top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Magnetische Maan van het Lichtkind

ASHTAR: HET LICHTKIND GAAT SPREKEN

MISSTANDEN KINDEREN

De volle maan van 10 september 2022 zorgt voor een diepe opschoning. Het lichtkind wordt wakker en transformeert haar energie, het krijgt de behoefte om actief te gaan spreken. De hersenen zijn nog niet volgroeid, maar de stem die gaat spreken komt vanuit een hoger bewustzijn. Het is de roep van een oude wijsheid en deze is verbonden met een hogere lichtdimensie. Deze intelligentie is verstoord geraakt en wordt nu geopend om inzicht te geven. De Maria energie roept alle kinderen om het innerlijk licht te activeren


VER VERLEDEN

Deze maan brengt de hersengolven naar een hoger niveau, zodat er beelden vanuit een ver verleden bovenkomen. Dit zijn mooie beelden waarin het Lichtkind in harmonie leefde, maar deze herinnering brengt veel emoties naar boven, omdat de wereld waarin zij leven zo anders is. Het lichtkind wil nu de ketens van de gevangenschap verbreken, zodat zij allen kunnen gaan opstaan om gezien en gehoord worden. Want het hart kan dit alles niet langer meer verdragen.


KLAP OP DE VUURPIJL EN EINDE TIJDPERK VAN EEN OUDE MACHT

Een nieuwe tijd breekt aan, Elisabeth de koningin van Engeland is overleden op 8 september 2022. De Nieuwe Wereld Orde staat nu verder op, maar vele geheimen komen boven water, zij worden met veel moeite de kop ingedrukt. Toch zal er een onverwachte klap ontstaan, waarin de (licht)kinderen een grote rol spelen. De chaos die neergezet wordt gaat hellen: 'De waarheid zal tevoorschijn komen.'


Niet iedereen kan deze waarheid verdragen en sommige zullen onder deze klap bezwijken, vele gaan over, maar de chaos draagt ook veel licht en troost in zich. Richt je daar op, ook al voel je het verdriet van de wereld. Probeer je op te laden aan mooie muziek, kleuren, bloemen, artistieke beweging en zang, dan kun je dit alles beter verdragen en verwerken. Stap op tijd uit de negativiteit.


MARIA ENERGIE

De Heilige Maria energie zal het lichtkind helpen de juiste weg te vinden, er zullen mensen op hun pad verschijnen die hen helpen om dit leed om te zetten. De ouders die door vele misstanden verstrikt zijn geraakt gaan opstaan om hun kind te redden uit noodsituaties. Ook de hulpverleners, begeleiders en leerkrachtengaan gaan zich roeren, zij zien teveel onrecht en leed. De overheid moet zich gaan verantwoorden en wankelt.


INNERLIJK KIND

Het innerlijk kind wat nooit heeft kunnen spreken, wordt zich plots bewust van de rode draad in hun leven. Het volgen van de rode draad brengt hen bij de belemmeringen die zij hun hele leven al voelen. Het innerlijk kind wil gaan spreken en het vecht zich vrij, zodat hun nieuwe talenten geboren kunnen worden. Wanneer het innerlijk kind is geheeld, gaan de nieuwe talenten zich snel ontwikkelen.


De gevangenis van de Illusie wordt Doorbroken

De illusie is een oneerlijk spel waar niemand aan hoeft te voldoen, want het manipuleert jouw keuze. De vrije keuze vanuit het hart gaat opstaan en dit besef zal vele tot bezinning brengen, waardoor de geest opstandig wordt. Wanneer de Nieuwe Wereld Orde zich verder uitbreid, zal er een grote tegenwerking ontstaan. De herfst draagt een nieuwe oplossing in zich en niet alleen het blad gaat vallen.


MAGNETISCHE MAAN

De volle maan werkt krachtig door in het magnetisch veld van de aarde. Haar grote transformatiekracht is veel sterker dan anders, dit komt door de magnetische golf (Arthura: zie vorige berichten), deze gaat nu samen vloeien met de kracht van de volle maan. De Magnetische Maan en Moeder Maria werken samen aan een bijzondere helende energie. Het zachte en troostende Licht zenden zij naar jouw hart en naar de lichtkinderen die opengaan.


DE NATUURLIJKE MANIER

De natuurlijke verbinding tussen moeder en kind wordt door deze maan extra bekrachtigd. De ouders dragen de hoofdverantwoordelijkheid en niet de 'onbekende specialist'. De overheid wil de ouderrol overnemen, maar de liefdesband tussen de lichtkinderen en ouders is zeer sterk en overwint alles.


LICHTKINDEREN

De lichtkinderen verlangen naar een natuurlijke verbinding. Vaak snappen zij niet hoe het op aarde werkt, een liefdevolle omarming is zo hard nodig. Een te snelle loskoppeling van de ouders vanuit een onnatuurlijke keuze, kan grote schade aanrichten. Lichtkinderen komen vanuit een liefdevolle lichtwereld waarin iedereen verbonden is met elkaar. De dualiteit op aarde maakt hen heel eenzaam. Veel te snel worden kinderen als volwassenen behandeld, ook al zijn zij heel wijs, waarbij hun verbindingslicht wordt verbroken. Het verbindingslicht is de lijn die het hart connect met anderen. Dit licht mag ontvangen en doorgegeven worden, ligt hier een rationele blokkade, hef deze dan op!


VAKJES METHODE

Mogen de kinderen op aarde nog wel spelen? Mogen de pubers nog wel vanuit een veilige ouderlijke basis langzaam uitvliegen en weer (tijdelijk) terugkeren? Zelfstandig worden gaat met vallen en opstaan, het is een natuurlijk proces. De reguliere hulpverlening werkt volgens de wetten van de overheid, de vakjes methode. Hoe kan een overheid nu weten wat dit lichtkind kind nodig heeft? Lichtkinderen en ouders weten heel goed wat ze nodig hebben, via een holistische wijze en volgens de wetten van de natuur kunnen zij weer mooi samen in balans komen. Het loskomen van elkaar gaat op een zachtere manier.


Lichtkinderen willen hun hart volgen, geef hen de ruimte. Het innerlijk lichtkind in jouw hart wil graag spelen, geef het de ruimte. Wees niet bang om die ruimte te geven of om ruimte in te nemen. Deze natuurlijke beweging werd vaak verstoord en mag herstelt worden vanuit het hart.


Ik groet het Licht in je hart


Adonai Ashtar


9 september 2022


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

© Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.

Yorumlar


 ARCHIEF
bottom of page