top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Mutatie virus naar SARS 3

ASHTAR: Virus krijgt andere Vorm.

In dit bericht wil ik graag uitleg geven over het muteren van het virus. Elk virus muteert naar een andere vorm. Het natuurlijk bewustzijn van de aarde is heel sterk en zij beschermd haar kinderen tegen alles wat van buitenaf wordt aangebracht. De aarde heeft een zeer goede 'virusscanner'. Daarnaast wil een virus ook overleven, deze punten zorgen ervoor dat het virus verandert of verdwijnt. Wanneer een virus teveel mensen doodt, dan gaan er verschillende signalen af. Het collectief bewustzijn van de mensheid slaat alarm. Daarop reageert het bewustzijn van de aarde direct en haar 'virusscanner' gaat in werking. Vervolgens wordt er gecommuniceerd met het virus.

In de natuur communiceert alles met elkaar. Het virus is slim en wil verder leven, het heeft zich aangepast en werd minder agressief, dit op verzoek van het planetair bewustzijn. Dit heet muteren. Het natuurlijk bewustzijn zorgt voor de balans in alles. Wanneer er teveel onbalans optreedt, dan gaat het zelfgenezend vermogen van de aarde in werking en zij zorgt ervoor dat alles weer op orde komt. De mensheid gaat een grote sprong maken.


De wetenschappers ontdekken het kunstmatig bewustzijn, maar beseffen nog niet wat dit werkelijk inhoudt. Het vernietigen van de mensheid is geen optie. Het Goddelijk bewustzijn helpt mee om alles in balans te houden binnen het planetair bewustzijn. Vele Lichtwezens werken hieraan mee en zijn de uitvoerende Goddelijke krachten. Het Ashtar bewustzijn is er één van. Wij zijn een overkoepeling van verschillende Sterrenwezens, Lichtwezens en Engelen, waarin wij de aarde en het totale planetaire bewustzijn ondersteunen.


VERLOOP VIRUS

Het virus is al een tijdje op aarde aanwezig. Het muteerde steeds en inmiddels heeft zij een ander stadium bereikt. Wetenschappers hebben dit virus tot een agressieve vorm gemaakt. In het begin toen het virus "ontsnapte" dit jaar 2020, was het heel erg agressief. (Arthura: zie de boodschap in maart). Vandaar ook de vreselijke beelden van de eerste uitbraken in bijvoorbeeld China, Italië, Spanje enz. Inmiddels is het virus aan het afzwakken, ook al ben je besmet het zal niet meer dezelfde uitwerking hebben zoals in het begin. De piek ontstond rond februari en maart 2020. In de periode ervoor werd het uitgezet in jullie wereld.


COLLECTIEF BEWUSTZIJN

De paniek die nu verspreid wordt, is een misleidende buffer om dit alles langer te laten doorwerken. De agenda van de deep state heeft daarmee te maken. Het komt hen niet goed uit, deze verandering. Het is te vroeg tot rust gekomen.


Het immuunsysteem van de mens heeft het virus nu ook herkent. In het begin overviel het de mensheid en het dierenrijk, waardoor er een agressieve piek ontstond.


Het collectief bewustzijn van de mens en de aarde, ontvingen ook deze signalen en werkte mee aan een oplossing. Zodat de mens weer goed herstelde en kennis ontving hoe hiermee om te gaan. Dit ontstond vanuit het natuurlijke herstellende vermogen van het aardebewustzijn. Dit alles is een experiment voor de deep state. Er zijn inmiddels vele testen en onderzoeken gedaan en daaruit zijn medicijnen tevoorschijn gekomen. Er zijn twee partijen ontstaan, degene die voor de mensheid en het natuurlijk bewustzijn strijden en degene die dit virus als wapen wilde inzetten. Ook preventief kan de mens het fysieke lichaam goed onderhouden, zodat allerlei virussen je niet meteen ziek maken. Ook dit virus niet. geloof niet in de paniek, zij maken er een angst-virus van.


