Mutatie virus naar SARS 3: "Virus neemt af in kracht"

ASHTAR:

In dit bericht wil ik graag uitleg geven over het muteren van het virus.

Het klinkt negatief als ik spreek over mutatie, maar zo ligt het niet.

Elk virus muteert naar een andere vorm, dat is een natuurlijk gegeven. De taak van een virus is overleven, het heeft een soort groepsbewustzijn en communiceert met elkaar. Wanneer een virus zijn gastheer laat overlijden, dan slaat het virus uiteindelijk alarm. Er blijven geen mensen over voor het virus om zich te verspreiden. Het overspringen naar andere gebieden op aarde was ook een typisch verschijnsel.

In de natuur communiceert alles met elkaar. Het virus is slim en heeft zich aangepast en het werd minder agressief. Dit heet muteren. In dit geval is de mutatie van het COVID-19 een positieve verandering in jullie wereld. De mens zal minder last gaan krijgen van dit virus. Het is aan het muteren van een SARS 2 naar een SARS 3. Wanneer het stadium bereikt wordt van een SARS 3, dan zal dit virus zoals een gewone griep met eigen verschijnselen in de wereld zijn plaats innemen. Het natuurlijk bewustzijn van de aarde is heel sterk en zij beschermd haar kinderen tegen alles wat van buitenaf wordt ingebracht.


VERLOOP VIRUS

Het virus was nieuw op aarde, maar op dit moment is het bezig over te gaan naar een minder ernstige vorm. In het begin toen het virus "ontsnapte" was het heel erg agressief. (Arthura: zie de boodschap in maart). Vandaar ook de vreselijke beelden van de eerste uitbraken in bijvoorbeeld China, Italië, Spanje enz. Inmiddels is het virus aan het afzwakken, ook al ben je besmet het zal niet meer dezelfde uitwerking hebben zoals in het begin. De piek ontstond rond februari en maart 2020. Een tijdje daarvoor was het uitgebroken en aanwezig, het bouwde zich op. Inmiddels bouwt het zich af.


COLLECTIEF BEWUSTZIJN

De paniek die nu wordt verspreid is onnodig. Het immuunsysteem van de mens heeft het virus nu ook herkent. In het begin overviel het de mensheid en het dierenrijk, waardoor er een agressieve piek ontstond.


Het collectief bewustzijn van de mens en de aarde, ontving ook deze signalen en werkte mee aan een oplossing, een balancering. Zodat de mens weer goed herstelde en kennis ontving hoe hiermee om te gaan. Dit ontstond vanuit het natuurlijk bewustzijn, maar ook via de wetenschap en vele die zich daarin verdiepte. Er zijn inmiddels vele testen en onder-zoeken gedaan en daaruit zijn medicijnen tevoorschijn gekomen. Ook preventief kan de mens het gestel goed onderhouden, zodat allerlei virussen je niet meteen ziek maken. Ook dit virus niet.

UNIVERSELE HULP

Daarnaast heeft het universeel bewustzijn ingegrepen toen er een massale piek ontstond aan sterfgevallen. Zij hielpen de aarde om weer de balans te vinden. Via de kosmische Lichtkrachten die heel veel liefdeslicht hebben verspreid via etherische platformen, zijn zo vele mensen opgevangen en ook heeft het virus een impuls ontvangen, zodat alles zeer versneld omgezet werd. Het killer-virus was neergezet als experiment en was bedoeld als een aanval op de mensheid. Zij hebben hun experiment tot zover gerealiseerd. deze is half gelukt, want nog steeds laten zij dit niet los, hun plannen zijn geboycot. Wij hebben hen tegengehouden, door het virus in versneld tempo te laten muteren tot een onschadelijke vorm.


NIET IMMUUN VOOR HET VIRUS?

Wanneer ben je niet immuun voor het virus? De overheid verspreid allerlei desinformatie die niet op een juiste manier uitgelegd wordt. Er ontstaat zo verwarring en onnodige angst. Het is zo, dat het start-virus zeer agressief was en het natuurlijk immuunsysteem kon het niet herkennen. Mensen en dieren met een gezond immuunsysteem werden slechts ziek met verschillende klachten. Hun natuurlijk crisisschild in de cel werkte goed en liet tijdelijk niets meer binnen. Degene die erg ziek werden of overleden werden overvallen en hadden geen weerstand. Hoe komt het dat het lichaam dit virus binnen liet in de cel. Normaal gesproken heeft een lichaam een soort noodscherm wat opgetrokken wordt in noodsituaties. Wanneer dit niet gebeurd, is er wat aan de hand met deze mens. De cellen zijn verzwakt of tijdelijk niet alert. Verlamming van het noodsysteem in de cellen werd veroorzaakt, er werden geen noodsignalen afgegeven, dit kan ook in de hersenen zijn ontstaan bij de synapse. Vandaar de hoofdpijnen. Kijken we nog verder naar het energetisch lichaam, dan zitten daar blokkades die deze alarmfase niet meer af konden geven. De mens is dan erg versluierd geraakt. We komen hier nog op terug.


