top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Start van het Kristallijne Tijdperk

ASHTAR

NIEUWE PORTALEN

Twee kosmische portalen zijn inmiddels geopend en deze luiden het nieuwe kristallijne tijdperk in. Vele gaan ervaren hoe mooi dit zal zijn, omdat de liefde die daarin verweven is een wonderschoon gevoel gaat geven.


Het eerste portaal van de negen (3-1-2021 is 333) heeft een afrondende functie, terwijl het portaal van de tien of de één (4-1-2021 is 55), het nieuwe begin aangeeft van een totaal ander bewustzijn. De nieuwe kristallijne cyclus op aarde is gestart.


KRISTALLIJN TIJDPERK

Het kristallijne tijdperk zal veel nieuwe activiteiten tevoorschijn toveren. Het zal de harten doen verzachten en wanneer er chaotische taferelen ontstaan, zal er inzicht komen. Kijk door de chaos heen en zie de reden achter dit fenomeen. De chaos zal zich voortbewegen als een spiraal, welke zich als een roterende zuivering door alles heen beweegt. In deze vernieuwende spiralen zal de beweging van verandering zichtbaar zijn. Door de draaiing van oud naar nieuw gaan vele positieve en negatieve deeltjes zich mengen met de jouw energie. Zij willen tot eenheid komen in Aquarius.

RUST

Probeer je gedachten tot rust te brengen, want vele clusters zijn nodig om een nieuw begin te maken. Deze clusters van personen en dingen vormen met elkaar één geheel (zoals *sterrenclusters). De Aquarius zielen gaan samenkomen om de nieuwe wereld van kristal te vormen. Wanneer je beelden van hoop en blijdschap zend, komen deze tot leven. Ben je creatief en fantasierijk, dan zullen er sprookjesachtige taferelen ontstaan. Zie de chaos als een noodzakelijke storm van vernieuwing, waarin jij jouw geest kan trainen tot een nieuw creatief talent.


HET EINDE VAN HET OUDE

Wanneer de oude poort zich sluit kun je weer heel even de oude gevangenis ervaren. Neem tijd voor een definitief afscheid, want niet iedereen kan dit alles zomaar oplossen. Bijna gelijktijdig gaat er een ander portaal open en een kristallijne hemelachtige wereld verschijnt. Sommige ervaren wat angsten, omdat het nieuwe nog geen herkenbare fysieke vormen bezit. De nieuwe wereld mag vanuit vrijheid opengaan en deze creëren jullie zelf. Om echte vrijheid te ervaren kan het even zijn alsof jou gevangenisdeur ineens heel massief word en zwaar. Het afsluiten gaat dan wat traag. Nog even ervaar je de oude manipulaties, voordat de totale vrijheid voorgoed aan jou wordt prijsgegeven. De overtuiging om door te stappen ontwikkeld zich dan supersnel. Plots weet je dat er geen weg terug meer is. Je laat de chaos definitief achter je, want in jouw hart voel je de wonderschone stilte herboren worden. Deze sfeer van rust en vrede raakt je heel diep.


ZET DOOR

In jou verlangen ligt de kracht van Aquarius en dit neemt toe.

Verlies je even de moed, omdat de chaos oneindig lijkt? De spiralen van positief en negatief geladen deeltjes schudden je los van oude emoties. Vele emoties lopen door elkaar heen en dat kan heftig zijn. Het is belangrijk om alles een plekje te geven en vanuit rust afscheid te nemen. Paniek maakt alles groter. Steeds als er weer een golf van chaos voorbij komt, gaan er nieuwe wonderschone impulsen open.


Leef in het nu en vanuit je krachtpunt. Zo kom je goed door deze storm van chaos heen. Er komt uiteindelijk een einde aan het heen en weer geschud van emoties. Na de Nederlandse verkiezingen en de wereldwijde politieke onrust, zal er langzaam een rustpunt ontstaan in 2021. Hou je staande en laat je niet meesleuren in de vele negatieve geluiden. Wees sterk en geef alles een positieve draai, zodat jouw balans wordt bereikt. Het tegenwicht wat je geeft maakt een einde aan alle demoraliserende gevoelens en gedachten. Een vredelievend inzicht kan vele bergen verzetten. Zo kan elk nieuw deeltje uitgedragen worden en tot uiting komen in de nieuwe aarde.


AQUARIUS

Over heel de wereld zullen de Aquarius mensen samenkomen om de vernieuwing moed in te blazen, zij zijn degene die op gaan staan terwijl andere neergeslagen worden. Zie het als een dans van tegengestelde polen, die steeds sterker en sterker wordt en uiteindelijk tot een kracht van grote eenheid zal leiden.


Adonai Ashtar


4 januari 2021Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.* cluster: 1) een cluster is een geheel van bij elkaar horende personen of dingen:

2) bv: Een cluster is een groep van sterrenstelsels die door de onderlinge zwaartekracht bij elkaar wordt gehouden. Een cluster kan enkele tientallen tot wel 1000 sterrenstelsels bevatten. ARCHIEF
bottom of page