top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

NIEUWE AARDE KINDEREN: Spreken met de Bomen en de Elven


ASHTAR:

Natuurwezens en elementalen dragen een bijzonder bewustzijn. Zij zijn verbonden met het aarde bewustzijn. Vooral in deze tijd van grote transformatie gaan zij ook mee in de etherische lagen van het kristalbewustzijn. Vele van hen, zijn net als de mens in een overgang gezet en als de mens vele bomen laat sneuvelen, raken zij ontheemd. Hun zielenlijn is verankerd met de natuur.


Zij zijn verbonden met een eigen plek op aarde, daar dragen zij een verantwoordelijkheid over. Dit is hun basis op de aarde en hun vertrouwde omgeving, haal je deze weg dan raken zij in paniek. Verward zoeken zij dan een andere plek waar zij hun energie kunnen neerzetten. Sommige van hen kunnen verzwakt raken en sterven. Het verdriet is groot als er een elf overlijd. Want dat betekend dat de plek waar zij mee verbonden zijn, uit balans raakt. Voor een bepaalde periode kan dit gebied zodanig verstoord raken, dat er lege plekken ontstaan waar niets meer groeit. De familielijn van de elven is verzwakt, soms verdwijnen hele families en een nieuwe familie terugbrengen is een hele onderneming. Vaak zijn hun families eeuwenoud, soms wel zevenhonderd jaar! Zeer oude bomen verzwakken als deze families uitsterven. Ze zijn heel belangrijk voor de balans in de natuur. Heilige Cirkels herstellen deze storingen, zodat ziekte en verzwakking opgeheven kunnen worden. .


De mens kan helpen


Het bos bestaat uit vele levensvormen en er leeft meer tussen jullie aarde en hemel dan het oog kan waarnemen. De mensheid heeft oorspronkelijk een diepe band met bomen, vooral de oerbossen deze worden verrijkt met vele soorten natuurwezens en elven. Waardoor zij de mens kunnen ondersteunen in processen en de mens de elven via natuurcirkels. Niet alleen het fysieke bos en de dieren kunnen de mens in balans brengen, maar juist ook de Elven en Elementalen.


KEERPUNT

Via het kristallijne veld zal de mens andere dimensies gaan waarnemen en de aanwezigheid van etherische wezens gaat zich weer aan de mens vertonen. Vele mensen hebben het vertrouwen in de andere werelden verloren, het gevoel is geblokkeerd geraakt. Het ongeloof in een etherische wereld gaat hun verstand te boven, maar er komt een keerpunt. Nu alles weer geopend wordt via het kristalveld van 2020, komen de herinneringen in de menselijke geest weer naar boven. De 4e sfeer gaat als eerste open om daarna de mensheid nog een grotere stap naar de 5e dimensie te laten maken. De natuur gaat hierop reageren, wolven en andere wilde dieren komen het leven van de mens binnen. Het begrijpen van de elven en het communiceren met de aarde, kan helend zijn voor beide partijen.

KINDEREN COMMUNICEREN MET MOEDER AARDE

Vooral de nieuwe aarde kinderen gaan deze werelden zien, zij gaan de volwassenen voorbereiden via hun "fantasie". De werelden van moeder aarde gaan open, zodat iedereen weer snapt dat er een balans mag komen. Moeder aarde en haar elementalen geven veel liefde aan jou. Het nieuwe aarde kind mag in deze tijd van chaos veel liefde en steun ontvangen.


OUDERS EN OPVOEDERS

Hoe reageren de ouders en opvoeders op deze nieuwe aarde kinderen? Begrijpen zij hun belevingswereld? Ook al weet de ouder of docent niet goed hoe hiermee om te gaan, creëer altijd een veilige omgeving. Het kind of adolescent moet een vertrouwensband op gaan bouwen via deze intuïtieve talenten. Het kan een helpende hand bieden in het aardse leven, vooral als er veel verdriet ontstaat. Deze gevoelige kinderen groeien veilig op als zij dit mogen delen met jou. Vraag hen gerust om uitleg. Zeg ook eerlijk dat je dit graag wilt horen en wilt begrijpen. Vooral omdat jij dit mooie talent niet hebt. ZEG: "Leer het mij begrijpen, want ik wil leren".


Er zijn ook ouders die dit wel begrijpen en zij hebben vaak hun gevoel en intuïtie moeten blokkeren, omdat dit als onzin werd afgedaan. Voor hen geldt, ga samen met je kind op ontdekkingstocht en open voor jezelf dit veld opnieuw. Vaak vormen de oudere, opa of oma, een mooie verbintenis met hun kleinkinderen. Zij hebben de tijd en het geduld om naar hen te luisteren. Weet dat een nieuw aarde kind niet veel nodig heeft dan zo af en toe een luisterend oor. Iemand die begrip toont: "Het gaat niet om een veelheid van uren, maar eerder om een toevallige gesprekje".