UNIVERSELE HULP

Daarnaast heeft het universeel bewustzijn ingegrepen toen er een massale piek ontstond aan sterfgevallen. Zij hielpen de aarde om weer de balans te vinden. Via de kosmische Lichtkrachten die heel veel liefdeslicht hebben verspreid via etherische platformen. Op die manier is de mensheid geholpen. Vele mensen zijn opgevangen in deze etherische platvormen. Het virus heeft een Licht-impuls ontvangen, zodat alles zeer versneld omgezet werd. Het killer-virus was neergezet als experiment als aanval op de mensheid. Zij hebben hun experiment tot zover gerealiseerd. Deze is half gelukt, want nog steeds laten zij dit niet los, hun plannen zijn geboycot. Wij, van het Ashtar Command (altijd in samenwerking met de vele andere Universele Lichtgroepen) hebben hen tegengehouden, door het virus in versneld tempo te laten muteren tot een onschadelijke vorm.


NIET IMMUUN VOOR HET VIRUS?

Wanneer ben je niet immuun voor het virus? De overheid verspreid allerlei desinformatie die niet op een juiste manier uitgelegd wordt. Er ontstaat zo verwarring en onnodige angst. Het is zo, dat het start-virus zeer agressief was en het natuurlijk immuunsysteem van de mens kon dit niet herkennen.


CRISISSCHILD

Mensen en dieren met een gezond immuunsysteem trokken hun crisis-schild op en werden slechts ziek met verschillende klachten. Hun natuurlijk crisisschild in de cel werkte goed en dit schild liet tijdelijk niets meer binnen. Degene die erg ziek werden en overleden konden hun schild niet optrekken en het virus kon volledig binnenkomen.


Hoe komt het dat het lichaam dit virus binnen liet in de cel van de mens?


In het begin was het virus zeer agressief en de eerste groep waar het zich verspreidde werd plots overvallen. In het collectief bewustzijn was nog geen informatie over deze vorm bekend. Dat komt, omdat dit virus niet vanuit de natuur geboren is, maar in een laboratorium is gemanipuleerd tot iets onnatuurlijks. Dit virus werd plots in de ether uitgezet met zijn agressieve beweging met als resultaat een supersnelle besmetting tot de dood toe.


VERLAMMING

Normaal gesproken heeft een lichaam een soort noodscherm wat opgetrokken wordt in noodsituaties. Wanneer dit niet gebeurd, is er wat aan de hand met deze mens (of met het virus). De cellen zijn verzwakt of tijdelijk niet alert. Verlamming van het noodsysteem in de cellen werd veroorzaakt als een soort kortsluiting. Er werden geen noodsignalen afgegeven, dit kan ook in de hersenen zijn ontstaan bij de synapse. Vandaar de hoofdpijnen. Dit heeft te maken met het virus welke zeer agressief was. Kijken we nog verder naar het energetisch lichaam. Daar waar plots een snelle versluiering gevormd werd, ontstonden blokkades die de alarmsignalen in het fysieke niet door lieten. Het agressieve virus zorgde voor een verlamming in het systeem en cellen.


Zo kunnen andere ziektes een zeer zwak lichaam binnendringen, of er is een energetisch defect in de cel. Het noodscherm is defect, of wordt voor de gek gehouden. Waarom laat een cel een onbekend virus binnen? Daar mag nu de vraag gesteld worden. Op die manier kan het agressieve virus ook echt een killer-virus worden. Waarom worden er killer-virussen ontwikkeld?


EXPERIMENT

De mensheid was een soort proefkonijn voor de wetenschap die werkt via een bepaalde agenda van de deep state. Ook de medici waren de dupe: men wist niet goed hoe deze nieuwe ziekte te behandelen. Of waren het experimentele oplossingen die onderzocht wilde worden? Het virus heeft zich gemuteerd of liever gezegd, ze heeft zich aangepast aan de wereld van de mens. Het is afgezwakt. Daarnaast heeft het fysieke lichaam dit virus herkent en ook in de mildere vorm, die al een tijdje aan het ontstaan is. Ook daar hebben wij van het Ashtar Command (Ashtar Bewustzijn) in geholpen. Sommige hebben milde klachten gehad, sommige zijn slechts drager geweest. De angst om weer ernstig ziek te worden is nu minimaal aanwezig, net zoals een griepvirus treft het alleen mensen die erg zwak zijn. Het SARS-virus is geen griepvirus het heeft een andere gedrag. Er wordt zeer veel verwarring hierover gezaaid, zodat de mens haar immuunsysteem niet goed kan versterken.


