze versnelling gaat door alle lagen heen werken: "Vanuit de energetische aura naar het fysieke fijnstoffelijk lichaam".


KRISTALLIJN VELD

Het kristallijne veld zorgt voor deze versnellingen wanneer het fotonenlicht weer hoger gaat resoneren. De fotonengordel wordt steeds sterker en de afstemming op het kristallijne veld zorgt ervoor dat je op een natuurlijke manier meegaat in de verhoging van frequentie.


Probeer zoveel mogelijk om je oude Atlantische patronen op te schonen want een heldere geest kan goede keuzes maken en snel handelen en dit alles mag vanuit het hart ontstaan.


Snel handelen en snel schakelen zijn een belangrijk onderdeel in de versnelling die er gaat komen. Het hoofd kan daarin een belasting gaan vormen, omdat de structuur van omzetting via het hoofd anders verloopt, vaak trager. Vertrek vanuit je gevoel om oude problemen of ziekten aan te pakken. Visualiseer je problemen en communiceer met je lichaam. Via een symbolische droomtaal kun je dan aflezen welke richting je uit mag gaan.


"Heb jij een oud probleem wat steeds weer boven water komt, zendt liefde naar het hoger bewustzijn van deze ervaring en verlaat het oude patroon van strijd en gelijk willen hebben".


NIEUW PORTAAL

Dit is de periode waarin alles versneld opengaat.

Het prille begin van een nieuwe dagenraad is aangebroken en de manifestatie kracht gaat werkelijk opstaan. De regenbogen van verbinding worden gerealiseerd in vele serieuze zaken, zoals in de politiek en economie.


Versnelling in alle lagen van energie

Wanneer je door de poort van licht heen gaat, opent zich een geheel andere wereld. De opdeling van oud en nieuw ontstaan op een natuurlijke manier, voel je niet bezwaard het kan even niet anders want de resonanties zijn te verschillend. Later wanneer er meer eenheid is, komen deze weer bij elkaar in een andere tijdszone. Niets of niemand gaat verloren. De herinneringen van een oud Atlantis komen naar boven en daarom worden ziektes uitgewerkt via de oude patronen van Atlantis om zo de oude codes op te heffen. Daarin spelen wij van de Binnen-Aarde een grote rol om deze omzettingen te realiseren. Ons bewustzijn is helder en de herinneringen aan een verloren Atlantis kunnen wij visualiseren en materialiseren, zodat wij jullie daarin kunnen helpen. (Arthura: zie vorig bericht over Atlantis).


Door deze versnelling heen kun je grote sprongen voorwaarts maken in het bewustzijn. Het is een bijzondere periode met prachtige updates. Mocht jouw omgeving niet zo snel mee kunnen, laat hen dan even los. Respecteer hun manier van leven en stap door in het proces van licht. Belemmer jezelf niet en laat je meevoeren in deze nieuwe stroom van Aquarius. Wees een voorloper en toon de nieuwe aarde via je gedrag en je uitstraling. Deze stroom prikkelt alle zintuigen, het maakt je vreugdevol en is tevens rustgevend. Agressie en een dwingende toon horen hier niet bij. Dit zijn niet de impulsen waar wij over spreken.


ATLA - RA

De Atla-Ra is inmiddels helemaal voorbereid op alles wat er gaat komen en werken samen met de Universele Heilige Raden. Zij ondersteunen sommige individuen welke in bepaalde processen worden geblokkeerd. Dat kan zijn in bepaalde politieke belangen, economische woonvoorzieningen en rechtssystemen.


De bedoeling hierachter is dat de nieuwe visies gerealiseerd gaan worden, en dat alles wat vanuit de nieuwe aarde gecreëerd wordt een doorstroom gaat krijgen. De ontwikkeling van de nieuwe kennis wordt ondersteunt door de Heilige Tempels van Shamballa. De Atla-Ra hebben hierin meer een procesmatige rol, zoals regelgevingen van de Heilige wetten. Degene die opstaan vanuit het concept van de nieuwe aarde zullen de grootste ondersteuning krijgen vanuit deze dimensies. Ieder met een zuivere hart en zuivere intenties verwelkomen wij in de nieuwe aarde energie.


Ik groet het licht in je hart,


Dit was Adama


Adonai6 augustus 2021


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com all rights reserved.

Comments


 ARCHIEF
bottom of page