AARDETHERAPIE

Luisteren naar de aarde en naar je hart. Wanneer het nieuwe aarde kind weer kan communiceren met de aarde, dan ontstaat er een bijzondere band en dan komt er een interessante kennis naar boven. Zij komen veel te weten over de aarde, maar ook over zichzelf. Het is een soort aarde therapie. Afstemmen op de aarde resonantie maakt de geest vrij en brengt alles tot rust. De stilte doet wonderen in een tijd van rumoer, en meer hebben zij vaak niet nodig. Geef hen die ruimte om op te laden.


AQUARIUS

Zo zijn de nieuwe aarde kinderen van Aquarius. Hun kennis is belangrijk voor de toekomst, maar ook voor de huidige tijd. Zij kunnen verder kijken en daarnaast voelen zij heel goed aan hoe jij je voelt. Zij zien de problemen van de volwassenen en soms als zij vrij mogen praten, vertellen ze op een eenvoudige manier waar een oplossing ligt. Vanuit hun visie kan dat heel verhelderend zijn, omdat de volwassenen vaak verwikkeld raken in een machtsstrijd.


Laat hen vrij en maak geen misbruik van deze speelse "openbaringen". Zij zijn klein en nog niet volwassen. Doe het spelenderwijs en leg geen extra last op hun schouders. Teveel druk uitoefenen is niet goed voor hen. Gevoelens delen is mooi, maar niet teveel negativiteit bij hun neerleggen. De volwassenen mogen hun verdriet of problemen zelf oplossen. Je mag eerlijk zijn, want zij mogen ook leren dat iedereen het weleens moeilijk heeft. Omdat ze zo empathisch zijn, gaan ze vaak over hun grens heen om andere te helpen. Maar wanneer het hen teveel wordt schermen ze zich af en trekken zich helemaal terug. Vergeet niet jij bent hun voorbeeld en veilige basis. Hou dat zo.


DIEREN

De dieren vinden zij mooi en helend. Dieren zijn gewoon lief en verlangen niets. Behalve verzorging en wanneer je de nieuwe aarde kinderen aan de hand meeneemt, willen zij graag leren zorgen. Op die manier leren zij ook met hen te communiceren via het fysieke en het gevoel. Een mooie training voor beide. Nieuwe aarde kinderen voelen zich soms ook eenzaam en dieren kunnen een deel van de aardse leegte opvullen.


SPELENDERWIJS

In een spel kun je samen dierengeluiden nadoen. Maak samen eens geluiden en luister of de vogels terug reageren. Leer hen hoe dit voelt en ontdek het samen. Het gaat bij hen om de ervaring. De ervaring is hun leerschool. beschilder jezelf, wordt een dier. Het imiteren van andere dieren kan kennis opleveren. Inleving is goed voor de empathie naar andere, maar ook om de begrenzing te leren voelen.


FANTASIEWERELD

Lees hen voor uit sprookjesboeken of maak zelf een sprookje. Laat hen mee verzinnen en kijk eens wat er uit komt! Vaak zijn dit hele mooie dingen. Het kan ook zijn dat er via deze methode het gevoelsleven tot uiting komt. Dit is een mooie manier om hun eigen aardse leven te begrijpen. Op die manier kan er veel ongemak uit het dagelijks leven opgelost worden. Ook voor de adolescent. Op school en thuis ontstaat soms veel onbegrip en ouders die hen willen beschermen komen in een spagaat met de buitenwereld. Zij begrijpen hun kind, maar ook de eisen van de maatschappij. Sommige kinderen begrijpen deze wereld niet goed en de wereld van de natuurwezens wel. Maar niemand praat over deze wezens, dus waar moeten zij zich dan uiten? En soms schamen ze zich, niemand wil uitgelachen. Zoek een manier om toch deze kanalen open te houden, ook tijdens de puberteit. Via een creatief proces kunnen ze via beelden deze wereld gaan vertalen. Zij willen graag leren. Zij hebben veel vragen over deze dualiteit, hun gedachte gaan diep. Hoe ga je daarmee om?


LICHTPOORT VAN DE AARDE

Elementalen zijn prachtige speelkameraadjes voor kinderen, maar ook voor de adolescent en de oudere mens. Voel je je eenzaam, maak eens een praatje met de elementalen. Via de planten en de insecten kun je hen voelen. Geef de elven ook eens een schouderklopje, misschien laten ze zich dan zien: Zo schept de mens een vertrouwensband.


