top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Volle Supermaan: Activatie Etherisch Veld

Ashtar: Superkrachten

ACTIVATIE

De volle supermaan van 14 juni 2022 opent het diepe verlangen naar een andere samenleving. De energie wordt steeds hoger van frequentie, de kracht van het kristallijne veld wordt voelbaar. Daarnaast wordt er een nieuw veld geactiveerd, het etherische veld waarin de mens toegang krijgt tot andere krachten. De mens bereikt een hogere staat van bewustzijn, waarbij jouw etherische zintuigen en talenten worden geactiveerd.


Zonnevlammen

De supermaan van juni werkt door via het water van de aarde. Wanneer de zonnevlammen heel sterk worden begint het water te borrelen. Wanneer het water gaat koken zal het de gemoederde tot een hoogtepunt brengen. Normaal gesproken zorgt het water voor een verkoeling, maar door de heftige zonnevlammen en door de insteek van de politiek zal de zomer ook heetgebakerde meningen veroorzaken. Door dit alles kunnen er storingen in het elektro-magnetisch veld ontstaan. Dit zijn slechts tijdelijke storingen.


Let op:

'De politiek daagt de mensheid uit en dit leidt tot grote onrusten, blijf in de liefde, juist nu.'


Etherisch Veld

Het etherisch veld is voor vele een onzichtbaar deel, maar daar komt verandering in. Jouw ogen gaan anders kijken, jouw gevoel, smaak, geur, gehoor en tastzin veranderen. Elke beleving wordt dieper en intenser door de activatie van het etherisch veld. Superkrachten ontstaan en jouw gaven worden Goddelijk.


KOSMISCH STERRENBEELD

De maan van juni wordt in het sterrenbeeld van de tweeling vol en deze is verbonden met Mercurius. Dit luchtteken kan in het etherisch veld snel bewegen en vliegt graag naar de droomtijd. Men moet oppassen dat het niet te luchtig wordt allemaal. De voeten zijn nodig om zich af te zetten van de aarde en te landen als men na de vlucht weer op aarde wil neerkomen.


Stapje voor Stapje

Het symbool van de tweeling stelt een fysiek deel en een etherisch lichtdeel voor. Het grofstoffelijke zal naar een fijnstoffelijke vorm gaan. Onderzoek op een rustige manier dit nieuwe veld en kijk wat het je brengt. Doe het stapje voor stapje, want als er nu te grote stappen worden gemaakt, kan dat soms nadelig uitpakken. Men verliest snel het geduld en de balans gaat wankelen, zodat men gaat struikelen over de eigen voeten. Wees dus geduldig en relaxed met jezelf en de wereld om je heen. Mediteer wanneer het zeer chaotisch wordt. De vooruitgang is zich aan het stabiliseren, maar teveel oververhitting kan zorgen voor agressie.


Waarschuwing

Een waarschuwing voor de komende tijd is nodig. Te snel reageren vanuit een oververhit gevoel moet tot rust gebracht worden, probeer vanuit een rustig tempo te bewegen. Hoe graag je ook sneller een verandering door wilt voeren, deze stap mag in balans worden genomen. De maan wijst naar het symbool van de geduldige mens, de tweeling die samenwerkt met elkaar en rekening houdt met het andere deel. Empathisch en afgestemd.


BALANS

Wanneer er een krachtige gevoel bij je omhoog komt en je de snelheid wilt gaan verhogen, let dan goed op. Dit zijn de superkrachten die opengaan, versterk je centrum en raak niet uit balans. Kijk eerst wat er nog ontbreekt, deze superkrachten zijn nog niet helemaal afgestemd op jouw aardse lichaam. Zorg voor een goede verankering met de aarde, voorkomen is beter dan genezen. In je kracht komen geeft een positief resultaat, maar ga bewust om met deze kracht die je voelt opborrelen. Gebruik deze goed. Wanneer je stapje voor stapje vooruit komt, kan het zijn dat je tot een grote ontdekking in jezelf komt. Jouw sterrenkracht gaat zich laten zien!


FYSIEKE EN ETHERISCHE KRACHTEN

De fysieke krachten zijn wat trager en logger. Het etherisch lichaam is vederlicht en daardoor supersnel. Deze beide uiterste mogen op elkaar afgestemd worden. Dit nieuwe voertuig heeft nog wat oefening nodig, voordat er naar de kosmos gevlogen kan worden. Raak niet verdwaald en oefen dit met kleine bewegingen. Het fysieke bewustzijn wordt uitgedaagd om in een 'slow motion' te gaan bewegen, terwijl het etherisch deel sneller dan ooit vooruit schiet.


TELEPATHIE

De aardse tweeling beweegt in het tweeledige. Het kosmische tweetal werkt vanuit een andere kracht: 'Twee delen die apart van elkaar samenwerken door de mentale verbindingslijn van het telepathisch communiceren.' Zo kan er vanuit eenheid worden samengewerkt. Behoudt in alle situaties het overzicht, want beide delen dienen op elkaar afgestemd te worden, anders valt de etherische kracht uiteen naar een lager veld. Laat je niet verleiden om in een lagere vibratie te komen.


Een etherisch lichaam kan door materie heen gaan, maar een fysiek lichaam niet. De overgang van de droom naar de fysieke werkelijkheid mag soepel verlopen. Laat het niet vastlopen, zoals de tandwielen van een klok stil komen te staan.


Zijn er teveel mogelijkheden en kan je niet kiezen of raak je verwart door alle informatie die op je af komt? Neem dan een time out en kom tot bezinning. Voel je eigen innerlijke kracht en overzie dit alles, zonder een noodlanding in het moeras te maken. Met vallen en opstaan zal dit gaan verlopen, want door ervaring op te doen leert men het nieuwe voertuig goed te besturen.


NIEUWE COMMUNICATIE

In de afstemming van het fysieke naar het etherische deel kan er ook een miscommunicatie ontstaan. Onbegrip heeft vele hiaten, alles mag immers op elkaar afgestemd worden. Jezelf goed uitdrukken in de nieuwe vorm is niet altijd vanzelfsprekend. Laat discussies niet ontaarden in een onmogelijke strijd. Neem veel rustmomenten om dit te kunnen bevatten. Vanuit jouw krachtpunt kun je veel bewerkstelligen door ruimte te creëren via een 'slow motion'.


Het ervaren van een andere werkelijkheid kan een wonderlijk gevoel geven, maar af en toe ook voor frustraties. Het hangt af van jouw intentie. De politiek (en het ego) willen snel iets bereiken door iets af te dwingen, dit gaat voor moeilijke situaties zorgen. Wanneer je krachtige intenties zacht en zuiver zijn, gaat het etherische veld voor open. Vanuit geduld bereik je de eenheid in je hart.


Het etherische veld zal voor een nieuwe manier van leven gaan zorgen.


Deze nieuwe superkrachten gaan opstaan, en een kwantum sprong kan op elk moment tevoorschijn komen. Geef het de ruimte en de liefde gaat stromen. Bedwing de haast en de hitte die je op voelt komen en zet deze om naar een innerlijke vrede, zodat de hitte bekoeld.



Adonai Ashtar


Ik groet het Licht in je hart



12 juni 2022


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

© Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.












Comentarios


 ARCHIEF
bottom of page