top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Volle Maan Juni: Aquarius Doorbreekt de Matrix

www.ashtar-rose.com

ASHTAR: HET AQUARIUS KIND STAAT OP EN DOORBREEKT OUDE CODES

De volle maan van 4 juni 2023 onthult de nieuwe patronen van Aquarius. De lichtcodes van Aquarius omvatten een prachtige energie die nu met een enorme kracht opengaat en het kind van Aquarius gaat nu spreken.


De kosmos zendt zuivere golven van licht naar de aarde en deze worden zeer hoog. Vanuit het licht van de volle maan golven de nieuwe codes naar het (innerlijk) Aquarius kind.


SPREKEN VIA HET AQUARIUS HART

Wanneer het Aquarius kind gaat spreken, verschijnen er lichtjes in hun ogen en een sprankelende energie verspreid zich.LICHTCODES

Het zijn de lichtcodes die vanuit het hart opengaan en deze worden direct verzonden naar alles wat zij liefhebben. Wanneer zij gevangen zijn in een sluier van illusie, dan maken zij de verbinding met het Goddelijke licht en de waarheid gaat open. Zij gaan spreken vanuit de nieuwe codes van het Licht, de nieuwe taal van verbeelding bezit vele nieuwe klanken. Zij zenden dit uit via hun dromen, waarbij gedachten van beelden en geluid worden verspreid in het collectief bewustzijn.


Niemand kan dit Aquarius kind nog gevangen houden, de sloten gaan open wanneer zij worden aangeraakt door het Aquarius licht. Dit Aquarius licht zal de matrix van illusie ontkrachten en doorbreken. Waar zij ook zijn.


MATRIX VAN ILLUSIE

De volle maan van 4 juni zal het Aquarius veld nog verder activeren, waardoor vele een innerlijke drang voelen om iets nieuws te gaan doen. Je bent misschien nog even zoekende naar het juiste pad, maar deze zal spoedig opengaan. Volg de lichtsporen van Aquarius die je gaan leiden naar het grote Licht, jouw idealen worden werkelijkheid.


NIEUWE AQUARIUS TAAL

De nieuwe taal van Aquarius is een creatieve manier om spelenderwijs de nieuwe energie te openen. Wanneer jij je aangetrokken voelt door heldere kleuren, zuivere klanken en een vloeiende beweging, verbind je dan met deze nieuwe energie. Aquarius spreekt via een nieuwe laag in je bewustzijn, het opent je hart. het spirituele brein wordt wakker in een andere onbekende laag.


CREATIEVE GEESTEN

Het spelende kind hoort bij Aquarius, het hart gaat op vele manieren spreken en daardoor zal er een nieuwe manier van communiceren ontstaan. Het verbeeldend vermogen staat op en sommige ervaren de nieuwe lichtcodes via het helder voelen, andere via een heldere waarneming weer andere 'spelen' ermee om de aura van kleur te veranderen. Genezing ontstaat spontaan in de heldere verbinding tussen het spirituele gevoel en het hogere mentale brein.


AQUARIUS BEWUSTZIJN

Het Aquarius bewustzijn is zo anders, het oude denken is daarbij vergeleken zo beperkt. Aquarius heeft een veel bredere reikwijdte dan het beperkte bewustzijn wat verbonden is aan de matrix van illusie. Deze beperkingen worden doorbroken, waardoor er een veel groter speelveld ontstaat om nieuwe dingen te gaan creëren. Geef toe aan de nieuwe impulsen van de kosmische creatie.


Het oude dogma stapt vanzelf naar achteren en maakt ruimte voor nieuwe oplossingen, waardoor er een soort nieuwe golf van energie ontstaat. De spanningen die door de chaos heen lopen, zullen nog aanwezig zijn. Kies bewust om je geest om te zetten naar een positieve manier van leven.


BLOKKERENDE SCHADUWDELEN

Niet alles kan meteen omgezet worden, sommige schaduwdelen zijn juist door deze maan versneld naar boven gekomen. Vanaf de nieuwe maan kwam er een pittige energie bij je binnen om de onzichtbare lagere delen kenbaar te maken. Dit is niet altijd even leuk om te ervaren, maar rond volle maan zal de verlossing komen, het inzicht. Conflicten zijn ontstaan om opgelost te worden, dit is het gevolg van een versnelling die in golven naar de aarde komt.


HET VERLOREN DEEL

Een verloren deel ben je in de strijd met het oude systeem kwijt geraakt, trauma's en verdriet hebben je afgeleid, maar nu mag je dit oude deeltje van jezelf weer terughalen.


Wanneer een zwaarte voorbij komt wordt het oude patroon naar een vernieuwde vorm hersteld, deze maakt plaats voor het nieuwe patroon van liefde. Het lijkt op een achtbaan die steeds vanuit een hoogte punt een diepe val naar beneden maakt. Het Aquarius kind laat het oude los wanneer het lachend geniet van de sprong in het diepe. Omarm het nieuwe gevoel van het spelende lichtkind.


UITDAGINGEN OP JE PAD

Aquarius brengt vele uitdagingen met zich mee, versterk het vertrouwen, want het licht op je pad gaat open en brengt je steeds in een nieuwe verdieping.


FAMILIEBANDEN

Familiebanden en oude vriendschappen worden op de proef gesteld. Kun je het nieuwe pad al waarnemen? Laat de oude verbindingen maar los, ook al kan het even een onveilig gevoel geven. Aquarius kondigt zich aan en brengt iets nieuws. Denk niet aan het verlies, wat je gaat verliezen, maar aan het nieuwe cadeautje wat je toevalt.


EERSTE SPRONG

Degene die de eerste sprong durven te maken komen in bijzonder mooie situaties terecht, jouw dromen worden realiteit. Vele zullen volgen en worden zich bewust dat het nieuwe tijdperk aanbreekt. Het gevoel om het oude achter zich te laten staat massaal op en het verlangen naar iets nieuws wordt enorm sterk.


MAITREYA ENERGIE

Deze volle maan geeft het startsein naar een nieuwe impuls. Tijdens de zomerzonnewende van 21 juni 2023 wordt de energie van Aquarius verankert in de eerste laag van het nieuwe bewustzijn. De aarde zal je vele bijzondere ervaringen brengen zodat je dit event anders gaat beleven. Een nieuwe taal staat op en het communiceren met de aarde wordt als vanzelf. De Maitreya energie bevindt zich in het licht van de zon en zendt de golven van Aquarius naar het bewustzijn van alles wat leeft.

3 juni 2023


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel, zoals het op deze wijze is neergezet en onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com All Rights Reserved.
Comments


 ARCHIEF
bottom of page