top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Volle Bloed-Maan Mei: LichtBewustzijn & SchaduwRegering Ontkoppeld

ASHTAR: De Cirkel is Compleet, Overname Licht nu een feit.

STORING WORDT OPGEHEVEN

Tijdens de eclips van de volle maan op 16 mei 2022 wordt het duistere deel stevig gereflecteerd en aangeraakt, zodat de overmacht van de schaduw in jullie wereld verdwijnt.

Deze bloedmaan geeft de kleur rood weer, wanneer de verduistering optreed. Rood is de kleur van de passie, hartstocht, de beweging en de actie.


In jullie duale wereld, is er een balans tussen licht en donker. Deze balans is hevig verstoord geraakt en nu komt er genezing. De zonnevlammen dragen vele kosmische golven die elektrische geladen deeltjes naar de aarde brengen en dit alles zal gevolgen hebben in het magnetisch veld van de aarde. Er zal een magnetisch lichtportaal gecreëerd worden, waarin de elektrisch geladen deeltjes in eenheid samenkomen.


ETHERISCH

In het etherische licht van de kosmos wordt er een parallelle doorgang geopend en dit licht dringt diep door in het bewustzijn van de aarde en sijpelt binnen in het bewustzijn van de mens. Een nieuwe aarde zal vanuit haar innerlijke kern verschijnen en voor de grofstoffelijke wereld onzichtbaar worden.


FOTONENGORDEL

De aarde wordt opgenomen in een hogere laag van manifestatie en daar gaat zij de etherische lichtdimensie binnen. Dit is de manifestatie van het toetreden in het hogere veld, waarin de lichtfotonen zeer actief zijn. De fotonengordel waarin de aarde zich bevindt, heeft de eigenschappen van een nulpuntsenergie. Het brengt in alle lagen genezing: 'Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel'.


De fotonen van het licht raken de cellen van de mens en het licht-DNA wordt actief.


Er ontstaat een proces van heling naar een hogere evolutie. In de kwantumfysica wordt deze eigenschap "negentropie" genoemd: Het gebroken licht van de regenboog komt weer samen in het nulpunt, het witte licht van eenheid.


OVERGANGSFASE

De aarde gaat van een grofstoffelijk naar fijnstoffelijk dichtheid. Het lagere grofstoffelijke veld welke een zwaardere massa heeft, blijft als een parallelle nevenwereld nog even bestaan. Om degene op te vangen die niet naar het licht overgaan. Zij die bewust of onbewust kiezen voor een grofstoffelijke realiteit kunnen daar hun leven leiden en afronden. Dit zwaarder veld zal uiteindelijk oplossen en verdwijnen op een natuurlijke manier.


MACHTEN

De schaduwregering heeft het plan om deze parallelle nevenwereld te gebruiken om: ' The big reset (kunstmatig veld) neer te zetten', die de mens zal verleiden naar een nieuwe kunstmatige matrix. Deze negativiteit geeft storingen en het dieptepunt van alle leugens worden zichtbaar.


INDIVIDUEEL PROCES

Het individuele proces van ascentie is gestart en jouw innerlijke beleving gaat open in een andere realiteit. Dit is de realiteit van een wereld waarin vrede samengaat gaat met vrijheid, harmonie en creativiteit. De vrijheid om te kunnen bewegen naar een hogere trilling is een individueel en innerlijk proces.


INNERLIJK LICHT

Het opengaan van het innerlijk licht kan uiteindelijk als groepsproces worden beleefd. Dit Goddelijke ontwaken zal opgemerkt worden en het opengaan van de eenwording veroorzaakt grote lichtexplosies. Dit helpt de aarde om sneller op te stijgen naar het etherische veld van genade en eenheid.


Vele volle manen gaan nog komen om het licht te laten reflecteren in het water van de mens.

Daar in het hogere veld worden de signalen doorgegeven aan het bewustzijn op aarde en hun geest zal bevrucht worden met unieke ideeën. De schaduwvelden zullen steeds verder slinken. Tijdslijnen die verzwaard worden door het karma van lijden worden opgeschoond. Daarin komt het hogere licht vrij en de nieuwe tijdslijn kan nu in het etherische veld worden aangesloten.


VERSOEPELINGEN

Er treed een intern conflict op binnen de cirkels van de machthebbers, waardoor er vele versoepelingen gaan plaatsvinden. De machthebbers zullen zich gaan beraden en er komt een plotse ommekeer. De lockdown in China (Shanghai) zal ook vanaf dat punt worden losgelaten.


Dit is het teken van versoepeling die deze maan brengt. De oorlog in de Oekraïne wordt vanuit een wapenstilstand naar de zomer toe beëindigt. De herfst brengt vele economische misstanden die daaruit zijn voortgekomen aan het licht. De huidige politiek komt op de tocht te staan.


De versoepeling wordt in vele situaties gerealiseerd, daar waar men vastloopt in onredelijke conflicten gaat dit van start en dat brengt opluchting. Deze verlichting van zwaarte is nodig om de grote elektro-magnetische golf die vanuit de kosmos tijdens de zomer haar hoogtepunt bereikt, aan te kunnen. Deze golf kan de manipulaties van het bewustzijn openbreken en schaduwvelden ontkrachten, het geeft de mensheid een enorme innerlijke kracht om op te staan voor de waarheid. Vele groeperingen komen samen die een innerlijke waarheid delen.


Dit innerlijk proces wordt vanuit een diepe eenwording bereikt, zodat de mensheid weer sterk en stabiel wordt na alle klappen die het gekregen heeft.

Het licht zal zegevieren.


Adonai Ashtar,


Ik groet het licht in je hart.16 mei 2022Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.
Comments


 ARCHIEF
bottom of page