top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Kunnen we contact maken met buitenaardse wezens?  • Jasmijn Butler (the-sun.com)

  • 11:01 ET, 2 december 2021

  • Bijgewerkt : 12:36 ET, 2 december 2021


Mensen geloven dat buitenaardse wezens onder ons zijn. Ondanks dat er geen officiële waarnemingen zijn van buitenaardse wezens, hopen enthousiaste gelovigen nog steeds dat er leven is buiten de aarde. UFO-waarnemingen komen steeds vaker voor.


Kunnen we met buitenaardse wezens praten? Search For Extraterrestrial Intelligence (SETI) creëerde een tak genaamd Communication With Extraterrestrial Intelligence (CETI) in de hoop in contact te komen met buitenaardse wezens. In 1974 stelde astronoom Frank Drake het Arecibo-bericht samen. De interstellaire boodschap was om te laten zien hoe de menselijke technologie zich heeft ontwikkeld, niet per se om te communiceren met andere levensvormen. Professor Paul Horowitz van de universiteit van Harvard heeft gesuggereerd dat berichten aan buitenaardse levensvormen in de vorm van wiskunde zouden moeten zijn. Hij zei: "Misschien is de meest fundamentele manier om een ​​boodschap op gang te brengen met wiskunde." "Veel dingen zullen zeker door iedereen worden begrepen, ongeacht van welk 'substantie' ze zijn gemaakt, omdat het zo eenvoudig is." Seth Shostak, een senior astronoom bij het SETI Institute, verklaarde echter dat we in plaats daarvan de servers van Google moesten sturen. Veel mensen beweren dat ze met buitenaardse wezens hebben gesproken omdat ze door hen zijn ontvoerd. Het Amerikaanse echtpaar Barney en Betty Hill kreeg veel media-aandacht toen ze beweerden te zijn ontvoerd door buitenaardse wezens tussen 19 en 20 september 1961.

Hoe zouden buitenaardse wezens eruit kunnen zien? Er is geen definitieve manier om te bepalen hoe buitenaardse wezens eruitzien en de ver van de aarde verwijderde wezens zijn op verschillende manieren in de media geportretteerd. In tv en film worden ze vaak weergegeven als lange, grijze wezens met insectenogen en lichamen die niet al te veel lijken op dat van mensen. De populaire filmfranchise Men In Black verbeeldt buitenaardse wezens niet op één manier, maar laat de buitenaardse wezens in alle soorten en maten zien. Er wordt ook aangenomen dat buitenaardse wezens zichzelf kunnen veranderen om eruit te zien als hun omgeving. Het tv-programma Resident Alien laat dit zien door het titulaire personage van lichaam te laten wisselen met een mens. Hebben buitenaardse wezens ooit de aarde bezocht? Er wordt aangenomen dat er meerdere incidenten van buitenaardse wezens op aarde zijn geweest. De meest beruchte gebeurtenis is die van Roswell, New Mexico in 1947. De lokale bevolking denkt dat ze eind juni een "vliegende schotel" hebben gezien. Op 8 juli 1947 bracht Roswell Army Air Field een verklaring uit waarin stond dat ze een "vliegende schijf" hadden gevonden, maar trok later de verklaring in dat ze daadwerkelijk een weerballon hadden ontdekt. Het incident begon een fenomeen en mensen over de hele wereld begonnen te geloven dat ze buitenaardse wezens hadden gezien. Yellowstone National Park in Wyoming is een populair waarnemingsgebied van "UFO's" geworden. In 2017 werden beelden vrijgegeven waarop een soort vaartuig te zien is dat over de vulkaan vliegt. Het zijn niet alleen de Verenigde Staten die hun aandeel in de waarnemingen hebben gehad. Het VK heeft in de loop der jaren verschillende geruchten waargenomen - waaronder kleine zilveren mannen - in plaatsen als Londen, Liverpool en Broad Haven.


17 mei 2022


Vertaald in het Nederlands door Arthura Hector, delen via deze link: https://www.ashtar-rose.com/post/kunnen-we-contact-maken-met-buitenaardse-wezens


Lees verder: UFO Roswell, New mexico


Comments


 ARCHIEF
bottom of page