top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Volle Maan: Oude Schil Breekt Open

ASHTAR: 'LICHTWEZEN KOMT TEVOORSCHIJN'

De volle maan van 7 januari 2023: De oude laag van illusie kraakt in al haar voegen, deze vertoont vele lekkages. Wanneer de schil van verharding de nieuwe energie niet meer kan dragen, breekt deze open en het originele lichtwezen komt naar buiten en betreed een geheel nieuwe zone.

JOUW OUDE SCHIL

Jouw innerlijk licht werd omhult door de harde schil van illusie, waardoor vele waarnemingen beïnvloed werden. Het volgen van je innerlijke stem werd bemoeilijkt en onbetrouwbaar. Voor een zeer lange tijd hield de mens deze oude verharde schil in stand, het diende als een soort bescherming. Het programma van dominantie maakte hier gebruik van en weefde vele draden van verwarring en het innerlijke licht verkleinde zich.


ETHERISCH EI

Inmiddels heb jij deze oude schil omgezet in een nieuwe vorm, want er is een soort etherische laag ontstaan waarin het nieuwe lichtwezen kon groeien en de laag van verharding veranderende in zachtheid. Nu kan de wedergeboorte plaatsvinden in de resonanties van de nieuwe tijd. De verharding veranderde in een kwetsbare schaal die het lichtwezen als een etherisch ei omhulde en voedde, zodat het sterrenzaad en het innerlijk licht samenvloeiden.


STRIJD EN ZWAARTE

De vele gevechten die jij moest leveren om dit levende licht te laten groeien, waren niet makkelijk en vaak te zwaar om te dragen. Er kwam hulp vanuit een wereld waarin het levende licht van liefde werd voortgestuwd. Deze lichtwereld komt nu dichterbij en jouw innerlijk licht straalt nu krachtiger dan ooit.


AARDEVUUR

In de kern van de aarde brandt nu een nieuw vuur van wedergeboorte. Dit vuur breekt door alles heen naar buiten en raakt de oude schil van verharding. De oude verkleinde vorm past niet meer en lost op. Het is tijd om met jouw licht naar buiten toe te stappen en je ware aard te tonen. Dit nieuwe lichtwezen is zo anders dan het oude vlammetje van toen. Het is vele malen krachtiger en zo zuiver als kristal, wees je bewust van dit nieuwe licht en vertrouw erop.


Je Kunt nu gaan Werken met Jouw Originele Lichtpotentie.


LICHTZADEN EN HET ETHERISCH EI

Al zeer lang worden de lichtzaden geplaats in de harten van de mens. Veel is er gebeurt en nog meer zal geschiedde. Het is een ongewone tijd en de verwarring neemt toe, maar degene die hun innerlijke stem nu zuiver kunnen volgen weten waar het pad van de vernieuwing ligt. Het etherisch ei kunnen zij openen en sluiten indien nodig, deze omhulling geeft hen nieuwe mogelijkheden. Zij kunnen andere inspireren via dit etherische licht en zo wordt het verlichte DNA doorgegeven in alle lagen van het collectief bewustzijn.


WEDERGEBOORTE

De wedergeboorte vind plaats in het aarde-bewustzijn. Een gezonde beschaving draagt vele verschillende soorten intelligenties in zich mee. Vele talenten en gaves kunnen met elkaar gaan resoneren en verweven worden, zodat herkenning en aanvulling ontstaan. Er zal geen jaloezie meer zijn, want iedereen volgt zijn eigen originele licht. Onzekerheid over wie jij bent zal verdwijnen en jouw lichtwezen zal omarmt worden.


PORTAAL VAN ZELFREALISATIE

Voor degene die een hoger bewustzijn willen bereiken, wordt het portaal van zelfrealisatie geopend. Vele universele ervaringen dringen door in de geest van het imaginale. Alles is mogelijk en de overvloed gaat stromen op een bijzondere manier. Vervang de oude gedachte over spiritualiteit en wetenschap, want deze zijn niet meer van deze tijd. Er komt een totaal nieuw concept van verbinding tot stand.


WETENSCHAP

Het wetenschappelijk bewustzijn zal de blik verruimen naar de kosmos en het gevoel daarin herkennen van de emotioneel intelligentie. Er gaat "bewijs" komen voor de magische wereld en dat geeft een grote sprong voorwaarts in het (h)erkennen van het: "Buitenaards leven in samenwerking met het innerlijk licht op aarde".


Politiek: De Cocon van de Vlinder breekt open.

