top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Volle Maan: Reset Pijnappelklier

ASHTAR: PIJNAPPELKLIER KRIJGT NIEUW VERMOGEN

De volle maan van 3 juli 2023 werkt door in het kosmische licht. De eerste 'wake up' golf gaat zich verspreiden en via het fotonenlicht zal het hoofd aangeraakt worden.


De pijnappelklier ontvangt hierdoor een zeer hoog licht en het vermogen wordt vergroot en uitgebreid. Het derde oog opent in een heldere laag de beelden van weleer.

KLACHTEN

Fysieke klachten kunnen in het hoofd optreden zoals vermoeide ogen en slechter zien, de oren kunnen dichtslaan, waarbij oorsuizen, hoge pieptonen en andere bromtonen kunnen ontstaan. De holtes in het hoofd en de neus reageren ook op dit alles.


SLAAP

Plots overvallen worden door slaap, ook overdag, is een bijkomend verschijnsel. Geef eraan toe, want de omzetting kost veel energie. De reset gaat door, ook overdag. Rust en een diepe slaap brengen je naar een andere laag waar je dit beter kan verwerken. Werken in andere dimensies spelen een rol, daar ontvang je immers de nieuwe lessen of je werkt mee aan de omzetting van de nieuwe aarde. Deze informatie komt eerst aan in je onderbewustzijn, om vervolgens in je fysieke lichaam tot uiting te komen. Op die manier kunnen de nieuwe oplossingen doorgegeven worden. De nieuwe aarde wordt gecreërd door jullie allen.


Verder kunnen de klachten van een korte verwarring toenemen, omdat verschillende mensen deze veranderingen niet kunnen verwerken. Black outs ontstaan bij hen, die teveel in de illusie hebben geleefd. Het is een snelle reset waarbij het bewustzijn verder opengaat in een hogere octaaf.


HET GEWETEN GAAT SPREKEN

Bereid je voor op een bijzondere periode. Het geweten gaat spreken en beelden uit het verleden komen zeer helder naar boven en laten je een situatie zien waarbij de uitkomst anders is verlopen dan je had gedacht. Heftige gevoelens worden omgezet en dat kan zeer confronterend zijn. Het voelt alsof de wereld op zijn kop wordt gezet, waarbij het hoofd de horizon ziet verschuiven.


CORONA TRIGGERS

Het corona trauma wat nog niet is verwerkt wordt aangeraakt. De bekendmaking van een doofpot affaire opent veel emoties. De vele leugens gaan verder open en vele worden wakker. De alternatieve kanalen ontkrachte al veel eerder de leugens, maar nu komt ook de mainstream media op gang. De media zal ontwaken, maar eerst lopen zij op vele fronten vast, zij worden nog steeds aan het lijntje gehouden. Uiteindelijk zullen zij de antwoorden vinden op plaatsen waar het geheim verborgen is. Deze ontknoping levert veel resultaat op, waardoor er nieuwe confronterende informatie naar boven komt.


HERSTEL

Ondanks deze chaos kan nu het herstel van de corona periode beginnen. De klokkenluiders staan op en de beerput over misstanden wordt geopend. Doordat de feiten naar boven komen ontstaat er veel chaos. De media komt onder druk te staan, want zij willen de verborgen informatie naar buiten brengen. Degene die op een hogere positie zitten worden ongedurig en dragen de informatie uiteindelijk over aan de klokkenluiders en de media. De gewone burger en middenstander willen opheldering over de misstanden die hun leven verzwaren omdat de oplossing van het probleem steeds vooruitgeschoven wordt. De schoen gaat wringen bij de neus en uiteindelijk overal.


INFORMATIEGOLF

Deze golf van onthullingen verheldert veel en kan niet langer verborgen worden gehouden. De chaos ontstaat doordat er op vele vlakken tegelijkertijd aan de waarheid wordt getwijfeld, dit geeft onenigheid en veel onrust in het hoofd. Dit alles kan overweldigend doorwerken, probeer ten alle tijden een zachte rust om je heen te creëren en maak je los van de verwarring en chaos. Spoel de angst van je af en probeer in de liefde te blijven, zodat het mededogen in je hart niet verkrampt, maar juist groter wordt.


