top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Ostara: Communiceren met de energie van het Bos

20 maart 2024

EvenementOstara is de Godin van de Lente


We gaan in de energie van Ostara de lente begroeten en beleven. In een diepere laag van bewustzijn kun je met de natuur communiceren, ik wil je meenemen naar een andere vorm van luisteren.


Open je hart en communiceer met de onzichtbare laag die we vaak voorbij lopen. In deze laag van bewustzijn ontmoet je de natuurwezens of natuur energieën. Ik laat je zien hoe je een afstemming kunt maken op deze andere dimensie van het bos.

We gaan het bos voelen... we openen ons hart en laten de stilte opengaan. Ik laat je zien hoe je op een andere manier kunt luisteren, de energie voelen van een plant of dier. Maar ook je eigen innerlijke stem, want alles resoneert met elkaar..

Volgens het Keltische Jaarwiel zijn er acht feesten die de natuur en wisseling van de seizoenen eren: Imbolc (1 februari), Ostara (20-21 maart), Beltane (1 mei), Litha 21-22 juni), Lammas (1 augustus), Mabon (21 september), Samhain (31 oktober), Yule (21-22 december). Deze periode staat in het teken van Ostara: de viering van de lentenacht.


Waar? In het bos van Breda om 11 uur

Graag aanmelden via sms: 06-85513405


Het nieuwe begin....


lees meer over de lente equinox van 20 maart 2024: https://www.ashtar-rose.com/post/ostara-matrix-van-pijn-wordt-omgezet


Comments


 ARCHIEF
bottom of page