top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Mysterieuze' UFO's gespot door onderzeeërs van de Amerikaanse Marine

US Navy-oorlogsschip 'zwermd door 14 UFO's' in huiveringwekkende gelekte video van brug van USS Omaha


Mysterieuze' UFO's gespot door onderzeeërs van de Amerikaanse marine die met 'ongekende snelheid' reizen, kunnen afkomstig zijn van 'onderwaterbasis'.

  • Patrick Knox (the-sun.com)

  • 10:33, 28 mei 2021

  • Bijgewerkt : 11:28, 28 mei 2021

UFO's die met "ongekende snelheden" zijn gedetecteerd door kernonderzeeërs van de Amerikaanse marine, kunnen afkomstig zijn van een onderwaterbasis, zo wordt beweerd.

Het Pentagon zou bevestigde beelden hebben die een mysterieuze piramide als echt tonen voorafgaand aan een mogelijk explosief officieel rapport over talrijke UFO-waarnemingen.


Onderzeeërs van de Amerikaanse marine hebben "onbekende" vaartuigen gedetecteerd die met ongekende snelheden reizen.


Het vaartuig had naar verluidt het vermogen om met ongelooflijke snelheden boven en in het water te reizen.


Amerikaanse onderzeeërs hebben vreemde waarnemingen meegemaakt.

De waarnemingen van de onderzeeër werden onthuld door Tom Rogan van de Washington Examiner. Rogan vertelde Tucker Carlson van Fox News dat er niet wordt gedacht dat het vaartuig technologie van een buitenlandse mogendheid zou kunnen zijn.

Hij zei: "Ik heb uit zeer goede bronnen gehoord dat de Amerikaanse marine over de gegevens beschikt.


"Ik denk dat wat we misschien wel kijken naar een echte onbekende.

"Relevant voor deze video, een gebied waar we meer over zullen leren, is de interactie tussen onderzeeërs van de Amerikaanse marine, nucleaire ballistische onderzeeërs en aanvalsonderzeeërs, waarbij sonarcontact wordt opgevangen van dingen die met honderden knopen onder water bewegen.


"Dat wil zeggen, intelligent bestuurde machines waarvan niet wordt aangenomen dat ze in het bezit zijn van de Verenigde Staten, China of Rusland, de drie meest geavanceerde landen op het gebied van militaire luchtvaart.

"Als we dit onderzoeken, is er niets dat we hebben, topgeheime informatie over wat China of Rusland hebben of wat we hebben in Area 51, dat kan doen wat deze dingen doen in termen van de variabele prestaties."

Tom Rogan, Politiek Journalist In DC

Rogan voegde toe: "Het is slechts een onderdeel van een veel grotere reeks evenementen waarover we gaan leren." Ik denk dat wat we misschien wel kijken naar een echte onbekend fenomeen.

Ambtenaren hebben zogenaamd gespeculeerd dat de mysterieuze "ambachten", die de afgelopen jaren rondzwemmende Amerikaanse marineschepen hebben gezien, afkomstig zouden kunnen zijn van een onderwaterbasis, meldt de Daily Star .


De claim is afkomstig van filmmaker Jeremy Corbell, die de krantenkoppen over de hele wereld haalde toen hij de nu beroemde "piramide UFO"-video uitbracht, gemaakt door de bemanning aan boord van de USS Russell voor de kust van San Diego in juli 2019.

Het komt omdat van Amerikaanse inlichtingendiensten wordt verwacht dat ze volgende maand een ongekend rapport over "niet-geïdentificeerde luchtverschijnselen" aan het Congres bezorgen.


Het niet-geclassificeerde rapport, opgesteld door de directeur van de nationale inlichtingendienst en de minister van defensie, heeft tot doel eindelijk openbaar te maken wat het Pentagon weet over UFO's.

Steve Bassett, die onvermoeibaar heeft gewerkt om een ​​einde te maken aan het 74-jarige embargo van geheime informatie over UFO's, vertelde The Sun Online dat hij gelooft dat inlichtingendiensten zich voorbereiden om het deksel op buitenaardse ontmoetingen op te heffen.


Hij zei: “Wat er op dit moment gebeurt, is buitengewoon. Dit is echt een groot probleem. We zitten misschien in de laatste dagen van het embargo van de waarheid.

"Misschien staan ​​we eindelijk op het punt de bevestiging te krijgen van de ET-aanwezigheid waar we [bijna] 75 jaar op hebben gewacht.

"Dit zou de meest ingrijpende gebeurtenis in de menselijke geschiedenis zijn."

Misschien wel een van de meest buitengewone interventies op UFO's kwam van de voormalige Amerikaanse president Barack Obama, die het onderwerp op sensationele wijze aan de orde stelde op CBS.


Steve Bassett gelooft dat de wereld op het punt staat om onthulling over UFO's te krijgen.