WAARHEID EN LEUGEN

Hoe meer je de warmte van de Goddelijke liefde toe laat, hoe beter je begrijpt wat er aan de hand is. Je wordt beschermd door het licht van de nieuwe frequentie, de zevende hemel. Het kan lastig zijn om stabiel te blijven wanneer het hek van de dam gaat. Vele emotionele golven gaan je overspoelen en je hoofd zal alle kanten uit worden getrokken, want waar is de waarheid en wat is de leugen? Dat maakt alles in het begin zeer verwarrend, tenzij je goed verbonden bent met jouw eigen innerlijke liefde. Stap uit de verwarring en luister naar je eigen hart.


Laat deze woelige situatie even met rust en ga naar een plek waar jij je veilig en beschermd voelt. Vind vele andere gelijkgestemde zodat je elkaar kan ondersteunen in deze warrige tijden. Zij kunnen je liefde en begrip schenken, zodat je hoofd niet op hol slaat..


Het is de kunst om in je kracht te blijven staan ondanks alles. Voel je niet schuldig als het je lukt om goed voor jezelf te zorgen en wanneer de ander dit niet kan. Probeer te helpen, maar niet ten koste van je eigen veiligheid. Je kan niemand tot steun zijn, als je niet eerst jezelf in balans brengt na een heftige situatie.


Elk mens is vrij om te kiezen, wie weet worden zij juist daar wakker waar de leugen het meest overheerst.

Het derde oog zal weer verder opengaan waardoor de fysieke ogen een zeer heldere kijk krijgen op de huidige situatie. Er gaat een vernieuwing open in relaties, een mooie liefdesenergie gaat opstaan daar waar je het niet verwacht. De familiebanden stonden een tijdje onder druk, maar hier komt verandering in. Mooie herenigingen ontstaan en nieuwe vriendschappen worden versterkt. Voor de liefde wordt het een bijzonder vruchtbaar jaar, families worden groter door geboortes en nieuwe geloftes.


MOOIE ENERGIE

De grote schoonmaak is begonnen! Deze eerste kosmische 'wake up' golf brengt een disclosure op gang en raakt iedereen aan. Deze golf van licht stroomt door alle chaos heen, waardoor er flinke ontploffingen van zuivering ontstaan. Na deze calamiteiten komt er weer rust die overgaat in een serene energie. Onverwacht en onvoorspelbaar gaat deze energie heen en weer over de aarde. Deze mooie energie die door het zonnelicht is gestuurd komt ineens tevoorschijn daar waar vele liefdevolle zielen samen komen.


Verbinding Maken met Elkaar

In het diepste van de pijn, worden er nieuwe verbindingen gemaakt. Het is nieuw en niet te bevatten, maar het voelt ergens heel goed. Maak je geen zorgen, alles komt weer in balans. Voor de één heel snel en voor de ander duurt het nog even. Hou vol en blijf vertrouwen in het Goddelijk Plan van Herstel. De opbouw is al begonnen in een andere laag waar de frequentie heel hoog resoneert, misschien nog onzichtbaar voor jouw ogen. Zo nu en dan kun je dit licht waarnemen en vang je een glimp op van het nieuwe tijdperk Aquarius, het zal je hart verwarmen en de harmonie openen.


DE ZEGENWAGEN

Wat kan er gebeuren als je samen liefdevolle gedachten bundelt? De chaos verdwijnt en een serene energie van licht en harmonie ontstaat. De keuze is aan jou, want de zegenwagen die het getal zeven bij zich draagt mag in het juiste spoor blijven rijden, zodat de balans een feit wordt. De zevende hemel gaat open en dit licht gaat schijnen op je pad. Deze lichtwezens komen je tegemoet om te helpen. En wanneer je de keuze maakt om te verbinden in plaats van te strijden wordt je opgetild en omarmd.1 juli 2023


Arthura Hector


Dit bericht mag gedeeld worden in deze vorm, vanuit respect en onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com All Rights Reserved.Comments


 ARCHIEF
bottom of page