top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

ZOMER ZONNE WENDE 2023

ASHTAR: EERSTE GROTE WAKE UP GOLF. Jouw werkelijkheid trilt los en davert. De zon gaat schijnen in je hart, want het Goddelijk Licht kan niet meer worden tegengehouden.

Zomerzonnewende 21 juni 2023:

Het universeel licht wordt nu zo krachtig waardoor het hart van de mens direct verandert in een zichtbare verbinding van eenheid en balans. Ieder wezen zal vervult worden door een grote liefdesenergie waarbij dit alles met een enorme klap gaat door daveren. Het gaat trillen onder je voeten..


CHAOS

De chaos zal zich wreken in een andere laag waarbij er harde klappen worden uitgedeeld en de oorlogen op scherp worden gezet. Overduidelijk wordt het spel en de posities van verschillende landen en politieke machthebbers. Zij dragen de macht en de schaduw.


RODE KNOP

De spanning in de politiek zal eerst flink toenemen en tot een ware climax leiden, waarbij de lichtkrachten paraat staan om in te grijpen. Met een diepe zucht van opluchting zal alles uiteindelijk weer worden afgezwakt. De nasmaak blijft nog even bitter.


Er wordt in de wereld van de grootmachten flink uitgepakt om een nieuwe disharmonie neer te zetten, illusies en drama's worden ingezet en opgebouwd. Elk mens mag in spanning toe gaan kijken hoe de wereldpolitiek de onwaarheden verkoopt en vele nieuwe regels afdwingt. Zij delen de lakens uit op een manier die voor niemand positief uitpakt, behalve voor hen zelf.. en dan gaan vele wakker worden en de ogen gaan open, want wat zij gaan waarnemen zal nooit vergeten worden. Dit alles werkt heel diep en lang door in het bewustzijn.


KLANKEN VAN DE NIEUWE WERELD

De tonen van de nieuwe wereld kunnen niet langer meer verborgen gehouden worden, het nieuwe geluid zal de ruis overstijgen en alles raken in de kern. Dit nieuwe geluid kan niet weerlegd of uitgeschakeld worden. Deze frequentie gaat door alles heen, waarbij de zeer grote lichtgolf zal neerploffen en alles doen laten schudden, vooral daar waar de schaduw zich bevindt. De rebound van een onzuivere agenda komt terug bij degene die in de illusie willen verblijven of deze willen toepassen op andere.


(H)EERLIJKE ZOMER

Toch wordt het een bijzonder mooie zomer van (h)eerlijke ontmoetingen. Wees je bewust van alle lagen die nu door elkaar heen gaan lopen, de schaduw wordt eruit gefilterd waardoor er een frisse houding opstaat. De mensen gaan elkaar helpen en ondersteunen, zodat de illusie doorbroken wordt op belangrijke punten. Het gordijn gaat open en vele zullen verbleken bij wat de waarheid tevoorschijn tovert. Leugens komen boven en sommige mensen kunnen deze onwaarheden niet verdragen en storten (tijdelijk) in of verlaten de stoffelijke wereld.


De bewegingen zijn heftig, maar de opschudding werkt bevrijdend. Deze situatie wordt als een koude douche ervaren waarbij de nieuwe codes het bewustzijn meteen binnendringen Dit is een snelle reset en het plaats je direct buiten de illusie, wat niet direct heel fijn is, maar het zal gebeuren en al snel begrijp je wat er wordt bedoelt. Dan ontstaat er een diepe rust.


Pijnappelklier

De pijnappelklier wordt geactiveerd door dit hoge licht, waardoor er een reset ontstaat en deze harder gaat stralen. Het blauwe licht zal oplichten en de verbinding maken met jouw kosmische antennes. De dimensies gaan open en de communicatie komt op gang.


EERSTE WAKE UP GOLF

Het ingrijpen van het grote licht gaat nu stevig opstaan en de lichtkrachten zullen alle agressie in de kiem smoren. Het voltrekken van deze eerste diepe wake up golf zal door gaan resoneren over de hele wereld.


Dit alles wordt groots aangepakt en niemand kan zich herinneren waar het is begonnen. De veranderingen lijken uit de lucht te komen vallen, zo pats boem op iedereen. Niemand wordt overgeslagen en ieder mens zal dit verwerken op een eigen unieke manier. Heb dus respect voor alles en iedereen. Besef wat er ook gebeurt, ieder doet wat ie kan.


Ruzie en oorlog vormen geen goede uitlaadklep in deze wake-up golf en het is beter om dit te uiten via een creatieve beweging, waarbij het hart open blijft staan voor elk levend wezen. Deze enorme klap, waarbij het bewustzijn in één keer wordt gereset naar een hoger plan, kan flink binnenkomen. Vanaf dat moment zal er heel de zomer door nieuwe bewegingen gaan ontstaan en de uitwerking van deze grote lichtgolf zal zeer lang doorwerken.


VOORBEREIDINGEN

Heel de aarde wordt opgetild in een nieuwe frequentie van hoger licht. Na maanden van omzetting en voorbereiding die hieraan vooraf gingen, zal er ook een opluchting zijn. De energie werkte vooruit en men ging snel door vele soorten processen heen. Dit om uiteindelijk zo goed mogelijk de grote lichtgolf te kunnen ontvangen. De verwerking komt hierna op gang en zal ook pittig verlopen, maar alleen als je teveel verzet biedt. Ga erin mee en laat je leiden door het nieuwe onvoorspelbare liefdeslicht, waarin alle controle systemen omgezet worden. Oude programmeringen zullen uitgeschakeld worden om vervolgens een nieuwe impuls in te voeren.


KLIMAAT EN NATUUR

Alles gaat mee in deze grote beweging van licht, ook het klimaat zal een andere draai maken en abnormale temperaturen gaan vertonen. Alles wisselt zich snel af, bereid je voor op een grote veranderingen in het weer en wisselende verschijnselen in de lucht.


Blijf in vertrouwen en bescherm jezelf goed. De natuur heeft haar eigen manier om hier mee om te gaan. Bereid je op alles voor en dan nog zal het je overtreffen. Toch wordt het een zeer mooie zomer met wonderlijke ervaringen. Het is alles tegelijkertijd.


LICHTKRACHTEN

Dit hele event opent in jou een prachtige kracht en een enorme creativiteit, waardoor je alles goed kan relativeren en de rust voelt opkomen wanneer je denk dat het teveel wordt. De lichtwereld gaat je helpen om tot rust te komen en je balans te behouden. Ze komen vlak naast je staan om een helpende hand te bieden en je geestelijk bij te staan. Bescherming zal je krijgen vanuit de hoogste sfeer. Leef op de dag van vandaag en probeer zoveel mogelijk te genieten van wat er wel is. Blijf bij jezelf en sta stevig met beide voeten op de aarde. Vele krijgen nieuwe ingevingen en volgen een nieuwe koers in datgene wat echt bij hen past. Kijk elke dag opnieuw wat goed voelt en probeer je naaste te helpen als je daar de ruimte voor hebt.


Het licht in alles wordt groter en krachtiger, ga er goed mee om en blijf in balans.


19-06-2023


Arthura Hector


Dit bericht mag gedeeld worden in deze vorm en met respect, onder vermelding van de bron: © Arthua Hector www.ashtar-rose.com All rights reserverd.Comments


 ARCHIEF
bottom of page