top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Volle Maan: Voorouders & Missing Link

Ashtar: Boom der Kennis en Voorouderlijke BeschermingVOLLE MAAN MAART

Deze volle maan van 25 maart 2024 staat in het teken van de voorouders en familielijnen. Er gaat een portaal open waarin vele voorouders weer contact kunnen maken met hun aardse nakomelingen. Dit alles staat in het teken van de Ascentie, zij gaan helpen om de storingen in familielijnen op te heffen.


Er is ook een gedeeltelijke maansverduistering, deze werpt een schaduw op een bepaalt gebied. Iets wat je nog niet weet of wat in de illusie verscholen ligt, zoals een bepaalde kennis vanuit de familielijnen.


STOFFELIJKE EN ENERGETISCHE LIJNEN

De aarde heeft een stoffelijk en energetisch deel. In de dimensie van de stoffelijke materie bestaan er onzichtbare lijnen die een familie met elkaar verbinden, maar ook de bloedlijnen waarin het DNA in de cellen ligt opgeslagen vormen een connectie. Elke familie heeft een andere DNA code en dit wordt doorgegeven aan de volgende generatie, dit is het erfelijk materiaal.


De genen dragen vaste codes en het familie collectief groeit symbolisch door als een energetische boom naar het licht van God. Waarin opgedane kennis steeds voor nieuwe impulsen zorgt en licht voortbrengt.


Het stoffelijke DNA wordt Verankert via de Lichtlijnen van de Voorouders.

Op deze wijze kunnen zij bescherming geven, begeleiding bieden en voorouderlijke kennis doorgeven.


AARDSE KENNIS

De ervaringen van elke generatie worden opgeslagen in een soort energetische bibliotheek en deze bevindt zich in de cellen. Het DNA wordt op deze manier steeds opnieuw verrijkt met nieuwe coderingen. Je begrijpt dat dit een bijzondere proces is en het bevat de opbouw van informatie die nooit verloren mag gaan. Via de herinneringen komen vele ervaringen uit je verleden tevoorschijn, omdat er een belangrijk portaal open gaat.


De Voorouderlijke Lichtcodes worden Actief


Heel ver weg liggen de herinneringen over een oude, kosmische beschaving in het collectieve geheugen van de aardse mens, de hechte verbinding met de voorouders zijn minimaal en ze zijn door de illusie in een afgesloten veld geplaatst.

In deze diepere laag waar de herinneringen opgehaald kunnen worden, ligt de toekomst van de aarde besloten. Nieuwe inzichten en oplossingen komen tevoorschijn uit een hogere intelligentie, uit een bron die verborgen was. De tijdlijn van een oude beschaving wordt weer zichtbaar.


Tijd is niet lineair en de verbindingen met de voorouders ook niet! Deze bevatten niet alleen de kennis van het verleden, maar ook van de toekomst.


Toegang tot voorouderlijke kennis kan helpen om de Ascentie verder uit te bouwen en storingen vormen dan geen belemmering meer. De kennis komt boven en je weet hoe het zit.


"Missing Link"

Wanneer je geen informatie hebt over je voorouders dan mis je een deel van jezelf. In jouw cellen leven zij nog voort, daar leeft de ervaring en kennis van een vorige oude beschaving, maar ook van een toekomstige kosmische generatie die nog komen gaat.


LICHTDIMENSIES

Vanuit een hoger veld van licht kijken jouw voorouders mee, zij zien hoe hun nakomelingen zich ontwikkelen op aarde. Zij zijn direct betrokken en helpen je graag verder in je leven. Als er storingen ontstaan in je huidige leven, dan kunnen zij je daarbij helpen.


In oude culturen en beschavingen op aarde, was er altijd een bijzonder contact met de voorouders, zij hadden de kennis van de geheimen van de aarde. Zij wisten hoe te communiceren met de ziel van de aarde en alles wat op haar leefde.


De voorouders stierven in de stof, maar zij leefde voort in de liefde van het hart en werden een deel van je leven. Zij maakte nieuwe verbindingen tussen de aarde en de lichtwereld.

de mens was rijk van geest en vol van liefde.


ENERGETISCHE BOOM VAN KENNIS

Er is voor elke familie een boom van kennis, deze is symbolisch en energetisch aanwezig.

Het is een soort communicatiemiddel waarin het collectief van een familie wordt verankert. Deze boom van kennis groeit steeds verder uit en wordt steeds groter en groter. Hoger en hoger stijgt de energie op naar het licht van God de Bron.


