top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Volle Maan April: Dieptepunt & Strijd

Lady Luna: Opening Heilige Kennis

Wanneer de maan vol wordt op 16 april 2022 zal ik, Lady Luna het portaal gaan beschijnen van de Heilige Kennis. Het collectief geheugen zal de verlichting ontvangen en vele lichtpijlen worden gezonden naar degene die hun hart hebben geopend voor de nieuwe aarde. Deze maan is het keerpunt in jouw energie en soms slaat deze op hol. Probeer de omslag te volgen vanuit een ontspanning gevoel en laat de inspiratie die diep in jouw zal opborrelen rustig vrijkomen.


OORLOG EN VREDE

Tijdens deze maancyclus is de spanning wereldwijd toegenomen. De grootmachten staan tegenover elkaar en bereiken een dieptepunt, waardoor de strijd zodanig op scherp wordt gezet, dat het er even op gaat lijken dat er geen weg terug meer is. Degene die aan het roer staan mogen zich bewust gaan worden van de impact: deze kan escaleren tot een grote mislukking. Wanneer dit dieptepunt wordt bereikt zullen de lichtpijlen worden verzonden en de geest verlichten in deze benarde situatie.


De Goddelijke Interventie is Begonnen


VISIOENEN VANUIT HET VERLEDEN

Oude herinneringen vanuit een ver verleden gaan door de geest heen bewegen, want een oude haat heeft vele beïnvloed. Spontane beelden vanuit een ver verleden over oorlog en vernietiging zullen bij de machthebbers binnenkomen en de trance van macht doorbreken. Degene die aan het roer staan zullen ontwaken uit de trance van manipulatie en competitie. Inzicht en verdriet zullen in het hart gaan cirkelen, zodat de herinneringen uit het verleden niet worden herhaald in een nieuwe vorm. Beelden en schimmen vanuit het verleden worden opgelost. Tijdens de volgende maancyclus van mei zal dit zichtbaar gaan worden.


KOSMISCHE WEDREN

De aarde heeft een proces van zuivering in werking gezet, zij gaat zich zuiveren van alle haat en disbalans. Helaas vertaald de mens dit in de vorm van een oorlog, een gevecht om de macht. Niet alles wordt in jullie media verteld, er ligt een andere reden achter deze oorlog en dit heeft te maken met een kosmische wedren die verborgen wordt gehouden.


ZIELEN-OOG

De energie van de Heilige Kennis daalt neer op de aarde en verrijkt alles wat nog slaapt. Het maakt de passie wakker voor de waarheid. De ogen gaan verder open en het zielenoog wordt wakker uit een diepe slaap. De beelden die door het zielenoog ontvangen worden raken een innerlijke waarheid aan. Toekomstvisioenen gaan nu zichtbaar worden vanuit het dieptepunt. Op die manier zal de aarde beelden verspreiden over een toekomst vol van verdriet en leed, ook voor de machthebbers. Zij zullen de dans niet ontspringen. Dit inzicht zal de doorslag geven om het roer om te gooien. Een andere koers zal zich spoedig gaan aandienen en de Lichtwereld zal deze omslag ondersteunen in de volgende maancyclus van mei.


HEEL JE ZIEL

Een bijzondere kennis komt bij de mens binnen en zal de geest bewust maken van jouw zielenpijn. De Lichtkennis gaat zich ontvouwen en diep in het hart zal je weten waar het pad van de bevrijding ligt. Het zal de ziel helen, want oude emoties van oorlog en vernietiging mogen geheeld worden. Herinneringen aan haat naar de medemens worden nu overduidelijk en kunnen worden omgezet. Hier ligt de basis van alle discriminatie en onderdrukking, die steeds weer naar boven komt.


PLANETAIRE UPDATE

Jouw innerlijke spiegel reflecteert de oorlog in jullie wereld, helaas is dit nog steeds de manier om de mens wakker te schudden. Langzaamaan wordt het pad van liefde zichtbaar, zodat er vrede kan ontstaan. Tot een bepaalde hoogte mag de mens kiezen, maar de aarde heeft een planetaire verbinding en deze is zeer sterk. Tijdens dit dieptepunt zal de aarde een planetaire update krijgen en dit brengt een grote ommekeer teweeg.


Degene die vele levens achter de rug hebben, zullen de oude en nieuwe kennis met elkaar gaan vermengen tot een nieuw kleurenpallet. Vele beelden, geluiden en geuren komen tot hen.


Probeer dit niet weg te duwen, maar in liefde te ontvangen. Maak ruimte voor deze mooie vernieuwing. Het moment van ontwaken kan op een onverwachte manier bij je komen, stap uit je menselijke programmering en volg deze heilige aanraking.


Wees niet bang, want het Goddelijke Licht heeft besloten om de aarde te begeleiden naar een punt van planetair ontwaken.


Adonai

Dit was lady Luna


Ik groet het Licht van bevrijding in je hart16 april 2022


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.

Comments


 ARCHIEF
bottom of page