top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Volle Maan: Bevrijding Manipulaties

ASHTAR: DE MAAN VAN DE WILSKRACHT

Volle maan van 9 oktober 2022:

De maan van de wilskracht wordt wakker. Het doolhof van manipulatie houd vele nog gevangen, maar de mistige uitgang wordt helder. Via de heldere waarneming kijkt men dwars door de illusie heen. Jouw intuïtie wordt sterker en het doolhof van verwarring lost op.

DOLEN IN HET DOOLHOF

Een dominante wil ontstaat wanneer jij wordt weggezogen van je eigen kern. Je gaat op zoek naar een manier waarbij de ander de opvulling wordt van jouw leegte. Pas op dat je niet gaat dolen en in een vicieuze cirkel terecht komt, want het doolhof van manipulatie wordt dan een feit.


DE BALANS VINDEN IN JOUW PK

De zegenwagen staat symbolisch voor de balans en de kracht die jij besturen mag. De paarden staan symbool voor de sturing en jouw PK, om de reis in het bewustzijn te maken. Het mennen van de paarden of van jouw PK zorgt ervoor dat de zegenwagen in het juiste spoor blijft rijden. Het goed besturen van de energie zal de reis voorspoedig en gezegend laten verlopen.


AARDSE EN GODDELIJKE WETTEN

Wanneer de zegenwagen de wetten van de aardse maatschappij opgelegd krijgt, kunnen de paarden gaan steigeren. Het aardse programma wat wordt opgedrongen zal jouw PK verstoren. Het natuurlijk systeem raakt overbelast en ontspoord, zodat de wagen gaat hellen. De Goddelijke Kracht die jou is gegeven wordt geblokkeerd en het verblind jouw visie.


MAATSCHAPPELIJK DOEL

De koers van het materiële bezit is op hol geslagen en lokt veel agressie uit. Het is de kunst om de toekomst vanuit een positieve gedachte te blijven bekijken. Zet je eigen PK in en droom over vrede. Heb jij een mooie droom die je wilt manifesteren, ga ermee aan de slag, want de tijd van manifestatie breekt nu aan.


ONRECHTVAARDIGHEID

Het gevoel van onrechtvaardigheid gaat opstaan en niemand accepteert nog enige vorm van onredelijkheid. Deze maan is de start van een nieuwe periode, de wilskracht wordt ingezet voor vele doeleinde. Er gaat een grote behoefte ontstaan om de eigen zegenwagen in veiligheid te brengen, want degene die worden geraakt door de nieuwe politieke oplossingen, zijn vaak degene die er op achteruit gaan.


VERWARRING OVERHEDEN

De maanenergie die vanuit de Goddelijke eenheid gaat stromen versterkt de liefdevolle intenties. De chaos die de machthebbers verspreiden vormen het web van de verwarring en de draden kleven daar waar men manipulaties en leugens verkondigt. Zij raken verstrikt in hun eigen web van verwarring en daarom is het belangrijk dat jij je eigen zegenwagen goed beheerst en in veiligheid brengt. Ga niet mee in de vernietigende gedachten die jou ten onder laten gaan. Maak onderscheid in wat je echt wil en wat je opgelegd krijgt.


Nogmaals wordt Herhaald:

Ga de stilte binnen en luister naar je innerlijke stem.

Deze ware stem spreekt vanuit liefde en niet vanuit verdoemenis. Blijf genieten van de mooie natuur, zodat je in verbinding blijft met je ware aard. De innerlijke waarheid komt vanzelf tevoorschijn als jij je verdiept in het echte leven. Het zal je helpen om de natuur te omarmen. Mediteer, bid, ga de stilte in, dans, wees creatief en verbind je met de dieren en de natuur. Zij spreken allen via de stem van de eenheid. Daar is geen verwarring of chaos, daar bevindt zich de Goddelijke Harmonie.


FOCUS RICHTEN

Laat het schuldgevoel los en richt je op het eigen voertuig van: 'Je lichaam, je geest en jouw eigen zegenwagen'. Ga ermee op reis en maak de mooiste reizen door de lagen van de Goddelijk Creatie. Wanneer je de focus richt op de innerlijke beleving en de hemelse poort komt er bescherming en de grote verwarring zal jou niet raken. Open vanuit de Quantum energie deze nieuwe laag en verbind je ermee (zie vorig bericht over het Quantum vermogen).


Ontvang de Goddelijke kennis en geef dit door aan je kinderen, familie en vrienden: Overtuig hen niet, maar beweeg vanuit vrijheid en creëer nieuwe mogelijkheden. Neem hen mee in jouw verhalen over de natuur en de zon. Vertel hen over het licht wat gaat schijnen en over de wolken van manipulatie die zorgen voor verwarring in de geest.


De geest zoekt naar de diepte van de logica, maar vind deze niet in de platte woorden van de overheid.


MACHTEN VAN MANIPULATIE

De machten van manipulatie proberen jouw geest binnen te dringen en jouw dromen te stelen. Elk mens heeft unieke dromen met een eigen symboliek, deze zijn zeer persoonlijk en zijn verbonden met de psyche. De psyche is een soort weegschaal en zorgt voor de balans van een gezonde geest.


KUNSTMATIG DROOMBEELD

Het ideaalbeeld van de wereld is een eenzijdig droombeeld welke gestuurd wordt vanuit manipulatie. Men bestuurd jouw fantasie en dus ook jouw dromen via de beelden van de reclame of media. Wordt je bewust van dit pad van manipulatie en kies voor een andere route. Volg je eigen reis en stippel de route uit die bij je past. Laat de manipulatiebeelden los en geef het zo min mogelijk aandacht.


Sta op wanneer jouw recht als mens wordt geschaad, samen ben je veel sterker.


EMOTIES

Boos worden is niet erg, maar blijf er niet te lang in hangen. Blijheid en vreugde horen bij jou, want wanneer jij goed in je vel zit kun je andere beter helpen. Trek elkaar uit de put, maar laat je niet meetrekken in de put. Probeer een voorbeeld te zijn vanuit eenvoud en liefde.


MANIPULATIE?

Manipulatie heeft geen kans van slagen als jij en vele andere massaal 'nee' zeggen tegen onbalans in de politiek. De (zeer) rijke mensen gaan hun comfortabele leventje niet opgeven, zij willen slechts dat de grote massa denkt dat het zo is. Wanneer dit duidelijk wordt, worden vele wakker.


PARADIJS

Er gaat een nieuwe ontwikkeling gecreëerd worden welke parallel loopt aan de Great Reset. Vanuit een totaal ander concept zal deze manifestatie van vrede gevolgd worden en zo kan de stroom van de Goddelijke eenheid geboren worden. Het is geen religie, het is geen droom of een fantasie, maar een mooie realiteit. De oude wereld is nog in jullie systeem aanwezig en pas wanneer de nieuwe beweging zichtbaar gaat worden en door jullie geesten heen gaat stromen, kan de vernieuwing in gedachten verwoord worden. Het begint klein, maar het zal spoedig de hele aarde bevruchten.


Dit is de taak van de nieuwe mens op aarde.Ik groet het Licht in je hart


Adonai Ashtar


9 oktober 2022


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.

Comments


 ARCHIEF
bottom of page