top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Ostara: Matrix van Pijn wordt Omgezet

LENTE EQUINOX

Tijdens de lente equinox op 20 maart 2024 zal de zon het Goddelijke Licht vanuit harmonie de aarde uitlijnen. Deze golven met fotonen geladen deeltjes hebben het magnetisch veld op aarde versterkt. Het zonlicht speelt een belangrijke rol in de manifestatie van de nieuwe geboorte van de aarde.LUMURIË

De oude kennis vanuit Lu-MU-Rië gaat open en wordt nu vernieuwd, jouw DNA ontvangt deze codes en deze wijsheid komt tot leven in jouw systeem. Er ontstaat een nieuwe realiteit. Een mooie realiteit waarbij de mens weer in haar kracht gaat staan, zoals het ooit bedoeld was. Deze oude beschavingen komen boven water en zij zullen ieder die ervoor open staat, begeleiden.


DROOMTIJD

De droomtijd is een realiteit waar alles kan plaats vinden en vanuit deze droomtijd kan je nu gaan manifesteren. Wanneer de nieuwe codes vanuit een zeer oude wijsheid, bij jou binnenkomen gaan er allerlei helderziende gaves open. Nieuwe delen in jouw brein worden geactiveerd, een nieuwe laag bewustzijn verrijkt jouw vermogen.


De droomtijd is een helende realiteit, waarmee je nu een verbinding kan maken.


ZELFHELEND VERMOGEND

Het zelfgenezend vermogen is een levend bewustzijn en het regelt allerlei energetische en fysieke impulsen. Het communiceert met de vele lagen, zoals de organen, de bloedsomloop, de hersenen, het zenuwstelsel, het hart, de cellen, en alle onzichtbare atomen in jouw lichaam... Alles waaruit jij bestaat, jouw energie, daar maakt het een verbinding mee en alle onderdelen communiceren ook met elkaar. Alles is in beweging en stroomt.


INNERLIJKE STEM

De innerlijke stem vormt een onderdeel van het zelfgenezend vermogen, wanneer deze spreekt luister er dan naar of ben je nog te onzeker en weet je niet of het klopt. Krijg opnieuw weer vertrouwen in je eigen kracht en innerlijk bewustzijn. Train jezelf en kijk wat het je oplevert.


Laat alles opnieuw geboren worden in dit licht van de lente en de kracht van Ostara. Ik leidt je naar een nieuw doel in je leven, ik sta elk jaar op om je te begeleiden. Verwelkom het nieuwe jaar en de nieuwe geboorte in jezelf.


KOSMISCHE KLOK

De kosmische klok van de aarde, start elk jaar opnieuw tijdens de lente equinox. Dit is het werkelijke nieuwe jaar. De lente is het begin van een nieuwe kracht en op dat moment kan elk mens weer opnieuw gaan manifesteren voor het hele jaar, zodat jouw blik datgene kan realiseren in wat je nodig hebt. Je mag dan samen met de aarde jouw overvloed gaan creëren. De aarde wil graag in jouw behoefte voorzien, in samenwerking met al het leven wat boven, in en op haar leeft.


MATRIX VAN PIJN

De oude agenda's kloppen niet met de originele energie van de aarde. Vele malen zijn er er andere illusies geplaats over de originele kosmische kalender, dit om alles in de handen van een andere macht te plaatsen, daar waar pijn en lijden uit voort komen.


De verstoring is duidelijk zichtbaar en deze raakt uitgeput, de matrix van pijn zal uiteindelijk opgeheven worden. Als de illusie wordt doorbroken en de mens zelf beslissen gaat nemen welke kant zij op gaat. In samenwerking met de aarde en in verbinding met het kosmisch bewustzijn.


Op deze manier kan de matrix van pijn ophouden te bestaan, maar let wel op, er wordt ook een tegenwerking gegeven om dit alles te verstoren. Vele leugens worden neergezet, meestal verpakt in een deeltje van de waarheid. De verbuiging van de waarheid is datgene wat je vast houdt en terugzet in het doolhof van pijn. Doorbreek deze matrix en stap uit de illusie, vele emoties zijn vastgezet in een illusie. Deze lus verleid je steeds weer naar een uitgang van wanhoop.


Er zijn vele levens die je geleid hebt en vele ervaringen die je hebt opgedaan, op deze manier verkrijg je een grote wijsheid. Alles in de kosmos bestaat uit ervaring opdoen en groei.


KARMA IS EEN ILLUSIE

Laat je niet misleiden als men zegt dat je afhankelijk bent van het karma vanuit andere levens. Op deze manier wordt het lijden neergezet, je energie wordt verkleind en alles herhaald zich vanuit een negatief punt. Elke nieuwe ervaring levert juist wijsheid en nieuwe kennis op. Het verrijkt je bewustzijn en het zielenlicht. Het zorgt voor groei, zodat jouw licht nog meer gaat stralen.


Negatieve Beïnvloeding

Elk leven is uniek en vanuit het Goddelijk Licht geboren, pas wanneer de matrix van controle jouw geest omsluit ontstaat er lijden. De negatieve beïnvloeding komt vanuit een ander hoek, daar waar zij de mens willen tegenwerken. De controlerende machten willen niet dat de mens gaat opstaan, zij werken eonen lang de mens tegen in haar Ascentie.


Denk goed na, waarom zou dat zo zijn?

Wat voor mooie kracht is er gelegen in één enkel mens, laat staan in een hele massa? Waar zijn zij zo bang voor en wie zijn zij? Ga op zoek naar je eigen originele kern en ontluik wie je werkelijk bent. Jouw zoektocht maakt je open en op deze manier kun je de illusie ontkoppelen in je eigen systeem.


4-4-4 PORTAAL

De 4-4-4 portalen in maart zijn op 1 en 10 maart 2024. Op deze dagen gaan er weer verschuivingen ontstaan in het bewustzijn. Deze Engelenportalen zorgen ervoor dat de hoek (angle) van de verstoorde Engelen ster op aarde verschuift. De kosmische klok wordt hersteld in het menselijk bewustzijn.Arthura Hector


10- 03- 2024


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en vanuit respect, onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.µç

Comments


 ARCHIEF
bottom of page