top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

De Heilige Raaf spreekt: Aquarius Kinderen wees alert!


Arthura: De zwarte heilige raaf vertelde mij dat de kinderen van Aquarius dit moeten weten!


Hij roept in jouw dromen!

Heilige Raaf Spreekt

Lief kind en jonge mensen van Aquarius, hier spreekt de heilige raaf: Laat je niet meeslepen in de programmering van de illusie. Ik zal je helpen deze zichtbaar te maken, maar wees alert. Want de oplossing welke door de illusie worden aangereikt is een donkere bril die jouw ogen afschermen tegen het stralende licht van de zon. Maar jij hebt veel licht nodig om het hart te openen. Weet, dat mijn vleugels niet zwart zijn, maar diep donkerblauw zoals de kosmos. Deze glans komt tevoorschijn wanneer ik het licht voor jou open. Ik verhul mijzelf in de wereld van de illusie in het zwart en zij geven mij daar het symbool van de dood. Zodat je bang wordt voor mij, maar de werkelijke waarheid ligt heel anders.


Ik open het licht in de duisternis


KENNIS VAN AQUARIUS

Weet, Aquarius kind dat er een heilige waarheid diep in jou verborgen ligt. Jij alleen kunt deze openen. Via de poort van de diepte en de donkerblauwe kosmos kan ik je leiden naar een andere realiteit. Deze poort zal je helpen de heilige kennis te onthullen, zodat jouw hogere intelligentie opengaat. Via de magie van de ogen speelt de illusie een spel. De versluiering van het licht is de afscherming van al jouw vreugde. Het blinderen van de ogen voor de waarheid, overschaduwt jouw innerlijk licht. Het goddelijke licht mag nu gaan stralen en opengaan in je hart, maar door de invloed van een kunstmatig patroon kan dit verstoord raken en verstopt. Een kunstmatig gen welke jouw kan verblinden wordt gegeven in de vorm van een vaccin.


Aquarius gaat vanuit een bijzonder licht open

Wanneer dit licht in je ogen schijnt zal het je vullen met kennis. De kennis van de gebeden met de zon, want de zon en het heilige water zullen je beiden bereiken en volwassen maken. Diep in je hart ligt iets bijzonders besloten. Jij bent de toekomst van de nieuwe aarde. Jij veroorzaakt de ondergang van de illusie, het openbreken van de waarheid en het herstel van de natuurlijke balans. Jij ontmaskert de leugens met jouw licht, dus daarom richten ze hun duistere illusie als schaduw over jouw toekomst. Een toekomst vol van angst en belemmering.


Jong zijn is een gift en deze duurt niet eeuwig, althans in jullie wereld van illusie. De illusie speelt met de dood, waarin alles ziek wordt gemaakt. En het afval wordt een stinkende laag van verotting. Daar ligt de dood, niet ik ben de dood. Laat deze verwarring nu toch voor eens en altijd losgelaten worden.


HET BESCHERMENDE NEST

In een natuurlijke wereld dragen de ouders het kind, om hen te beschermen in een veilig en warm nest. Zodat zij rustig volwassen kunnen worden en op tijd kunnen uitvliegen. Jouw hersenen zijn nog niet volgroeit en kunnen nog geen zware beslissingen nemen. In het versluierde programma wordt alles omgekeerd en onnatuurlijk gemaakt. De jongere moeten de oudere dragen en beschermen, waar en in welke natuur gebeurt dit? Is er een vogelnest waarin de kuikens de ouders voeren en beschermen en is deze opgelegde psychologische storing niet een vorm van mishandeling en een ware misdaad?


DE WAARHEID EN DE TOEKOMST

Onderzoek lief kind, wat de werkelijke waarheid is. Geloof niet alles, sommige oplossingen die de illusie markeren zullen door de gemaskerde man of vrouw worden aangeprezen. Zij geven jouw een ticket, een doorgang in ruil voor je verlichte ziel. Dit is geen doorgang naar de vrijheid, maar naar een duister pad. Hoe meer je naar vrijheid verlangt en het pad van de illusie volgt, hoe meer je vast gezet wordt in een onzichtbaar web van wanhoop. Ze spelen met je jeugd en met jouw verlangen van vrijheid. Dit is niet wat het is en daarom kom ik naar je toe. De zwarte raaf bezit magische krachten van vele verlichte akkoorden.

Via mijn diepe roep zal ik je proberen te bereiken. Zodat mijn geluid je wakker maakt en het pad van jouw diep verlangen je zal leiden naar een heilige kennis. Ik vlieg in je dromen om je te waarschuwen voor een zeer donkere tijd, waarin jong zijn een misdaad kan zijn. Een molensteen van schuld willen zij plaatsen om jouw toekomstbeeld te verzwaren.


DE KERING

Maar dan komt de kering! Vroeg of laat tekenen vele, die de kinderen van Aquarius lief hebben een universeel protest aan. Want via de zielsafstemming gaan er vele lagen open. Aquarius is een multidimensionaal portaal van liefde. In de aarde bevinden zich heilige raden welke de heilige wetten en kinderen in bescherming nemen.


SHAMBHALA STAAT OP

Diep in de aarde zijn er steden en Tempels van kristal. Zij schijnen het licht uit naar de gehele aarde. Hun gebeden zijn zo vederlicht dat zij alles raken in de kern. Er is geen enkel mens die dit kan weerstaan en hun gebeden zullen sterker worden en de Shambhala geest zal ontwaken over heel de aarde. Jij bent een kind van Shambhala... een zuivere ziel van god. De samenwerking met de hogere freqenties is voor jou heel normaal. De hemel gaat open als jij spreekt en de Lichtwezens zullen neerdalen als jij in gevaar bent en hen roept.


Wanneer er een zwarte heilige raaf verschijnt en je meeneemt naar de ontluiking van je kristalkennis, worden de heilige gebeden weer geactiveerd. Er ontstaat een toekomst van licht en liefde. Jij lief wezen kan dan werkelijk gaan stralen. Je ogen worden dan twinkelende sterretjes en je kan via deze kosmische lichtkracht alles omzetten. Want de universele superkracht die aan jullie is gegeven komt vanuit een hogere laag, een hoger vibratie waarin alles mogelijk is. Dit aquarius kind is een ander wezen, het bezit de gave van een goddelijke aanraking.


TRANSFORMATIE VAN DE WITTE HEILIGE RAAF

Wanneer je afdaalt in de kristalaarde, zul je mij gaan aanschouwen als de witte heilige raaf. Sneeuwwit vanuit de kristallen zal mijn spirit zich transformeren en bij je komen. Mijn transformatie is gelijk aan die van jou. Je ziet mij dan met verlichte ogen en het pad van Aquarius zal dan opengaan. Niets kan jou weerhouden, geen enkele illusie! Wanneer je door de programmering van de aardse politiek wordt vertraagt, dan zullen er vele lichtwezens jouw gaan ondersteunen. Je bent nooit alleen en jouw bewustzijnsproces zal dubbel zo snel verlopen. Want de krachten die je in je draagt, storen zich niet aan de verleden tijdslijnen waarin macht de overhand had.

Het is de goddelijke liefde die jij in je draagt. En alles wat jij aanraakt zal in liefde transformeren. Dus...


Sta op lief kind van Aquarius, de aarde heeft je nodig.


Dit was de heilige raaf die sprak


Adonai


Ik groet het licht in ieders hart


1 juli 2021



Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en met vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com



'Voor mijn zoon'





 ARCHIEF
bottom of page