De inlichtingencommissie van de Senaat heeft gestemd om de Amerikaanse inlichtingendiensten en het ministerie van Defensie te verplichten een gedetailleerde openbare analyse te maken van alle gegevens die zijn verzameld over 'ongeïdentificeerd luchtfenomeen'.


Dit omvat vaartuigen die de schepen van de Amerikaanse marine zoemden.


Wat is er aan de hand met UFO's in de VS? UFO's zijn overgestapt van marginale samenzweringstheorieën naar een echt nationaal veiligheidsdebat in de VS. Pentagon-functionarissen namen vorig jaar de ongekende stap om drie opmerkelijke video's vrij te geven waarop Amerikaanse ontmoetingen met UFO's te zien waren.

Het debat over wat de op film vastgelegde verschijnselen waren, is nog open, maar het maakte iedereen duidelijk dat er iets in de lucht hangt. Misschien wel het meest opvallende was een video die bekend staat als de "Tic Tac" - waarop een niet-geïdentificeerd object te zien is dat wordt achtervolgd door gevechtsvliegtuigen. De VS bevestigden ook het bestaan ​​van het Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP) - een Pentagon-programma dat is opgezet om UFO's te bestuderen voordat het in 2017 werd ontbonden.

Het werd echter in juni 2020 vervangen door de UAP-taskforce na een stemming door de inlichtingencommissie van de Amerikaanse Senaat. Defensiechefs hebben sindsdien een aantal gelekte UFO-video's en foto's bevestigd die voor onderzoek aan de Task Force zijn voorgelegd.

Waarom deze plotselinge drang naar transparantie? Geen, buiten de geheime vleugels, van de Amerikaanse regering weet het momenteel zeker. En als een toegevoegd addendum bij een Covid-hulpwet van 5.500 pagina's die in december werd aangenomen, kreeg de directeur van de nationale inlichtingendienst de opdracht om binnen 180 dagen een rapport over UFO's op te stellen.

Voormalig directeur van de inlichtingendienst John Ratcliffe heeft laten doorschemeren dat het rapport een groot probleem zal zijn - en we zijn nu iets meer dan een maand verwijderd van de release. De deadline van vijf maanden verstrijkt in juni, waarbij sommige UFO-lobbyisten beweren dat dit het "meest ingrijpende moment in de menselijke geschiedenis" zou kunnen zijn.


Obama zei: "Wat waar is, en ik meen het hier echt, is dat er beelden en opnamen zijn van objecten in de lucht, waarvan we niet precies weten wat ze zijn, we kunnen niet uitleggen hoe ze bewogen, hun traject. "Ze hadden geen gemakkelijk verklaarbaar patroon. En dus, weet je, ik denk dat mensen het nog steeds serieus nemen om te onderzoeken en erachter te komen wat dat is."


Gisteren meldde The Sun hoe een nieuwe huiveringwekkende UFO-video lijkt te laten zien dat een oorlogsschip van de Amerikaanse marine wordt overspoeld door 14 "bolvormige" vaartuigen met een snelheid tot 160 mph. In het gevechtsinformatiecentrum van het schip zijn talloze objecten te zien die over het groen-zwarte scherm zwermen.

In oktober werd gemeld dat Russische onderzeeërs een geheime oorlog voeren met 'buitenaardse' vaartuigen diep onder de oceanen, volgens uiterst geheime documenten van het Kremlin.


In scènes die rechtstreeks uit een Hollywood-film komen, spelen Sovjet-onderzeeërs een kat-en-muisspel met vreemde onderwatervaartuigen, volgens een nieuw boek genaamd Russia's USO Secrets, door de Britse onderzoeker Philip Mantle, gebaseerd op Russische documenten en verslagen van militaire veteranen. Grijpers uit de video tonen de contacten op het radarscherm van de USS Omaha.


Op de achtergrond is de bemanning van de Amerikaanse marine te horen praten - verbaasd door de snelheid van de objecten. Screenshot van de vreemde en onverklaarbare 'Tic Tac'-video, gefilmd door de Amerikaanse marine en vrijgegeven door het Pentagon.


Screenshot van de 'Gimbal' UFO-video waarin piloten van de Amerikaanse marine uitroepen: 'Kijk eens naar dat ding!'

Nog een video van de Amerikaanse marine genaamd 'Go Fast' waarin een UFO wordt gevolgd.

Een andere video, ook van de USS Omaha, laat zien dat het object zich in een ervan stort.

USS Omaha is een gevechtsschip van de Amerikaanse marine.

De foto's zijn alleen te zien via deze link: The Sun is een hele drukke internetkrant met veel reclame, ik probeer linken om te zetten en te vertalen op een andere pagina. Daarnaast heb ik een eigen mening over sommige dingen die uitgelegd worden. Dat komt later. Deze artikelen geven weer wat er speelt in de wereld.


17 mei 2022
Comments


 ARCHIEF
bottom of page