top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Lente Vergadering 2021: Atla-Ra

Volle maan en Lente-equinox

ATLA-RA VANUIT DE BINNEN-AARDE

Vanuit de kern van de aarde ontwikkeld zich een nieuwe energie, een grote kracht. Dit is de vrouwelijke kracht van geboorte. De lente brengt nieuw leven voort, samen met de volle maan van 28 maart opent dit een poort van zuivere energie. Een fontein van puur licht zal zich gaan vormen in de kern van de aarde. Zij stuwt de energie naar de buitenste korst van de aarde, heel ver omhoog. Om zo de mens te voorzien van nieuwe impulsen. Zodat zij krachtiger wordt en kan doorgroeien naar een bijzonder punt in de evolutie. Over de hele aarde worden deze fonteinen actief en zij stromen en bruisen van integriteit. Wanneer jouw voeten in de nieuwe energie van het aardelicht baden, kan de zwaarte van het lijden opgelost worden.


In het hart wordt een nieuw gevoel geboren van integriteit. Het pad wordt vereffend en zo kan de mens een grote stap gaan maken.


INTEGRITEIT

"Integriteit is de persoonlijke eigenschap, karaktereigenschap, van een individu die inhoudt dat de betrokkene eerlijk en oprecht is en niet omkoopbaar. De persoon beschikt over een intrinsieke betrouwbaarheid, zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt, heeft geen verborgen agenda en veinst geen emoties."


Eerlijkheid komt boven alles te staan en vele gaan spreken vanuit integriteit. Zodat de verwarring verdwijnt. Een verwarrende geest kan chaotische situaties niet overzien. Het overzicht behouden is erg belangrijk. Een stap de juiste richting, kan opheldering geven. Op die manier zal er een bijzondere energie vanuit de aarde tot je komen.


OUDE MACHTEN

De oude machten in jullie wereld willen alles naar hun hand zetten en steeds weer zullen zij een andere draai geven aan de vele problemen die zijzelf creëren. Laat je niet misleiden en sta op voor jouw idealen.


De aarde is de moeder van de mensheid en jullie dragen dezelfde energie. Wanneer de mensheid wordt aangevallen door een dodelijk virus, zal zij ingrijpen. Haar Goddelijke energie brengt alles weer in balans. Zij vernietigt geen levens, tenzij zij wordt bedreigd. Dan moet zij zichzelf beschermen. De aarde heeft grootse krachten, veel groter dan de mens zich kan voorstellen. Elk wezen in de natuur stemt zich af op het Goddelijke licht, zo ook de aarde. De kosmische communicatie wordt verspreid via de Goddelijke liefde en dit veld van kracht, wordt steeds verstoord. Er zijn in jullie wereld, lagere energieën. Zij willen de aarde, de hele planeet, onder hun banner plaatsen. Het spel wat zij hebben ingezet, wordt nu zeer serieus. Zij gokken erop dat de mensheid de aarde zelf gaat vernietigen, via dit schuld- gevoel wordt het spel gespeeld.


VIRUS VAN ANGST

Via het nieuwe virus willen zij zo veel mogelijk verwarring zaaien, zodat de wereld waarin jullie leven verstoord raakt. Het collectief geheugen zal op deze wijze aangetast worden en de aarde tegen gaan werken. Dit is het werkelijke virus waartegen de mens zich mag beschermen. De collectieve kennis wordt op slot gezet, zodat ook het collectieve veld kunstmatig aangelegd zal worden. Het spel wordt zodanig gespeeld dat het lijkt, alsof de mensheid dit zelf heeft veroorzaakt. Het moment dat de machthebbers doorgeven dat alles weer veilig is, gaat de mens uit deze angst vibratie (trance) wakker worden en zij zien dan wat er speelt.


DE HOAX VAN HET SCHULDGEVOEL

De aarde wordt gestalked, haar liefdevolle energie wordt buitengesloten. De kunstmatige matrix staat op, in een nieuwe vorm. De moeder wordt gescheiden van haar kinderen. Degene die haar levende energie willen stelen, zijn de daders. Zij putten de aarde uit door veel verdriet en angst te zaaien onder de mensheid. Zodat jij, lief mens in een nieuwe matrix van moedeloosheid wordt geplaatst. Dit vormt in je bewustzijn een kunstmatig angstbeeld en jij gaat reageren vanuit haat, agressie en paniek. De manipulators spelen hierop in en lijken je te helpen in nood. Via kunstgrepen wordt je steeds dieper in het proces geplaatst van de nieuwe matrix. Voor elk probleem hebben zij een kunstmatige oplossing, vaak ingewikkeld, zodat jij het niet meer kan volgen. Liefdeloosheid, koude rationele oplossingen, verkeerd geïnterpreteerde wetenschap welke de gezondheidszorg moeten ondersteunen, dragen bij aan de nieuwe matrix van illusie. Complete omkering van de natuurlijke waarheid, waarbij het vrouwelijk element uit haar vorm wordt gehaald.


Wanneer de mens zichzelf en de aarde niet meer kan liefhebben, ontstaat er een probleem. Een bedreiging. Vele komen dan langzaam in de kunstmatige matrix van de nieuwe illusie terecht. Dit kan tijdelijk zijn, omdat de shock even te groot was. De mens kan niet zonder liefde en warmte overleven. De trance van angst, zet hen in een onmogelijke spagaat. Dit kan hen fataal worden.


