top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Volle Maan: Verschuiving Paradigma

ASHTAR: VERSCHUIVING VAN REALITEITSBESEF

De volle maan van 9 december 2022 veroorzaakt een verschuiving in het bewustzijn.

Oude en nieuwe velden veranderen waardoor verschillende realiteiten door elkaar heen kunnen gaan lopen. Blijf goed bij jezelf en neem op tijd afstand van de verwarring om je heen, zoals in de politiek.


De energetische omschakeling verloopt in fases en de verschuiving van tijdslijnen brengt soms wat onstabiliteit. Zowel in de geest als in het lichaam, dit geeft een schommelend effect op de aura en in de energievelden van je systeem. Visualiseer je balans en neem op tijd rust.


KLACHTEN

Duizeligheid, hoofdpijn, aangezichtsklachten, pijnklachten nek en schouders, druk op het hoofd, maagklachten, jeuk en met name klachten van de neus (neus is verbonden met de droomchakra) zijn de eerste tekenen dat er een verschuiving gaande is.


Let goed op, wanneer het lichaam in een te grote hitte of koude terecht komt dan vecht het lichaam om de balans te herstellen. Communiceer met je lichaam en kijk wat jouw innerlijk licht als antwoord heeft, bewust worden van deze onbalans kan het zelfgenezend vermogen stimuleren om door dit dieptepunt heen te komen. (Bij plotselinge vreemde of langdurige klachten raadpleeg een dokter).


De natuurlijke elementen die een onzichtbare invloed uitoefenen zoals magnetische velden, luchtverplaatsing hoog en laag (welke plotseling koude en warmte veroorzaken), de aarderesonanties die zich verhogen door de kosmische straling, zijn de velden die een grote invloed op jouw systeem kunnen hebben en beïnvloeden de verschuiving in jouw waarneming.


ENERGIEVELDEN

Verschillende energievelden zorgen voor een bijzondere beweging, oude velden worden als het ware opzij geduwd door het nieuwe fotonen veld. Dit gebeurt in fases en vanuit een golvende beweging zoals bij eb en vloed. De zon gaat een zeer grote rol spelen in de nieuwe tijd. De kracht van de zon wordt sterker en sterker, zodat ook jouw innerlijk licht krachtiger wordt. Jouw innerlijke waarheid wordt helder en scherp. De communicatie met het droombewustzijn gaat open.


Lumen Internum

Het innerlijk licht is een belangrijk gegeven in het nieuwe tijdperk van Aquarius. Aquarius wordt het nieuwe tijdperk van het Licht genoemd. Open jouw Lumus Internum (innerlijk licht) en verbindt deze met de grote oerbron van liefde. Alles bestaat uit energie en alles is geboren uit energie. Ook jij.


Fysieke of stoffelijke materie bestaan uit koolstofverbindingen, maar het nieuwe tijdperk reflecteert het licht via de kristallijne energie. Zo ontstaan er andere verbindingen en energievormen, waarvan het uiterlijk sterk varieert. Puur licht kan nu op aarde verblijven en zich omvormen naar een fijnstoffelijk lichaam. De etherische levensvormen zijn vaak doorschijnend van aard en dragen een bepaalde kleurschakeringen.


FRACTALS

De mens gaat ook over naar een etherische vorm, in het begin zal de verandering tijdelijk zijn, want het gaat op en af. De fijnstoffelijke vorm welke als eerste gaat ontstaan komt voort uit het plasmalichaam. Plasma kan vele vormen in zich opnemen en binnen het fotonenlicht worden omgezet naar een vaste vorm of juist naar pure energie (visa versa).


Daarnaast reflecteert het zonlicht in het plasmalichaam het licht, (zoals je ziet bij een reflectie van de zon in het spectrum waarbij regenbogen tevoorschijn komen) plasmavelden breken het zonlicht op een zachte manier, daardoor komen bijzondere kleuren *fractels tevoorschijn. Via deze fractal-vorming kan de nieuwe wereld geschapen worden vanuit een totaal andere materie..


ETHERICS

De etherische levensvormen bestaan uit fijnstoffelijke lichamen van licht en kristallen.

Wanneer de verschuiving start worden vele levensvormen op aarde eerst vanuit het grofstoffelijk lichaam naar een hogere trilling gebracht tijdens de slaap, zodat het koolstoflichaam zich langzaam aan kan passen.


Fotonen resoneren sneller in de hogere frequenties en een aangename prikkelende energie die mens kan ervaren op de huid of elders in het lichaam kan daarbij ontstaan, ook het bijzondere kleurenspel wat daarbij aanwezig is wordt zichtbaar. De fractals zijn de heilige geometrische vormen en kunnen zichtbaar worden in de hogere frequenties.


Ook andere sensaties kunnen waargenomen of ervaren worden. Een hogere energie voelt licht en tintelend aan. Alsof er plots veel meer ademruimte is en het energetisch lichaam kan meer ruimte innemen en zich vergroten, een gevoel van vrijheid gaat men dan ervaren. De aura wordt groter en krijgt heldere kleuren. Op die momenten overstijgt men de schaduw en in deze hogere laag kan de mens zichzelf zien als hoger wezen, waarbij het waarnemen van andere dimensies gaat ontstaan.


VROLIJKHEID EN TEVREDENHEID

De beleving van een hogere frequentie gaat gepaard met een bepaalde vrolijkheid en een tevreden gevoel. Het innerlijk licht wordt groter en doorschijnt het gehele lichaam. Wanneer je wakker wordt en dit ervaart, heb je contact gemaakt met een hogere dimensie.


