top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Kracht en Tegenkracht

ASHTAR: Regenboogkracht

Lief mens, de innerlijke kracht in jou is enorm.

Het innerlijke krachtpunt van licht, welke door alles heen schijnt lost elke schaduw op. Deze Goddelijke vonk beschermd jouw genezend talent. De tegenkracht is de kracht naar buiten toe, om de angst om je heen te elimineren. Je voedt niet langer het programma van illusie. Jij bent een stralend licht.


EEN LICHTKRANS VAN LIEFDE

Wanneer er een lichtkrans van liefde om de donkere wolk verschijnt, dan wordt de Aarde-Engel actief. Dit is de ontsluiering van het goddelijke licht en jouw ware identiteit wordt geopend. Maak weer contact met de goddelijke vonk in je hart en de routekaart van genezing wordt weer zichtbaar. Dit pad lost alle chaos op. De innerlijke kracht kan nu gemanifesteerd worden. Intuïtief weet je nu de juiste richting naar de vrijheid. Corona betekend een lichtkrans van liefde. Laat de illusie geen verwarring zaaien en wanneer de naam Corona wordt benoemd: 'Visualiseer een Lichtkrans om je heen'.


DOOS VAN PANDORA

Een duale interactie ontstaat vanuit kracht en tegenkracht, wanneer je de grenzen van de schaduwen verkent. Het raam van de vele mogelijkheden opent zich en jouw keuze wordt gefilterd. De keuze die je maakt als volwassen mens is direct verbonden met het innerlijk kind. de vraag is nu: ' Is dit innerlijk kind vrij of onder druk gezet?' Een bevrijd innerlijk kind weet de weg naar het natuurlijk bewustzijn. Het natuurlijke portaal wordt herkent als de verbinding heel is. Een portaal is een opening naar een andere trilling. Vele portalen zijn duaal op aarde en sommige zijn vanuit de illusie neergezet, deze triggeren trauma's. De verleidingen in de illusie lijken zo echt en mooi. De kunstmatige spiegel verleidt vele om een andere route te kiezen. Sommige dwalen af in het doolhof van de oude dogma's, waarin het schuldgevoel een grote rol speelt. De doos van Pandora ligt ook verscholen in dit systeem en veroorzaakt veel chaos. Het stimuleert steeds opnieuw het ontmoedigingsbeleid. Laat je niet ontmoedigen en gebruik je innerlijke kracht en tegenkracht.


SLACHTOFFER-SYNDROOM

Door in conclaaf te gaan met jezelf, ontstaat er een duale interactie. Deze tweeledigheid waarin goed en kwaad met elkaar strijden, vormen de wereld van het tegengestelde. Vele gedachten worden geleid vanuit het slachtoffer-syndroom.


WIE BEN JIJ?

Hoe hervind je jezelf als het verdriet overheerst en het leven je negatief beïnvloed? Het vertroebeld je blik en de wereld om je heen wordt grauw. Is dit de echte waarheid van wie jij bent? Vanuit de Goddelijke kracht in je hart, kan de mens bergen verzetten. Het geloof in de eigen kracht komt nu naarboven. Het kristallijne pad van Aquarius toont de regenboog kracht. Zodat elk mens op eigen wijze zichzelf kan ontplooien tot een krachtige wezen. De Aarde-Engel gaat stralen en de lichtkracht van het eenheidsbewustzijn kan neergezet worden. De doos van Pandora wordt nu helder beschenen en je ziet nu duidelijk waar het pad van de waarheid zich bevindt. Het doolhof verandert in een labyrint van vrijheid, de doorstap naar een zuivere helderheid wordt verwezenlijkt.


TEGENKRACHTEN

De tegenwerkingen zijn hevig en zullen jouw schaduwkanten markeren. Zie dit niet enkel als een negatief element. Het is de duistere invloed welke de wereld om jou heen heeft verandert. Jij bezit de kracht van manifestatie, maar besef: in de dualiteit zijn er twee zijden. Verken de schaduwkant zonder jezelf te verliezen en laat het schaduwdeel oplichten door het innerlijke licht in je hart. Breng balans waar deze ontbreekt. Dualiteit mag gezien worden als een bijzonder groeiproces.


