top of page
 • Foto van schrijverArthura Hector

Roswell: Buitenaardse Crashlocatie


Onderzoeksjournaal Roswell onthult dat hij 'onverwoestbaar puin niet door mensenhanden gemaakt' vond op 'buitenaardse' crashlocatie.

 • Katie Davis (the-sun.com)

 • 8:36 ET, 11 december 2020

 • Bijgewerkt : 12:45 ET, 11 december 2020

Een onderzoeker vond 'onverwoestbaar puin dat niet door mensenhanden is gemaakt' op de 'buitenaardse' Roswell-crashlocatie, onthullen zijn privé-dagboeken. In juli 1947 stormde naar verluidt een UFO de ranch in New Mexico binnen - en de beroemdste buitenaardse legende van allemaal werd geboren. Jesse Marcel leidde het onderzoek naar de Roswell-crash De voorpagina van de Roswell Daily Record na het incident. Het Roswell-incident in 1947 werd naar verluidt in de doofpot gestopt door de Amerikaanse regering. Kort daarna kondigde het leger op sensationele wijze in een persbericht aan dat de overblijfselen van een neergestorte vliegende schotel in de woestijn waren ontdekt.

De volgende dag werd de verklaring echter ingetrokken en zou het in plaats daarvan een beschadigde ballon van de Amerikaanse luchtmacht zijn. Het incident is een van de meest besproken en controversiële UFO-theorieën in de geschiedenis geworden. Jesse Marcel, een inlichtingenofficier van de 509th Bombardment Group op Roswell Army Air Field, kreeg de opdracht om de crash te onderzoeken. Nu, meer dan 30 jaar na zijn dood op 24 juni 1986, beweren zijn kleinkinderen - Jesse Marcel III en John Marcel - dat hij 'bevel had gekregen' te ontkennen wat er werkelijk op de plaats van de crash was ontdekt. Tegen de Daily Mail zei zijn kleinzoon Jesse Marcel III: “Hij is gemaakt om de valsspeler te zijn. “Hij was het hoofd van de inlichtingendienst in Roswell, New Mexico en volgde zijn bevelen op. "In wezen was hij de kern van het verhaal en het hart van de samenzwering of doofpotaffaire." Het wrak werd voor het eerst ontdekt door WW 'Mac' Brazel, die 'vreemde stukken metaal en puin' zag verspreid over Foster Ranch. Jesse Marcel III zei: “Zelfs dieren hadden een gevoel over wat het ook was en wilden er niet omheen. "Hij (Marcel) had het puin in het veld onderzocht en vastgesteld dat het niet door mensenhanden was gemaakt." Jesse Marcel III heeft details van het dagboek van zijn grootvader onthuld Krediet: Youtube Stukken puin werden naar de Roswell-basis gebracht waar een team probeerde te achterhalen waar ze vandaan kwamen en het materiaal, volgens Marcel zijn sommige bonen geëtst met 'alien writing'. Kleinzoon John Marcel zei: “Hij zei dat er glasvezels en glasvezels waren die mogelijk afkomstig waren van de computers op het schip.

"Toen mijn grootvader met het puin thuiskwam, keek onze vader er met een schijnend licht doorheen en zag een paars licht aan de binnenkant met een symbool van een zeehond die een bal op zijn neus balanceert." Jesse voegde eraan toe: "Mijn grootvader zei dat je misschien de eerste persoon op aarde bent die naar buitenaards schrift kijkt." Het fascinerende dagboek wordt voor het eerst onthuld in een driedelige serie 'Roswell: The First Witness' op History Channel.


Door STACY LIBERATORE VOOR DAILYMAIL.COM

GEPUBLICEERD: 20:54 BST, 10 december 2020 | BIJGEWERKT: 02:51 BST, 11 december 2020


Wat is er ECHT gecrasht in Roswell? De man die het beroemde wrak uit New Mexico uit 1947 onderzocht, zei dat hij 'onverwoestbaar puin heeft gevonden dat niet door mensenhanden is gemaakt' in zijn privédagboeken die voor het eerst worden onthuld.

 • Jesse Marcel was een inlichtingenofficier van de 509th Bombardment Group op Roswell Army Air Field en kreeg de opdracht om de Roswell-crash in 1947 te onderzoeken

 • De kleinkinderen van Marcel vertellen nu tientallen jaren na de gebeurtenis zijn verhaal

 • Ze zeggen dat hij heeft vastgesteld dat het wrak 'niet door mensenhanden is gemaakt'

 • Marcel zei dat er balken waren met 'buitenaards schrift' eroverheen geëtst

 • De Amerikaanse regering zei echter dat het puin overblijfselen waren van een weerballon

 • Marcels kleinkinderen houden zijn dagboek al 15 jaar vast

 • Ze zeggen dat het het 'ware verhaal' zou kunnen ontrafelen van wat er werkelijk in Roswell is gebeurd

Het was de zomer van 1947, de VS bevonden zich midden in de Koude Oorlog, wetenschappers stonden op het punt plutoniumsplijting te ontdekken en het Grand Central Station in New York bereikte een record van 252.288 passagiers, maar de meest gedenkwaardige gebeurtenis is misschien wel de crash in Roswell .

Het voorpaginaverhaal van de plaatselijke krant meldde dat het Roswell-legerveld een vliegende schotel op een New Mexico Ranch vond nadat metaalachtig, licht maar sterk materiaal over het land was verspreid.

Het enige fysieke bewijs dat nog over is van dit mysterie is het dagboek van Marcel Sr., dat zal worden onthuld tijdens een serie History-zenders op zaterdag 12 december 2020, die volgt op het onderzoek met de Marcel-kinderen en gastheer en voormalig CIA-agent Ben Smith.


17 mei 2022


Lees verder: Leu Elizondo: Man in Black

Vertaald in het Nederlands: Arthura Hector delen via link: https://www.ashtar-rose.com/post/roswell-buitenaardse-crashlocatie


 ARCHIEF
bottom of page