Uiteindelijk vormt deze nieuwe matrix een bedreiging en de schuld van de bedreiging zal bij de mens neergelegd worden. De aarde weent om haar verloren kinderen. Haar eigen kinderen worden geestesziek, hoe groot kan die pijn zijn in het collectief bewustzijn? De media wordt hierin de grootste speler. Beïnvloeding wordt een feit.


ALARM

Toch zal er een noodklok gaan luiden en het geluid is nu al te horen. De aarde maakt zichzelf klaar voor de grote sprong. Haar geluid is helend en zo kan zij haar kinderen wekken. Val niet te diep in slaap, wordt op tijd weer wakker om op te staan en haar te gaan helpen. Help je de aarde dan help je jezelf.


De manipulators snappen niets van deze natuurlijke impulsen en staan versteld van wat de mens kan doorstaan en hoe er steeds weer nieuwe ideeën tot stand komen. Dit overlevingsmechanisme is uniek en niet na te bootsen met kunstmatige ingrepen. Blijf voelen, ga naar je hart en wees waakzaam. De natuur op aarde is de geleidende functie naar het natuurlijk bewustzijn, zodat je geest gezond blijft.


MOTIVATIE

Laat je motiveren door degene die opstaan vanuit een zuivere kracht. Hoe groter deze groep wordt, hoe sterker zij zich gaan manifesteren. De nieuwe Aquarius energie gaat open via positieve vibraties. De nieuwe matrix van illusie kan niet bij de liefdevolle en helende vibraties, dat is jullie bescherming. Dit wordt een aparte samenleving los van de matrix van illusie.


REGENBOOG KRACHT

Heb je last van een opgesloten gevoel of begeeft je hoofd zich in een wolk van apathie? Kijk dan goed waar de kleuren zijn. Schilder je leven vanuit kleur en laat de regenbogen in je aura komen. Voed je met kleurrijk eten, zodat je lichaam de kleuren letterlijk opneemt. Dit alles verspreid zich over je gehele lichaam en de geest wordt weer helder. Muziek draagt de klanken van de regenboog in zich. Maak je geest wakker en activeer je lichaam. Zo kan de fontein van licht jouw energie bereiken. Deze fontein van licht bevat vele regenbogen en kan de passie weer wakker maken. Het brengt balans.


Via de slaap worden er helende frequenties verzonden, zodat de hersenen zich kunnen resetten. De angst verdwijnt en er komt een rust over je heen. Via rust komt helderheid.


LENTE-EQUINOX 2021

Tijdens de lente-equinox, gaat de Zon door het lentepunt. Het is dan het begin van de lente op het noordelijk halfrond. Dat betekend dat de energie omslaat en de zon schijnt recht op de evenaar. De lente equinox van 20 maart 2021 zal de fontein van licht gaan activeren. Het helende portaal van licht kan jou hart verlichten. Zodat jij de nieuwe klanken van de aarde kan waarnemen. Een mooie bescherming voor de mens en de aarde.VOLLE MAAN 28 MAART

De maanenergie komt nu krachtig de aarde binnen en laat alles opnieuw geboren worden. Zij haalt iedereen uit de winterslaap. In deze tijd van vernieuwing kan dit leiden tot grote ommekeer. De mens zal vanuit vele punten tegelijkertijd wakker worden geschud. De buitenwereld welke nu tot een chaos leid zal de innerlijke stem doen spreken. De alarmbel gaat af en zei fluistert in je oor: "Wakker worden het is tijd om op te staan."

Deze helende energieën van de volle maan en de lente equinox, openen iets nieuws in het gevoelsleven. De roos van integriteit verspreid haar nectar. De interactie van linker en rechter hersenhelft, creëren nieuwe patronen. Jouw innerlijke drijfveer zet zich om in daden, zodat de aarde verrijkt wordt met jouw passie.


Laat je leiden door de het hart en zie hoe talrijk de mogelijkheden zijn om tot een nieuw bewustzijn te komen. Hou rekening met het schaduwveld, deze kan je verleiden tot angst. De roos gaat open en de graal stroomt over. Het innerlijke zaadje wordt verlicht en ontkiemd. Al het leed is tijdelijk en het keerpunt is gekomen. Overwin de machteloosheid en zie hoe je met een positieve insteek alles kunt bereiken. Maak verbinding met de levende natuur en de Engel in het hart zal spreken vanuit grote wijsheid.


POSITIEVE VIBRATIES

Na een donkere winter gaat er een nieuwe poort open van licht. De lente zorgt voor een frisse wind en zij gaat vele wakker maken. Dit is de stuwende kracht achter alles. De bomen, de bloemen en de vogels, alles maakt een nieuwe start. Nieuw leven zal geboren worden, maar ook vele nieuwe ideeën. Door deze magische lente en maankracht komt de aarde weer dichter bij haar nieuwe manifestatie.


Adonai


Atla-Ra,

De Heilige Raad vanuit de binnenaarde


Wij groeten het licht in je hart.


28 Maart 2021


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.

Comments


 ARCHIEF
bottom of page