In de politiek gaat er wereldwijd een nieuw licht schijnen, alles breekt open en het oude systeem komt bloot te liggen. Wat gaan de politieke machten herstellen in deze verwarring van totale zichtbaarheid? Hun imago komt op de tocht te staan wanneer de verkiezingen starten.


Hoogebewust, Hoogbegaafd en Hoogsensitief

Deze drie kunnen niet zonder elkaar en vullen elkaar aan via het hoger bewustzijn. Zij die geboren zijn met deze combinatie van begaafdheden worden nu wakker en begrijpen waarom ze hier zijn. Deze mensen dragen een zeer hoog licht en worden niet begrepen in de huidige wereld van programmering. Zij werden onzichtbaar gemaakt en deze hogere gave ging op slot. Intelligentie vanuit het hoogbegaafde deel werkt anders dan bij degene die hoog intelligent zijn. Hoog intelligente mensen kunnen in het kunstmatig programma werken, zij voeren uit wat hen wordt opgedragen.


De hoogbegaafde heeft moeite met het systeem waarin zij opgroeien, hun slimheid kampt met een hooggevoelig zenuwstelsel en zij kunnen daarnaast ook multidimensionaal kijken. Zij komen met vele aparte oplossingen tevoorschijn, die niet gewaardeerd worden. Vele misdiagnoses ontstaan in de reguliere hulpverlening vanuit onwetendheid.


Ze zijn passievol, snel, creatief, gedreven, intens, groot inlevingsvermogen, rechtvaardig en soms te eerlijk: Waardoor zij bot kunnen overkomen. Hun snelle manier van denken wordt niet geaccepteerd, het hindert het kunstmatig programma van het vakjes-denken. Zij passen in geen enkel vakje of liever gezegd: 'In alle vakjes tegelijkertijd.' Hun manier van communiceren wordt verkeerd uitgelegd. Onbegrepen en onbemind zijn zij. Het psychisch lijden komt vooral voort door de afwijzing vanuit de maatschappij. Zij willen zo graag verbinden, liefhebben en begrepen worden. Hun drang om de wereld te redden is groot. Isolatie is het gevolg van dit alles en zij worden onzichtbaar. Aanpassing wordt hun overlevingsmechanisme en zij weten niet meer wie zij werkelijk zijn.


DROPOUTS

De hoogbegaafde wordt geboren met een hoger bewustzijn, maar in de opvoeding worden zij vaak niet gestimuleerd in hun gaves. Ze worden gedropt in een kunstmatig programma waar alles andersom werkt. Ze lopen vast in het sociaal functioneren en kunnen hun snelheid niet inzetten. Zij kampen met burn-outs, bore-outs en depressies. Het zijn de drop-outs op school, halen vaak geen diploma's, omdat verveling op de loer ligt. Het reguliere onderwijs past niet bij hen en zij worden vaak als dom bestempeld, waardoor zij gaan onderpresteren.


VOLLE MAAN

Vele onwaarheden komen nu boven vanuit een diepere laag en worden snel opgeschoond, waardoor het innerlijk lichtwezen weer verder kan rijpen. Het ongeboren DNA van licht groeit en verandert. Het opent datgene wat altijd slapende was.


Wanneer het nieuwe lichtwezen niet langer meer past in deze verkleinde vorm, dan breekt de schaal open. De wedergeboorte van verlichting ontstaat soms in één klap, maar kan ook in stapjes bij hen komen. Het licht gaat dan in fases open. Er wordt een totaal andere energie gevoeld en deze borrelt omhoog. Het magnetisch veld wordt gestimuleerd, waarbij tintelingen, vibraties en kleine stroomschokjes kunnen voorkomen.


"Volg het Licht wat Resoneert met het Nieuwe Lichtwezen".


STERRENKINDEREN

Digitaal licht is te beperkt voor dit nieuwe levende DNA. Vele kinderen worden afgeleid en opgevoed om met het digitale licht te werken. Het zal hun geest doen verdoven totdat het nieuwe lichtwezen in hen open gaat. De schil breekt open en plots weten zij weer waarom zij hier zijn en wat hen te doen staat. Ze staan op om het nieuwe levende licht te omarmen. Zij hebben wel de ondersteuning van hun omgeving nodig en wijs hen niet af, want in de oude wereld kan veel onbegrip op hun pad komen.


Wie Jij ook bent, Lief mens: 'Je bent op Aarde gekomen met een Reden en jouw Lichtbewustzijn kan nu gaan Ontluiken'.Adonai Ashtar


Ik groet het Licht in je hart


6 Januari 2023


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: ©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.


Commentaires


 ARCHIEF
bottom of page