top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Lente Equinox: De Grote Vergadering

ASHTAR: DE ZONNEKRACHT FILTERT JOUW SCHADUWKANT

Tijdens de lente equinox van 20 maart 2023 wordt er in de Grote Vergadering gesproken over de effecten van de grote ommekeer die vanuit het goddelijke licht zijn doorgezet.

WAT VERWACHT WORDT

De beweging naar het nieuwe bewustzijn staat weldra op en de lente-energie laat stapsgewijs een grote dosis fotonenlicht de aarde binnenkomen. In de zomer van 2022 werd de aarde voorbereid op de komst van een groot licht en 2023 wordt de verankering gemaakt van een geheel nieuw licht op aarde.


HITTE EN REGEN

De lente begint rustig met zo af en toe wat warme dagen op een rij waarbij deze plots afgewisseld worden door koude (regenachtige) dagen, zodat er ook verkoeling zal ontstaan. Het weer is amper te voorspellen, wees voorbereid op alle soorten weersomstandigheden.


KANTELING COLLECTIEF

De kanteling in het collectief bewustzijn gaat nu langzaam van start, ook in de individuele bewustzijn van de mens ontstaat er een kanteling. De energie van de mens gaat een verandering doormaken en je gaat dit merken in de manier van reageren, er kunnen wisselende stemmingen ontstaan, maar deze zijn tijdelijk. Dit alles zal een diepe impact hebben op de emotionele intelligentie van de mens. Vanuit het hart leven is verbonden met het gevoel en diepe emoties mogen gereguleerd worden. (Extra informatie volgt).


HERSENEN

Een ommekeer heeft plaats gevonden in de eerste maanden van 2023, vanuit het licht zijn er andere stappen ondernomen om de aarde te ondersteunen in haar proces van evolutie. Deze beweging gaat zich nu in een versterkte vorm verder ontwikkelen. Klachten rondon het hoofd kunnen gaan opspelen, het hoofd kan anders aanvoelen, er worden delen in de hersenen geactiveerd die heel lang op non-actief waren gezet. Een mooie beweging in het menselijke bewustzijn komt ook tot uiting in de energie. Het licht zal feller gaan stralen en vele genezingen ontstaan plots binnenin je energiesysteem, daarnaast wordt de schaduwkant verder uitgefilterd en omgezet.


APATHIE

Door de hitte van de zon ontstaan er zeer warme en lome dagen, lichaam en geest worden in een soort diepe ontspanning gebracht. Een gevoel van trance of slaperigheid overvalt je, zodat het nieuwe systeem geactiveerd kan worden.


Bij grote overbelasting van de emoties en de geest kan er tijdelijk een apathie (gelatenheid) ontstaan. De emoties worden bevroren, zodat er rust komt. Bij sommige speelt de overprikkeling van het licht een rol, waarbij diepe emoties en onrust naar boven komen. Neem de komende tijd veel rust en put je niet teveel uit. Neem afstand van situaties waar veel strijd ontstaat of wanneer de dingen niet verlopen zoals je wilt.


De koelere dagen, vaak met regen, zorgen ervoor dat je weer actief en helder kunt denken. Dit zijn de dagen waar het nieuwe vermogen opgemerkt wordt. De stilstand van rust kan nu ingehaald worden actief te zijn. Ondanks alle chaos wordt de versnelling van het licht steeds verder verhoogd. Het besluit van de grote Centrale Zon staat vast: 'Het licht gaat intenser worden, zodat de aarde kan evolueren naar een ster.' Dit kan niet meteen en vanuit een gelaagdheid zal het leven op aarde worden voorbereid om de overstap te maken naar een hogere frequentie.


LICHTSCHEPEN

De lichtschepen aan de hemel zorgen voor veel activiteit in het luchtruim, waardoor er bijzondere fenomenen plaatsvinden. Dit zijn de lichtschepen die vanuit een hogere frequentie doorwerken in de energie van de aarde. Deze luchtactiviteiten zijn nieuw aan het firmament, de grote lichtversnelling kan het evenwicht van de aarde tijdelijk wat uit balans brengen, waardoor het klimaat gaat schommelen met hier en daar extreme uitschieters.


OPENEN VAN NIEUWE PORTALEN

Het openen van nieuwe lichtportalen zijn nodig om de interactie tussen de lichtdimensies en de aarde te vergroten. Dit zijn speciale acties vanuit de Goddelijke lichtdimensies, zoals de Engelen, het Ashtar Command, Galactische Federatie van het Licht en de afgevaardigde van de Centrale Zonnen komen in grote bijeenkomsten bij elkaar om de stand van zaken regelmatig te bespreken. Vele andere zoals de Interplanetaire en intergalactische Heilige Raden zijn tevens betrokken bij deze transitie. De Grote Vergadering van 20 maart 2023 is daar een onderdeel van, de lente is een nieuw startpunt om veranderingen door te voeren en dit wordt besproken..


LEMURIË

De Lemurische Raad en de Atla-Ra vertegenwoordigen de binnenaarde en de aarde in het algemeen. Zij staan zeer dichtbij de mens en observeren al het leven op aarde, zij geven verslag over alles en geven dit door aan de universele grote raden.