MACHT

Degene die de dualiteit misbruiken zijn verslaafd aan macht. Macht wordt als onderdrukking ingezet om de ander angstig te maken. Het werken in een duale wereld kan een harde leerschool zijn. Zie het meer als een groot avontuur, waarin jij verschillende delen van jezelf ervaart. Het uit balans raken en het weer in balans brengen geeft inzicht en groei. Vele wijsheden ontstaan hierdoor en dit geeft nieuwe inzichten.


CREATIE EN DUALITEIT

Verbind creatie met dualiteit en een natuurlijke manifestatie ontstaat. Het prikkelt de geest en trauma's worden op een speelse wijze opgelost. Dit alles hoort bij het wakker worden in een nieuwe wereld. Dit is het moment om te besluiten dat jij geen zwak mens bent! De geest van de mens wordt onderdrukt, maar een onderdrukte geest kan bevrijdt worden. Het angstvirus is al eonen aanwezig en komt nu in de fysieke vorm tevoorschijn. Creëer via een energetisch kleurenpalet regenbogen en herschep de wereld om je heen. Deze openbaring wordt via heldere kleuren vertaald in je aura, waardoor de innerlijke kennis opengaat. Bekijk de wereld vanuit liefde en laat de angst los. Wanneer je dit traint, dan wordt de routekaart in je hart geopend.


Krijg je veel tegenwerking?

Dan is dit het moment om alles te keren. Met welke instelling los je de disbalans op? Met hangende schouders of met een fiere houding en een glimlach op het gezicht. Het geloof in je eigen innerlijke licht maakt jou sterk en krachtig. Niemand kan jou uitschakelen. Biedt tegenkracht vanuit jouw creatieve drijfveer en sta weer op. Overwin met kleurvibraties de angsten.


Zij, de machthebbers hebben jou geloof nodig, zonder jouw angst zijn zij nergens. De vele gedachten van angst vormen een donkere wolk. Deze bel van illusie is groot geworden, maar staat op springen.

BEL VAN ILLUSIE SPAT UIT ELKAAR

Nog even en de bel van illusie spat uit elkaar. De schaduwregering wil de gedachten van de mens beïnvloeden. Zij proberen weer opnieuw een beeld te schetsen van een zwakke mensheid, welke zich niet aan de maatregelen houdt. Een groot schuldgevoel wordt zo neergezet, over heel de wereld. Het zijn de oude dogma's van hel en hemel, waarin de mens als zondaar wordt neergezet. Waardoor de hemel onbereikbaar is. Het volgen van het gevoel wordt uitgeschakeld, waarom zou het volgen van het hart een misdaad zijn? De intuïtie en innerlijke kracht ontwikkelen zijn geen zwakke elementen, dit zijn genezende talenten. Er bevindt zich een grote angst binnenin de schaduwregering. Als de mens het ware licht weer ontmoet, waar blijven zij dan?


Laat deze overheersers maar doldraaien en in hun eigen sop gaar koken. Zij kiezen hier zelf voor. Lief mens, wordt stil en wijs en vervolg je pad van vrede en vrijheid. Overstijg de rampspoed en ga naar het punt waarin kracht en tegenkracht elkaar ontmoeten en laat het één worden. Op vele manieren wordt de nieuwe aarde uitgelegd, maar er is er maar één die klopt. Net als het hart, vanuit liefde.

MANIFESTATIE KRACHT

Vind jouw krachtpunt en manifesteer jouw dromen. De mens is het kunstwerk van de God: 'Empathisch, mooi en gezegend.' Heb mededogen met hen die niet verder kunnen kijken dan hun angst! Gebruik jouw emotionele intelligentie om het leven op orde te brengen en wees een voorbeeld voor andere. Zodat ook zij uit de angst durven te stappen en de nieuwe koers volgen. Doe dit niet vanuit dwang, maar vanuit zachtheid. Want een angstig mens is als een gewond dier in het nauw.


De nieuwe kristalkracht zal je voeden en stimuleren, je bent niet alleen. Deze nieuwe verbinding opent een nieuwe dimensie, waarin vele nieuwe ontmoetingen vanuit het licht neergezet kunnen worden. Wij willen je graag ontmoeten in het delen van een liefdevolle ervaring.


Adonai Ashtar

Ik groet het Licht in je hart


23 April 2021


Dit bericht mag in haar geheel gedeeld worden onder vermelding van de bron: ©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.
Comments


 ARCHIEF
bottom of page