top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Meditatie en Stilte Momenten

RELEASING THE STRESS

Relaxen en ontspanning zijn voor Aqua kind heel belangrijk en zij dienen dit een plekje in hun leven te geven. Dit kan op verschillende manieren. Door middel van rustgevende muziek of een apart rustig plekje te creëren. Mindfulness of meditatie in hun leven brengen, hoe eerder hoe beter. Kan spelenderwijs.


VISUALISATIE: Eigen krachtpunt

Afstemming door middel van een visualisatie op de drie zonnen. De drie zonnen bevinden zich: 1) IN DE AARDE: DE KERNKRISTAL is de innerlijke zon van de aarde.

De hartslag van moeder aarde maakt golven, zij maakt muziek. Daarmee verbinden we onze hartslag. Onze aarde is als een muziekinstrument, zoals ons hart. Alles resoneert en maakt golven en geluid. Wanneer deze tonen samen komen ontstaat er een prachtig samenspel van tonen en kleuren, een orkest van Licht. Dit heeft effect op jouw hersengolven. Ze worden rustig en jij ook.

Dit is de verankering, de aarding. KLANKHEALING

Zijn we OUT OF TUNE dan worden we ziek en resoneren we niet meer met elkaar in harmonie. Elk orgaan in ons lichaam heeft een eigen toon. Al deze tonen bij elkaar zorgen voor een kleurrijke bloemenpracht van geluiden, onze unieke hoofdtoon. Door klankhealing kun je de zieke toon herstellen en zelf genezen. Door je af te stemmen op de hartslag van de aarde, gaan de hersengolven langzamer resoneren. Dit zorgt voor een ontspannen gevoel. Hoe dieper je in deze meditatie komt, hoe dieper de trance. Zo kun je weer contact maken met je eigen innerlijke stem. Het hart! Voor het Aqua Kind heb ik een speciale manier van dagdromen ontwikkeld, aangepast aan het kind. 2) HET HART: Het innerlijke Licht in jou. DE HARTCHAKRA is de tweede zon. Tevens de doorgang naar het innerlijke, het onbewuste. Openen we deze poort dan kunnen we weer verbinding maken met de diepere lagen in onszelf. Er zijn vele andere lagen in onze psyche. Dimensies en werelden kunnen zichtbaar worden. Hoogsensitieve mensen maken gemakkelijk contact met deze andere realiteiten en er kunnen zich beelden vormen over andere werelden, contacten: Elven, kabouters, de bomengeest, water en windspirits, overledenen. Maar ook met de Hogere Lichtdimensies zoals de Engelen of Sterrenlichtwezens. Er is zoveel waarmee je kan communiceren. Vele mensen geloven niet dat deze dimensies bestaan. Er wordt vaak lacherig over gesproken.

(Lees verder: de onzichtbare werelden.)

3) GOD DE BRON: Het Universele Licht is de derde zon. het is de verbinding met een grote oerbron: God de Bron. Een Hogere macht van Liefde. Deze connectie is heel belangrijk voor het Aqua kind. Leer men van jongs af aan dit te ontwikkelen en ermee om te gaan, dan kan er een natuurlijk pad van zelfhulp ontstaan. Dit kind heeft het dan beter naar zijn zin op aarde. Begrijpt alles beter, voelt zich veiliger. De taal van het Aqua kind is anders. Zij spreken via de emotie en het gevoel. Zij spreken de taal van het hart. Soms is het erg saai voor hen en op aarde en zij vervelen zich snel. Vooral wanneer zij afgesloten zijn geraakt van hun gevoel en het Licht.

Releasing the Stress Ik werk met de NAR: De resonantie van de aarde gaat steeds hoger vibreren. De term NAR staat voor Nieuwe Aquarius Resonantie, de drie zonnen visualisatie. Al deze lagen van resonantie hebben een bepaalde poort en code. Ik werk nu met verschillende poorten van resonantie. Het hangt van de energie af welke geopend kunnen worden.

Het innerlijk licht wordt zeer belangrijk. DE DROOMREIS Het Aquarius bewustzijn gaat open en je kunt je afstemmen op deze energie. het kristallijne veld op aarde kan nu ingezet worden. Het is een onderdeel van het Aquarius bewustzijn.


Andere werelden

Sommige kinderen (en volwassenen) kunnen andere werelden waarnemen. Het Universeel bewustzijn gaat open en de vele etherische werelden worden zichtbaar.

De droomreis naar het innerlijk licht en de verbinding maken met het universele licht zorgen ervoor dat het krachtpunt weer actief wordt. Op deze manier kan het zelf genezend vermogen weer gaan stromen. Via deze reis kan het Universeel Licht gaan stralen en jouw inzicht geven in de diepere lagen van het innerlijke licht.

Aquarius kennis komt dan vrij.   ©Arthura Hector

Kommentare


 ARCHIEF
bottom of page