top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

ONTVANGENDE MAAN-ENERGIEDe ontvangende, maan-energie zorgt voor bescheidenheid. Wanneer men leert een ontvangend kanaal te worden, zal er een bepaalde bescheidenheid optreden en het ego zal zeer klein worden. Uiteindelijk ontwikkeling je een mooie rustige energie. Deze training zal leiden tot een krachtig bewustzijn. Het egoïsme verdwijnt en er staat een heel ander persoon op. Deze persoon zal niet langer alleen puur naar buiten gericht ingesteld zijn.


GROTE GEHEEL

De focus is dan gericht op het GROTE GEHEEL in jezelf. Je ziet dan wat een klein mensje kan bewerkstelligen in dat grote geheel. Vanuit rust. Persoonlijke conflicten worden anders waargenomen, vanuit een ander perspectief.


Adelaarsview

De vliegende adelaar in de lucht kijkt rustig naar beneden. De visie vanuit de adelaar gezien: De aarde vanuit een ander perspectief bekijken, alles lijkt nu klein en jouw problemen waar zijn deze gebleven in dit grote overzicht? Alles wordt betrekkelijk. Je ziet nu ook de problemen van vele. Je bent niet alleen en je voelt meer rust in je komen. De kosmos, de hemel kan als een warme deken om je heen geslagen worden. Dit is een heel andere beleving. Het waarnemen van de problemen in je leven, bekijk je nu anders, dan de kokervisie waarin je jezelf bevond. Het is goed om nu naar binnen te kijken naar jezelf en via het hart open je het deel naar de goddelijke bron. Het grote geheel. Het empathisch deel staat op en komt nu in balans.


Waar sta je in het grote geheel?

Hoe los je nu jouw problemen op?


Door naar binnen te gaan, kan je veel dieper en verder kijken, oplossingen blijken dan vaak heel eenvoudig te zijn. Voor het Hoogegevoelige kind is dit een ware transformatie, om zo om te gaan met de vele prikkels van buitenaf. Op die manier kan je in het nulpunt van kracht gaan staan. Via meditatie en mindfulness.

KUNDALINI

De Kundalini bestaat uit twee energetische slangen die door de chakra's heen stromen van de mens. Van beneden naar boven. De ene slang is de zonne-energie en de andere de maan-energie. Wanneer er teveel prikkels binnenkomen, is jouw kundalini energie uit balans. Je kan dan overprikkelt raken. Je systeem raakt oververhit en wat ga je dan doen? Terug in je schulp kruipen en een grote betonnen muur om je heen plaatsen of wordt je heel druk?


OF WORDT JE ONZICHTBAAR?

Op dat moment kan je niet goed grenzen stellen. Je laat alles toe. Er is een tekort aan zonne-energie. De zonne-energie zorgt voor structuur en grenzen stellen. Dit heb je nodig als mens, zodat beide delen in balans zijn en elkaar afwisselen, dit is de dans der slangen van een goede harmonieuze kundalini. Dan ontstaat er een beschermende laag van energie om de mens heen, dit is jou beschermende bol van energie. Er komt energie binnen wanneer dit nodig is en er straalt energie naar buiten zoals het hoort. Jouw energetisch veld kan nu heel sterk worden.

HEILIG HUWELIJK

De kosmische dans gaat samen met het Heilig Huwelijk.

De kundalinislangen dansen als spiralen om elkaar heen en bereiken de eenheid van bewustzijn. Daarom geef ik de NAR, om de hoogsensitieve mens tot rust te brengen en de mogelijkheid tot een andere vorm van bewustzijn te bereiken. Door de paradox, de spiegeling komt men weer in balans. Denk niet dat dit alleen een simpele meditatie is die jou tot rust kan brengen. Voordat men deze rust bereikt zal er het een en ander geconfronteerd mogen worden. Het is de vraag kan jij dit aan? Niet iedereen kan direct deze kosmisch helende reis aan. Sommige die dat wel kunnen, maar tegen andere blokkades aanlopen zullen ook gespiegeld worden. Denk niet te snel ik ben er! Omdat er niet veel gebeurt..of wanneer er heel juist veel gebeurt. Wanneer de ontvangst-energie uit balans is en de vrouwelijke kundalini heeft de overhand, dan komen er teveel prikkels van buitenaf binnen. Je wordt overspoeld. Waar ben je dan? Soms val je ook even terug. Het herstellen van de balans gaat vaak in golven.

KRACHTVELD

Het krachtveld om jou heen kan verstoord zijn, zodat je niet goed in evenwicht bent, dit kan zelfs je persoonlijkheid beïnvloeden. Want als alles lekker stroomt voel je je een fijner mens. Je bent positief ingesteld en als er problemen komen dan bekijk je deze van een andere kant. Meer vanuit stabiliteit.

VERSLAVING

De energievelden bij de verslaafde mens zijn aangetast. Deze zijn uit balans en vaak zijn er connecties met andere donkere verslavingsvelden. Deze kunnen naast het reguliere klinische herstel, energetisch aangepakt worden. In de onbewuste lagen kan er dan gekeken worden waar deze liggen en waarom. Dit kan het herstel bevorderen en terugval verminderen of ondersteunen.

13 CHAKRA'S

Ik werk met de 13 Chakra's, op de meeste foto's staan de 7 chakra's.

Voor vragen en informatie over de Aqua Resonantie en 13 moons workshops, voor volwassenen en kinderen.


​13 december © 2012 / 2021 Arthura Hector

Comments


 ARCHIEF
bottom of page