Vele van hen (Lemurië) komen in de nacht bij de mens om de weg te tonen in dit nieuwe bewustzijn, via het onbewuste kunnen zij spreken vanuit liefdevolle codes en beelden. Je wordt ten eerste gerustgesteld en zij vertellen wat er gaat gebeuren, zodat je voorbereid bent op wat er gaat komen. Zij zullen zich nooit opdringen en lossen op als er angst ontstaat, want zij kunnen niet leven in een angst-vibratie. Wel proberen zij samen met jou de angsten weg te nemen en op te lossen. Angsten zijn schaduwwolken en sommige kunnen makkelijk losgekoppeld worden. Hoe diep zit jij vast aan een oud patroon? Geef je onbewuste zelf de opdracht om de lijnen los(ser) te maken.


ADVIES EN HULP

Voor het slapen gaan kun je hardop om hulp vragen of in de stilte naar binnen gaan en vragen om de angsten los te weken. Zo wordt je aura wat zachter en de ontvangst van nieuwe informatie kan nu beter binnenkomen. De keuze ligt bij jou, jij 'unlocked' het slot van jouw systeem.


VERTROUWEN

Dit alles heeft met vertrouwen te maken, kun jij je openstellen voor het licht? Kun je de touwtjes loslaten en besef je dat vasthouden aan controle ook verbonden is met angst, want binnen deze vorm van angst leeft het wantrouwen. WAN-trouwen kun je weer omzetten naar VER-trouwen, dit kan een mooie helende stap zijn in de bevrijding van jouw innerlijk licht. Het licht in je hart mag weer gaan stralen. Hoe meer vertrouwen in je eigen kunnen, hoe meer liefde, hoe meer genezing er ontstaat en hoe meer licht er door je heen gaat stromen.


GEBIEDEN OP AARDE

Sommige gebieden op aarde liggen direct onder de evenaar en daar zijn de overgangen van seizoenen veel kleiner dan in Europa. Toch kunnen droogte en regenval, zoals in de moessontijd tot extremen leiden.


Overal op Aarde zal het Weer Extremen Laten zien

Je intuïtie en innerlijke stem kunnen je helpen in de het geven van signalen, soms in de vorm van een waarschuwing. Wanneer deze zuiver spreken worden de angsten aangepakt en kun je je eigen veiligheid garanderen. Train dit en maak het tot een helder talent.


NEGATIEF OF POSITIEF BREIN

Je kunt kiezen om alles buiten jezelf te plaatsen en een negatieve lading naar de buitenwereld te sturen, maar waar het werkelijk om gaat is jouw innerlijke balans. Extreme woede die naar buiten wordt gericht zegt iets over jou zelf en dit kan uiteindelijk leiden tot oververhitting van het brein. De versnelling van het licht zorgt ervoor dat de hersengolven in een hogere frequentie gaan bewegen. Blijf je vastzitten in een oude emotie en loopt je leven spaak, besef dan op tijd dat dit niet de juiste weg is en zet het om.


OVERGEVOELIGHEID

Diepe emoties komen naar boven en dat heeft weer te maken met een pittig loslatingsproces. Richt je op de genezing van de balans wanneer je overgevoelig bent en de omzetting leidt tot overprikkeling. De komende tijd is het fotonenlicht krachtig aanwezig en de Lichtwereld ontvangt je hulpvraag liefdevol, ze omarmen je met een beschermende kracht. Je hoeft het niet alleen te doen. Roep het Goddelijke Licht van de liefde tot je en zij verschijnen aan je zijde.


De Kracht van het Licht In en Om je Heen worden Gigantisch Sterk

Deze grote verandering vergt veel inzet van je, voel goed wat je wel en niet aan kunt. Maak goede keuzes en luister goed naar je lichaam en geest. Werk aan een preventief plan B van balans en back-ups. Roep op tijd de hulp in van een specialist als je hele systeem op slot slaat.


LICHTWERKERS

Ben je een (alternatieve) hulpverlener of lichtwerker, ook dan kunnen er periodes zijn dat je 'pas op de plaats' moet maken. Neem op tijd rust en voorkom een zware depressie of overbelasting, werk op tijd aan het preventieplan B. Binnen deze groep hulpverleners worden extra uploads en omzettingen doorgegeven. Extra rust is nodig om de nieuwe informatie in te laten dalen en om deze vervolgens weer uit te dragen. Zij mogen de vele andere opvangen die nog verder mogen groeien..


WONDERLIJKE ERVARINGEN

Vele wonderlijke ervaringen gaan je pad kruisen, zij verlichten de ziel. Omarm deze cadeautjes van het licht en stap weer verder op het nieuwe pad. Dit zijn de tekens van het ware Goddelijke licht en zij werken met je samen om de versnelling van jouw innerlijke licht in balans te brengen, zodat er een liefdevol en bevrijdt mens op kan staan.


Lente Equinox: De zon staat loodrecht boven de evenaar en de dag en de nacht zijn even lang op 20 maart 2023 is het Lentepunt (Noordelijk halfrond) om 22:24 uur. Deze nacht is een helend geschenk voor mooie gebeden.


Arthura Hector (Originele Nederlandse Website: www.ashtar-rose.com )


20 maart 2023


OPROEP

Mijn berichten worden heel mooi gedeeld op verschillende websites en dat waardeer ik enorm. Toch verneem ik af en toe dat mijn teksten worden aangepast, ik bedoel hier niet een enkele typefout, want die maak ik weleens. Hele zinnen anders vertalen is helaas niet toegestaan. Ook de websites die worden gelinkt aan mijn berichten kunnen anders zijn dan de originele Ashtar Rose, graag rectificatie.

Mijn dank is groot. ArthuraDit bericht mag in haar geheel en alleen op deze wijze doorgegeven worden, onder vermelding van de bron: Copyrights © Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.
Comentarios


 ARCHIEF
bottom of page