top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

OVERPRIKKELING


OVERPRIKKELING VAN SIGNALEN VAN BUITENAF Overprikkeling ontstaat doordat er vele prikkels van buitenaf binnenkomen en HSP's deze niet goed kunnen integreren in hun systeem. Hun zenuwstelsel raakt oververhit, dus ook hun hersengolven als zij onder druk worden gezet. Het is belangrijk dat zij een aangepast programma krijgen, zodat zij de juiste tijd kunnen nemen om dit alles goed te verwerken. Vaak wordt dit niet begrepen. Er wordt dan op verkeerde gebieden gezocht naar een oplossing. Duwen en trekken aan het kind werken niet, laat hen even. geef hen de ruimte om tot rust te komen. Waar komen die prikkels vandaan? HSP's pikken vele prikkels op, zoals de gedachten, gevoelens, geur, geluid van andere mensen en kinderen, die komen soms ongevraagd bij hen binnen. Dit zijn de onzichtbare prikkels. Wanneer zij zich niet bewust mogen worden van deze signalen, dan leren zij niet hoe hiermee om te gaan. Een goede coaching is dus nodig. Uitleg en training zijn een must en mogen een onderdeel worden van de opvoeding, want hoe sneller zij dit integreren in zichzelf en in deze maatschappij kunnen staan, hoe succesvoller zij kunnen worden. GEDACHTEKRACHT EN TELEPATHISCHE VERMOGENS Gedachten van andere pikken zij op, dit kan via beelden gaan. Sommige zijn beelddenkers, ik noem het liever beeldvoelers! Het is mogelijk om met deze beelden te communiceren, dan krijg je een ander soort onzichtbare communicatie, naast de verbale communicatie ofwel: telepathische communicatie. Hoe meer hun licht straalt hoe meer zij kunnen "horen, zien en lezen". Telepathie is ver-voelen. Je pikt de gedachten op van iemand anders. Dit kunnen dus beelden zijn, maar ook woorden of een onzichtbare energie. Zoals wij op aarde met elkaar praten, zo kunnen zij op afstand elkaar voelen en horen. Zo ook de emoties van de juf of andere energievelden zoals spanningen van een ruimte of zelfs van dieren en bomen. Dit alles komt binnen in hun systeem. Daar kunnen zij erg druk en overactief van worden of juist heel stil. Hoe meer zij gestraft worden, hoe meer zij wangedrag gaan tonen of ander raar gedrag laten zien. AFSLUITEN

Sommige van hen kunnen zich helemaal terugtrekken en zetten een stevig schild op. Verdwijnen in hun eigen wereld, om verlost te zijn van dat vele lawaai en het onbegrip. De mens op aarde heeft vele ongecontroleerde gedachten. Dat geeft veel lawaai, terwijl de niet telepathische mens dit niet kan horen, horen zij onzichtbare geluiden en dat kan als ruis gaan opspelen. Stel je voor, dat er steeds op de achtergrond een radio aanstaat die niet goed is afgesteld op de juiste zender. We zouden allemaal dol worden. Het energetisch geluid van de gedachten, kunnen dus als ruis gaan opspelen. In principe heeft elk mens onbewust last van deze "geluiden". Daar kan je dus ziek van worden. Bewustwording hiervan kan een gezondere levensinstelling teweeg brengen.

VRIJHEID

Vrijheid is wat zij nodig hebben en heel veel liefde, want liefde is Licht. Structuur hebben zij nodig, maar vanuit een ander perspectief. De oude-Aarde-regels en systemen passen niet bij hen, de golf is te laag en te traag. Verveeld hangen zij dan rond, hun passie verdwijnt. Internet verslaving (of andere vlucht) ontstaat, vooral als er ook nog veel verdriet speelt. Tegelijkertijd raken zij over of onder-prikkelt (bore-out of burn-out. Licht communiceert anders dan materie, geef hen de ruimte en luister naar hen. Vaak willen ze niet tegenwerken, maar gewoon hun eigen ritme volgen en dat gaat soms erg moeilijk hier in de grofstoffelijke materie, die log en zwaar is voor hen. Op tijd opstaan en naar school gaan kan daardoor erg lastig zijn. Begrijp dat in de hogere dimensies alles zeer snel werkt, vanuit de gedachtekracht ben je in één tel op een andere plaats, aangekleed en al. Deze fijnstoffelijke wereld past beter bij hen. Al die materiële stappen die zij moeten maken snappen zij niet en zij kunnen dit niet overzien. Tijd is een extra bijkomende factor, die zij maar moeilijk kunnen begrijpen en niet goed kunnen inschatten. Terwijl zij juist superslim zijn, komen ze daardoor wat klungelig over en worden ze vaak op het speciaal onderwijs geplaatst. Vanwege hun slechte concentratie en chaotisch gedrag.​ HSP's hebben en andere stimulans nodig en de andere realiteiten kunnen daarbij helpen, en het begrijpen in wat zij voelen en dit omarmen, hoe gek het soms ook klinkt. laat hen praten en oordeel niet. Laat hen een boek maken waarin ze alle prikkels van buitenaf in kwijt kunnen. Wees creatief en geef het een plaatsje. Wijs het niet af.


© Arthura 2017Comments


 ARCHIEF
bottom of page