Natuurwezens werken heel hard en met veel liefde dragen ze dit uit. Ze willen heel graag met de mens communiceren, want hun hart staat open. Ze houden veel van kinderen, omdat hun hartjes nog niet geblokkeerd zijn.

Kinderen stappen zo door de aarde poort, zij dragen de aarde-toon in hun hart. Deze is nog levend.


Wanneer zij eerst leren over de aarde, dan ontstaat er een goede basis. Op die manier kunnen zij later weer doorstappen en leren over andere dimensies. Zo groeien zij op met moeder aarde en alles wat daarbij hoort: De kosmos, de sterren en de andere planeten.

Sommige sterrenkinderen willen juist over de kosmos praten, laat hen.. Leg jij dan uit hoe de aarde werkt?


De etherische wereld gaat open en op jonge leeftijd begrijpen zij dat dit bij hun leven hoort. Vele (nieuwe aarde) kinderen groeien helaas fantasieloos op. Wanneer zij te rationeel benadert worden, dan gaan zij zich vervelen en voelen zich leeg. Zij voelen een eenzaamheid. Zij willen niets liever dan door de lichtpoort van de aarde stappen, maar niet alleen. Zij willen dit samen doen, het liefst met jou of met vrienden.


Op die manier gaan vele werelden open op een gezonde en veilige manier en wanneer de ouders zich ook hierin gaan verdiepen wordt het een feest. Hun hart gaat open en ze nemen jou mee. Hun imaginale geest loopt immers vast als ze dit niet mogen beleven en vaak gaan ze zich dan misdragen of worden ze heel stil en moe. Een depressie kan opstaan. Naar school gaan om de aardse dingen te leren is een goede start, maar als het kind aangeeft geen zin in school te hebben is er meer aan de hand. Daarnaast mag de ouder het kind iets anders aanbieden, om de verveling te doorbreken. Geef hen heel veel liefde en een hele hoop humor. EN Fantasie, want de fantasie prikkelt haar EQ. Laat het vrij werken en speels leren via de natuur. Ze zijn zo slim, ook al komt dit in het huidige onderwijs niet goed tot zijn recht.


GROTE BEZEM DOOR HET LEERSYSTEEM

De scholen lopen vast en vele mogen nu op gaan staan voor de kinderen en jong volwassenen, hier moet een andere draai aan gegeven worden, het is tijd. Start met een ontwerp voor een fantasieschool of een droomschool, gewoon voor jezelf en laat de kinderen thuis meedoen. Het huidig schoolsysteem moet op gaan staan voor een grote verandering. Andere vormen van leren, kunnen via een digitaal platvorm werkelijkheid worden. Zo bespaar je veel tijd en kan het kind meer spelen en tijd besteden aan talenten. Zelfontwikkeling en ontplooiing passen bij de nieuwe aarde kinderen. Een structuur die veiligheid bied, maar vooral ook liefde uitdraagt. Aandacht op individuele basis, is op dit moment een groot probleem. Te weinig aandacht, is te weinig liefde. Zoals een plantje te weinig water krijgt en uitdroogt. Zo droogt ook de passie op om te leren en de fantasie sterft uit.


Het lichaam heeft ook fysieke aandacht nodig, zoals verzorging. Het ambachtelijke, iets maken uit niets geeft voldoening. Maar ook het opruimen en op orde houden zijn goed om te leren, het gaat om de ziel in balans te houden. Alles is immers energie. Het zien, voelen of ervaren hoe iets ontstaat of groeit, prikkelt hun systeem, hun intuïtie. Daarom komen de bomen, andere bijzondere planten en (wilde) dieren steeds dichter bij de mens. Zoals de wolf en de roofvogels. Wat betekend dat?

DE NATUUR STAAT OP!


De aarde geeft signalen en de natuur reageert op haar verzoek. Alles gaat veranderen en de nieuwe aarde kinderen begrijpen dit heel goed, daarom worden er zoveel geboren en er komen er nog veel meer aan.


Zij zullen samen gaan werken met de natuur en de dieren. Hoe meer de mensheid de natuur een halt toeroept vanuit egoïsme, hoe meer de natuur gaat opstaat. De mens is te ver afgeraakt van haar natuurlijke staat van zijn en met de opkomst van het digitale tijdperk, waarschuwt zij jullie.


Moeder aarde: "Hou het natuurlijk evenwicht in balans, ik resoneer met jouw lichaam en energie. Ik geef je kracht en healing, kan jij ook mijn energie voelen?"


Ik groet het licht in je natuurlijke hart


Adonai, Ashtar


11 September 2020


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved


Comments


 ARCHIEF
bottom of page