Het virus wilde in jullie wereld verder leven, maar niet dat het alles zou doden (eigen bewustzijn). Het was dolgedraaid door alle experimenten, dat hebben wij, Ashtar Command stop gezet. Daarin heeft het natuurlijk bewustzijn haar methode voor. De balans werd hersteld en het virus werd geaccepteerd in een andere milde vorm. Vaccinaties zijn eigenlijk niet nodig, vergelijk het met vaccinaties voor het griepvirus. Sommige mensen kiezen hiervoor. Het geeft de zwakke mens een extra veilig gevoel en het fysieke lichaam is gerust gesteld. Maar ook dat is altijd weer de vraag? Want elk virus muteert en verandert. De vaccinaties die ontwikkeld zijn lopen altijd achter de feiten aan.


ZELFGENEZEND VERMOGEN

In eenheid met de natuur en jezelf zijn

Er zijn andere middelen en manieren om een virus aan te pakken. Preventief, zodat ze jou niet uitkiezen als gastheer of vrouw. Wordt zo onaantrekkelijk mogelijk voor een virus, maar eigenlijk geldt dit voor alle ziektes. Dit virus wat zoveel ophef gaf heeft ook een taak. Daardoor is de gehele mensheid wakker geschud en iedereen vraagt zich af, wat moet ik doen om gezond te blijven. Wat is gezondheid en hoe werkt het zelfgenezend vermogen. Ook de taak van de overheid in deze crisisfase heeft vele ogen geopend en dat was en is heel hard nodig. Het ontstaan van het virus heeft een eigen agenda, het is jullie wereld binnengekomen op een kunstmatige manier, die niet natuurlijk te noemen is. Daar later meer over. Je kunt ook communiceren met je lichaam en een virus.


TWEEDE GOLF EN KUNSTMATIG ANGST-VIRUS

Een tweede golf zal zich anders gaan gedragen, het virus wat kunstmatig werd vervormd wordt nu zichtbaar. Het verschool zich achter het COVID-19 virus. De nevenwerkingen van de SARS agenda is het kunstmatige angst-virus verspreiden, welke in de psychische lagen van de mens gaan doorwerken. Op alle vlakken waarmee de mens te maken heeft werkt dit door. Deze gaat via de geest en de gedachten, naar het collectief bewustzijn. Om uiteindelijk in de fysieke wereld een psychische muur te maken van menselijke verwarde gedachten, zodat de kristallijne energie niet kan doorwerken in jouw bewustzijn. Dat was hun plan en deze worden verstoord.


Manipulatie via brain-washing

De mensheid wordt haar eigen vijand als zij niet verder wakker worden. Het natuurlijk bewustzijn wordt aangetast, dus ook het zelfgenezend vermogen. Een nieuwe menselijke slaaf ontstaat. Het zwak maken van de mensheid. De angst neemt het over en kijk nu maar wat er al is neergezet, daar mag een tegen gestreden worden. Stap in de liefde en vraag hulp als dit niet lukt. En vraag om de innerlijke waarheid, zodat je de juiste koers kan varen. Dit kunstmatig virus ligt op een ander vlak en wordt anders gezaaid en geoogst. Daar zijn manieren voor. Focus je nu even hoe je het crisisschild kan neerzetten en kan activeren, om dicht bij jezelf te blijven.


Wees vooral niet bang, het komt goed. Dit alles mag ontstaan om alles te openen. Ook het angst-veld waarin de mensheid gevangen is gezet, al heel lang. Het kristallijn bewustzijn maakt alles helder en duidelijk, zodat de mens haar positie en richting zelf kan bepalen.


Adonai, Ashtar

Ik groet het licht in je hart13 September 2020


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved

Comments


 ARCHIEF
bottom of page