Zo kunnen andere ziektes een zeer zwak lichaam binnendringen, of er is een energetisch defect in de cel. Het noodscherm is defect, of wordt voor de gek gehouden. Waarom laat een cel een onbekend virus binnen? Daar mag nu de vraag gesteld worden. Op die manier kan het agressieve virus ook echt een killer-virus worden. Waarom worden er killer-virussen ontwikkeld?


EXPERIMENT

De mensheid was een soort proefkonijn voor de wetenschap die werkt via een bepaalde deep state agenda. Ook de medici waren de dupe: men wist niet goed hoe deze nieuwe ziekte te behandelen. Of waren het experimentele oplossingen die onderzocht wilde worden? Immuun zijn in het eerste stadium waar het virus zich in bevond, is niet meer nodig dat is inmiddels voorbij. Het virus heeft zich gemuteerd of liever gezegd, ze heeft zich aangepast aan de wereld van de mens. Het is afgezwakt. Daarnaast heeft het fysieke lichaam dit virus herkent en ook in de mildere vorm, die al een tijdje aan het ontstaan is. Ook daar hebben wij van het Licht in geholpen. Sommige hebben milde klachten gehad, sommige zijn slechts drager geweest. De angst om weer ernstig ziek te worden is nu heel minimaal aanwezig, net zoals een griepvirus treft het alleen mensen die erg zwak zijn. Het SARS-virus is geen griepvirus het heeft een andere gedrag.


Het virus wilde in jullie wereld verder leven, maar niet dat het alles zou doden (eigen bewustzijn). Het was dolgedraaid door alle experimenten, dat hebben wij stop gezet. Daarin heeft het natuurlijk bewustzijn haar methode voor. De balans werd hersteld en het virus werd geaccepteerd in een andere milde vorm. Vaccinaties zijn eigenlijk niet nodig, vergelijk het met vaccinaties voor het griepvirus. Sommige mensen kiezen hiervoor. Het geeft de zwakke mens een extra veilig gevoel en het fysieke lichaam is gerust gesteld. Maar ook dat is altijd weer de vraag? Want elk virus muteert en verandert. De vaccinaties die ontwikkeld zijn lopen altijd achter de feiten aan.


ZELFGENEZEND VERMOGEN

In eenheid met de natuur en jezelf zijn

Er zijn andere middelen en manieren om een virus aan te pakken. Preventief, zodat ze jou niet uitkiezen als gastheer of vrouw. Wordt zo onaantrekkelijk mogelijk voor een virus, maar eigenlijk geldt dit voor alle ziektes. Dit virus wat zoveel ophef gaf heeft ook een taak. Daardoor is de gehele mensheid wakker geschud en iedereen vraagt zich af, wat moet ik doen om gezond te blijven. Wat is gezondheid en hoe werkt het zelfgenezend vermogen. Ook de taak van de overheid in deze crisisfase heeft vele ogen geopend en dat was en is heel hard nodig. Het ontstaan van het virus heeft een eigen agenda, het is jullie wereld binnengekomen op een kunstmatige manier, die niet natuurlijk te noemen is. Daar later meer over. Je kunt ook communiceren met je lichaam en een virus.


TWEEDE GOLF EN KUNSTMATIG VIRUS

Een tweede golf zal zich anders gedragen, dit virus is kunstmatig wat nu sterk op gaat staan, het wordt zichtbaar en verschool zich achter het COVID-19 virus. Dit zijn de nevenwerkingen van de SARS agenda. Het is het kunstmatig angst-virus wat steeds gezaaid wordt. Deze gaat via de geest en de gedachten, uiteindelijk werkt deze door in de fysieke wereld. dat was hun plan en deze is verstoord.


Manipulatie via brain-washing. De mens wordt haar eigen vijand, als zij niet verder wakker worden. Een prooi voor de machthebbers en deep state agenda. Het zwak maken van de mensheid. De angst neemt het over en kijk nu maar wat er al is neergezet, daar mag tegen gestreden worden. Stap in de liefde en vraag hulp als je dit niet lukt. En vraag om de innerlijke waarheid. Dit kunstmatig virus ligt op een ander vlak en wordt anders gezaaid en geoogst. Daar zijn manieren voor. Focus je nu even hoe je het crisisschild kan neerzetten en kan activeren. Wij (Ashtar bewustzijn) gaan je daarin helpen.


Wees vooral niet bang, het komt goed. Dit alles moet ontstaan om alles te openen. Ook het angst-veld waarin de mensheid gevangen is gezet, al heel lang. Het kristallijn bewustzijn maakt alles helder en duidelijk, zodat de mens haar positie en richting zelf kan bepalen.


Dit was Ashtar

Ik groet het licht in je hart


Adonai


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtar-rose.com United Children

© All rights reserved ART-hura

.


2,391 keer bekeken
 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda
  • YouTube