Het portaal wat nu geopend wordt zorgt dat er weer een diepe band van vertrouwen gaat groeien. De leegte die vele mensen in zich dragen wordt via het voorouderlijk portaal weer gevuld met liefde. Maak weer een afstemming met de energielijnen van je voorouders, zo kun je verder door groeien vanuit de stoffelijke aarde naar het hogere licht.


Je kunt een afstemming maken met de degene die je vanuit liefde kan herinneren. Ga op zoek naar je voorouders en vindt deze verbindingslijn weer terug.


LIEFDE GEBLOKKKEERD

De stoffelijke problemen op aarde kunnen er toe leiden dat er storingen ontstaan tussen jou en je familielijn. Boosheid of verdriet kan leiden tot een blokkade met de overledenen en dat is een groot gemis in de herkenning van wie je bent.


De liefde vanuit de hogere dimensies zijn helend en familiecontacten kunnen de lijntjes vormen naar de lichtwereld. Wanneer jij geen contact kunt maken met de lichtwereld, dan kan een liefdevolle opa of oma een mooie verbinding zijn.


Hoe groter de liefde is die je voelt, hoe intenser de band kan zijn. Op deze wijze kunnen zij in je dromen verschijnen en boodschappen doorgeven. Je mag deze verbindingen weer gaan herstellen. De voorouders die in het licht verblijven is het belangrijk dat hun nakomelingen het leven leiden wat zij hadden afgesproken, ook daar zijn vaak storingen ontstaan door de matrix van illusies.


FAMILIE STORING OPLOSSEN

Zijn er veel spanningen in de familie? Los deze dan eerst op, je zult zien dat de tijd gekomen is waarin dit meteen in werking gaat. Neem er wel de tijd voor, want zoiets kost ook energie. Heb je op dit moment niet veel ruimte, vraag dan begeleiding en bescherming vanuit de lichtlijnen die bij je horen.


Heb je last van (oude) familieperikelen dan kan dit leiden tot blokkades, het advies is om hulp in te schakelen en goed te kijken wat er speelt. Sommige overleden familieleden blijven steken in aardse problematieken. De afwikkeling van hun probleem kunnen zij niet loslaten en willen dit vanuit een lagere dimensie oplossen. Dit belemmert hun overgang naar de lichtwereld.


Sommige weten dit niet en dit mag duidelijk (uitgesproken) worden, zodat zij kunnen opstijgen. Degene die goed zijn overgegaan kunnen hierbij helpen. De lichtwereld is groot en divers, een goede betrouwbare aardse bron die jou verder kan begeleiden is erg belangrijk.

VERBINDINGSLIJNEN

In elke dimensie zijn er verbindingslijnen. Deze lijnen bestaan meestal uit directe zielenlijnen die vanuit God de Bron gevormd worden. Zij worden geboren vanuit puur licht en vanuit een bepaalde straal.


Er zijn zoveel soorten dimensies en het is onmogelijk om dit nu te benoemen. Het gaat erom dat er verbindingen zijn waar de mens vaak geen besef van heeft. Dit besef mag hersteld worden waarin de band met de voorouders weer voorop staat. Dit is een zeer belangrijk verloop van de Ascentie in het ontkoppelen van de illusie.


JOUW MISSIE OF DOEL

Welke kennis mag jij als ziel op aarde uitdragen en met welk doel ben jij gekomen? De verbindingslijnen met je voorouders zorgen dat de 'nieuwe' kennis wordt overdragen naar een nieuwe tijdslijn. In het levend bewustzijn is groei het belangrijkste doel.


De volle maan van maart herstelt een belangrijke verbinding, open je hart en verbind jezelf vanuit liefde met deze energie. De (gedeeltelijke) maansverduistering wil je erop wijzen dat de 'missing link' nog aanwezig is, hef deze op.


Arthura Hector


24 maart 2024Dit bericht mag vanuit respect doorgegeven worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com, all rights reserved
Wanneer is de volgende maansverduistering?

De volgende maansverduistering zal plaatsvinden op 25 maart 2024. Het zal een penumbrale maansverduistering zijn. De verduistering zal zichtbaar zijn vanuit een groot deel van Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, het noorden en oosten van Azië, een groot deel van Australië, een groot deel van Afrika, de Arctische en de Antarctische regio. De maximale fase van de verduistering zal plaatsvinden om 07:12 GMT.

Comentarios


 ARCHIEF
bottom of page