top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Volle Maan: Natuurlijke Wijsheid en Duistere trilling

GAIA: Hoor Mijn Stem en Luister...

De Volle Maan van 27 December 2023:

Er ontstaat tegengestelde beweging in de diepte van de psyche, het kan je heen en weer schudden als een een krachtige tornado. Verwarrend? Jazeker.


Diep vanbinnen implodeert het innerlijk licht en deze wil gaan stralen vanuit liefde en harmonie. De buitenwereld komt op een directe manier bij je binnen en lijkt zich in wanhoop te hullen, waardoor het innerlijke licht geblokkeerd kan raken.


OPEN JE HART


Jouw innerlijk kompas weet dat er een andere weg verborgen ligt in jouw onderbewuste brein. Vindt de juiste verbindingen en zuiver de geest.


VREDE OP AARDE

De vrede op aarde lijkt verder weg te zijn dan ooit, maar in werkelijkheid zijn het slechts de beelden vanuit een illusie. De media legt de nadruk op zeer donkere zaken en dit alles beïnvloed jouw geest. Zo ontstaan er verbindingen van angst, waardoor er een aansluiting kan ontstaan naar jouw schaduw wereld.


De schaduwwereld vergroot het negatieve zelfbeeld, dit negatief zelfbeeld is een overlevingsmechanisme en werkt als een kunstmatig buffer om jouw hart te beschermen tegen pijn. Pas op voor een overdosis aan negativiteit, dat activeert jouw schaduw.


STAP UIT DEZE KUNSTMATIGE ILLUSIE


KUNSTMATIGE DEPRESSIE

Terwijl het fotonenlicht sterker wordt, raken vele door duistere impulsen in de war. Een nieuwe illusie overvalt hen en het negatief zelfbeeld wordt versterkt. Hieruit kan een depressie ontstaan. Deze vorm van depressie is kunstmatig neergezet vanuit de donkere externe wereld.


Hoe meer impulsen de geest over een slechte wereld te verwerken krijgt, hoe moedelozer de mens wordt.

De sensaties die vanuit de buitenwereld bij je binnenkomen, moet je gaan filteren. Op alle slakken wordt nu zout gelegd, maak de invloed van buitenaf kleiner in plaats van groter. Achter alles ligt een diepere laag die draait om winst en nog meer kijkcijfers. Meer en meer. Megagrote uitverkoop en massa-omzet. Daarin ligt een subtiele laag verweven die verbonden is met het negatieve zelfbeeld en de psyche.


Je creëert nu een eigen illusie van schaduwen, terwijl de mens vanuit het licht geboren is en kan manifesteren vanuit de hogere geest.


SIMPELHEID

Het lijkt misschien onmogelijk, maar er is slechts één enkele oplossing om dit te keren en dat is het tegenovergestelde in te schakelen: door het kleine, simpele en eenvoudige uit te nodigen in je dagelijks leven. Verwerp alles wat je niet begrijpt en wat niet kloppend is. Start elke dag met een simpel contact met de natuur. Ga terug naar de basis van waar het uit ontstaan is.


Zorg voor een eenvoudig ritueel zoals: " Open je raam en laat de frisse lucht binnenstromen en adem deze in, blijf ermee verbonden en voel wat het werkelijk met je doet. Sluit je ogen en maak contact met je innerlijk licht en de ether".


'Open dit licht nu en laat het stralen, dan stroomt het door je heen en overal naar toe. Laat je leiden door dit licht. De ontmoetingen vanuit deze energie gaan je helpen om beter in je vel te komen. Je zal de wijsheid van moeder aarde, GAIA gaan ontvangen.'


WOORDEN MET DE JUISTE INTENTIE

Blijf steeds op het pad van de eenvoud en kies voor een humaan leven, zorg goed voor jezelf en ook voor je medemens. Wordt je leven te ingewikkeld, maak dan schoon schip. Aquarius is een pure harten energie van liefde en kan door elk mens worden ontvangen.


Helderheid en transparantie zijn mooie woorden die vaak worden misbruikt in de politiek. Aquarius draagt een bijzondere kracht die nu opengaat, woorden zijn niet gewoon woorden..... luister maar met je hart.


Woorden die met leugens gevuld zijn, dragen niet de kracht van Aquarius. Spreek met overtuiging en met de juiste intentie. Degene die vele woorden gebruiken om op te vallen en om sensatie te kweken vallen door de mand, want zij spelen een psychologisch spel.


BEELDTAAL Gevoelens kunnen via woord en beeld doorgegeven worden, weet wat je voelt voordat je gaat spreken. Wees bewust van wie je werkelijk bent en wat je wilt bereiken. Raak je verwikkeld in vervelende conversaties of onverwachte negatieve situaties, wees dan alert en ga met je aandacht naar binnen. Voel dan wat je moet doen, stap uit de cirkel van negativiteit en bescherm jezelf met licht. Laat je hart opengaan en straal liefde uit.