Je gaat contact maken met dit veld en nu verbind je het hart met het hoger bewustzijn, waarbij er een aansluiting komt met gelijkgestemde in deze trilling. Dit alles brengt vrede. De verbindingen die ontstaan in het groepsbewustzijn leiden tot een zeer groot licht. Het creatief bewustzijn gaat hierbij open en de droomtijd weerspiegeld de waarheid.


GEVOELSLEVEN

De communicatie verloopt via het hart en deze verlichte beleving bevind zich daar waar de lichtfotonen actief zijn. Het innerlijk licht resoneert sneller, want hoe hoger de frequentie, hoe sneller de liefdesenergie zich voortbeweegt. De 'manna' opent zich.


SOLAR EXPLOSIES

De zon is en wordt het ware middelpunt tijdens deze verschuiving van nieuwe wereld. Lichtexplosies vanuit de kosmos raken het innerlijk licht, zodat dit een zeer krachtig element wordt. De dromer komt tevoorschijn en zij kunnen nu eindelijk doen waarvoor zij zijn gekomen. De nieuwe aarde dromen en verbeelden.


Vele andere veranderen van koers en starten vanuit een nieuwe vorm. Zij ervaren het nieuwe deel als een bevrijding, waarbij hun verborgen gaves ingezet kunnen worden. In deze wereld mag je eindelijk jezelf zijn en de verkleining van je eigenwaarde houd op te bestaan.


CREATIEVE DROMERS

Nu kunnen de dromers gaan dromen om de nieuwe wereld te gaan creëren. Het gedroomde verbeelden in de vele imaginale werelden komt langzaam in beweging en zorgen voor een nog grotere verschuiving. De keuze: "in wat voor wereld jij wilt leven" kan nu via deze verschuiving langzaam tot leven komen. Geloof in wat je werkelijk wilt bereiken en het oude wordt overspoeld door nieuwe beelden en andere realiteiten. Vind je weg via het innerlijke licht en open de nieuwe (kosmische) wereld in je hart.


HET BEGINPUNT

Niet alles kan meteen ontstaan, maar dit is het beginpunt van manifestatie om de droomtijd weer te openen. Alles zal in een versnelling komen, waarbij de fantasie en de leugen gescheiden worden. Alles trilt door elkaar heen..


De winterzonnewende op 21 december 2022 zorgt voor een extra lading van energie. Zonnestormen gaan weer in beweging komen en zo ontstaan er weer hogere golven van licht.


EEN NIEUWE WIJZE STAAT OP

Elk levend wezen wordt door de verschuiving van het nieuwe paradigma beïnvloed, waarnemingen van intense schoonheid roepen vele diepe emoties op. Dit geeft de mens nieuwe moed en vooral een grote kracht om door deze hele chaos heen te kijken. Het innerlijke licht gaat steeds verder open. Stem je erop af en voel deze energie bij je binnenkomen..


Vul jouw innerlijke licht met het licht van de zon.


Adonai Ashtar

Ik groet het licht in je hart


6 december 2022


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

© Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.


Fractal

Ik heb een eigen beleving van de etherische dimensies opgedaan, waarbij mij door de jaren heen uitleg is gegeven vanuit deze dimensies. Het waarnemen van een prachtige energie in de vorm van fluorizerende kleuren en prachtige vormentaal, miniscule deeltjes aan elkaar gevlochten in heilige geometrische taal, kantachtig en toch weer niet. Moeilijk te omschrijven, maar via de uitleg van het fractal kom ik weer wat dichterbij.

Dit alles is ook met omwegen en beelden bij mij gekomen. Toen heb ik 'per ongeluk' digitale schilderijen gemaakt, waarin dit alles een uitvergroting was van wat ik gezien had. Mijn ontdekkingstocht van dit alles is nog niet ten einde, het blijft doorgroeien. Gewoon spontaan en niet persé doelbewust. Uiteindelijk lijkt alles dan samen te vallen in een verhaal of antwoord.

Fractal: Rose of Healing Portal 1

Omdat ik geleid wordt door mijn intuïtie en gevoel reis ik vaak door het droombewustzijn naar de kosmos, meestal begeleid door het Ashtar bewustzijn. Een psychedelisch en vaak etherisch avontuur, maar wel echt en vaak zeer diepgaand. Dit zet dingen om in mijn leven, soms zelfs op zijn kop. Vaak wordt ik niet begrepen en dat begrijp ik ook. Dus hier een deeltje van mijn uitleg van mijn beleving. Nu met een meetkundige aardse uitleg en dat is fijn en misschien ga je mij nu beter begrijpen?


UITLEG INTERNET

Een fractal, soms ook fractaal genoemd, is een meetkundige figuur die zelfgelijkend is, dat wil zeggen opgebouwd is uit delen die min of meer gelijkvormig zijn met de figuur zelf. Fractals hebben een oneindige hoeveelheid details, en bij sommige fractals komen motieven voor die zich op steeds kleinere schaal herhalen. Doorgaans kunnen fractals gegenereerd worden door het herhaald toepassen van een bepaalde bewerking. De term fractal werd geïntroduceerd in 1975 door Benoît Mandelbrot en is afgeleid van het Latijnse fractus (gebroken).

Wiskundige objecten met fractale eigenschappen werden eind 19e en begin 20e eeuw ontdekt door wiskundigen als Karl Weierstrass, Helge von Koch, Georg Cantor, Henri Poincaré en Gaston Julia. De fractalmeetkunde is de tak van wiskunde die zich bezighoudt met de eigenschappen van fractals. Het is een aanvulling op de klassieke meetkunde, met toepassingen in wetenschap, technologie en computerkunst. De bekendste fractals zijn de Mandelbrotverzameling en de Juliaverzameling.


Lieve groet Arthura


Comments


 ARCHIEF
bottom of page