top of page

 Brainwaves

 Enlightening

enlightenment-gdf9390606_1920_edited.jpg

  Electro Magnetische Golven

 RESONANTIES

In de hersenen ontstaan hersengolven, brainwaves.

Hersengolven worden geproduceerd door de elektrische impulsen van heel veel neuronen die onderling met elkaar communiceren. Er zijn 5 typen brainwaves: delta, theta, alpha, beta en gamma waarbij delta de langzaamste is en oplopen gamma het snelst.

Gedurende de dag/nacht veranderen je brainwaves, afhankelijk van wat je doet, denkt en voelt.

 

FREQUENTIE VERHOGING

Je kunt bewust je eigen hersengolven verhogen via meditatie of manieren waarbij je in een soort trance raakt, bijvoorbeeld tijdens sporten of kunstzinnige bezigheden. Mindfulness is daarom zo helpend voor mensen met veel stress, maar ook bij overactiviteit en ADHD, overprikkeling en Autisme, HSP, HB. 

Hoe kan dit?

AARDE RESONANTIE

  De aarde heeft ook een resonantie, een pulserende laag in het magnetisch veld. Wanneer jouw hartslag samengaat met de pulserende laag (hartslag) van de aarde, beïnvloed dit de hersengolven. Het brengt rust.

Image by Hal Gatewood

Magnetische Velden 

   

AARDE RESONANTIE

Aardmagnetisme ontstaat doordat de aarde om zijn as roteert. De buitenste en binnenste kern van de aarde schuiven over elkaar heen. Magnetische velden beschermen de aarde en de mens. 

Mediatie (frequentieverhoging) of Energetische Ionisatie zorgen voor een natuurlijke ballancering.  

Via een frequentieverhoging van jouw energie kan een gedeelte of je hele systeem weer in balans gebracht worden.

 ELEKTRISCHE STROMEN

IONEN

Er zijn positieve en negatieve ionen en deze hebben invloed op de energie van de mens. Teveel positieve ionen kunnen tot klachten leiden in het systeem van de mens. Ionen zijn geladen deeltjes die elektrische stromen generen, waardoor er magnetische velden ontstaan. In ieder organisme bewegen ionen.  

Simpel gezegd, ook de mens is magnetisch.

 

 

bottom of page