Wanneer de geest teveel duister opneemt, kan dit tot zelfvernietiging leiden. Pas dus goed op jezelf en ga niet mee in dingen die je niet aan kunt. Je moet eerst sterk staan om de volgende stap te maken in het spirituele proces en in het redden van de wereld.


PSYCHOPATHISCHE ENERGIE

Een veld van psychopathische energie opent zich en deze komt steeds vaker tevoorschijn in films en subtiele beïnvloedingen. Zij bevatten de sfeer van een sinistere wereld, waarin zieke geesten de macht hebben en zo maak je contact met een nieuwe schaduwwereld.

Behoed de jeugd ervoor.

Sta stevig met beide voeten op de aarde en blijf geestelijk gezond, volg het natuurlijke pad van de eenvoud. GAIA helpt je hierbij.


Spirituele Eenvoud


WIJSHEID IN EEN NOTENDOP

GAIA geeft je de wijsheid van de aarde terug, het is tijd om op te staan voor de aarde, maar wel vanuit het natuurlijk bewustzijn en waar jij je veilig bij voelt. De geest gezond houden is nu de hoofdzaak, daarnaast mag je zorgen voor een veilige omgeving, waarin je tot rust kan komen. Het klinkt simpel en zeker niet sensationeel, maar dit is nodig om te overleven in de psychische chaos die gaat opstaan.


De Chaos wordt een Psychologisch Spel


NEGATIEF ZELFBEELD

Maak ruimte in je hart en wees bewust dat duistere zielen vaak in de knel komen door de angst van de machteloosheid. Zij kunnen de situatie niet meer overzien en raken moedeloos, omdat de wereld zo slecht is. De echte vijand zit niet buiten jou, maar komt binnen via jouw negatief zelfbeeld, zodra je dat kan inzien kun je alles overwinnen.


Het duister wordt voorgesteld als een persoon, een macht die alles overwint, maar het is een psychische beïnvloeding. Het duister wil je laten denken dat je machteloos bent en dat is de leugen, want de illusie is de misleiding.


Het negatief zelfbeeld is ontstaan vanuit de leegte en de liefde die je zo miste, zodra je jouw zelfbeeld hersteld, verandert de visie.


Jij bent de Baas over Jezelf

Richt een positieve intentie naar jezelf en overmeester de opgebouwde negativiteit, zodat je hart bevrijdt wordt. Maak jezelf licht en wees vreugdevol, heb geen schuldgevoel. Op de momenten dat het je teveel wordt, stap dan weg van de manipulatie en verblijf in een rustgevende stilte om weer bij te komen en te herstellen. De kronkels van verwarring mag je weer rechttrekken, zodat je weer kan zien waar je werkelijk staat.


OVERZICHT

De zwaarte van de buitenwereld en de angsten vanuit het collectieve bewustzijn komen bij je binnen, zet dit op tijd stil.


Aquarius voedt het Licht en de Harmonie in de nieuwe wereld. Laat je niet misleiden door je eigen schaduw. De valkuil is de misleiding van het schaduwdeel, want daar ligt jouw zwakke punt.


Al het 'ander' komt boven water en zal opgelost worden en ten onder gaan met de mist die het vertroebelde. Sommige strijders worden teveel opgeslokt door het vreselijke leed wat het kwaad aanricht, de 'Doos van Pandora' kan je meeslepen in een hele andere laag van destructie. Wees wijs en volg de stem van moeder aarde, zij is liefde.


Begin bij jezelf en luister wat het negatief zelfbeeld jouw verteld, kijk ernaar en ontkoppel de leugens. Maak jezelf krachtig en wordt een pilaar van licht, want met elkaar creëer je het licht op aarde.


Er bouwt zich een bijzondere lichtkracht op en deze is gestart vanuit de winterzonnewende van 22 december. De explosie van dit licht, implodeert in de mens. De aarde zal je omarmen, de energie van de GAIA heb je nodig om deze volgende stap te maken.


Zie dit niet als een krachtmeting of overwinning, maar als een evolutie die zich steeds verder ontwikkeld en opengaat in een natuurlijke licht. Deze natuurlijke omvormer wordt vanuit de Grote Scheppende Bron naar jou verzonden. Wees dat licht.


Aquarius staat aan jouw zijde.


Arthura Hector27 December 2023
Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en vanuit respect, onder vermelding van de bron: © Arthura Hector, www.ashtar-rose.com All rights reserved.


Comments


 ARCHIEF
bottom of page