top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Kristaltijd en Emoties van angst

ASHTAR: Emoties Omzetten

De kristaltijd is een bijzondere periode en deze zal de aarde uiteindelijk veranderen in een paradijs. De mens speelt een grote rol in dit alles, want het goddelijke zal opengaan in het hart. De duale gedachten worden uitgespeeld en daarin wordt de chaos verkondigt. Luid en duidelijk wordt de chaos omarmt, maar door wie?


DIEPTEPROCES

Wanneer bij vele de ogen opengaan en de afstemming van het kristalbewustzijn een feit wordt, komen er grote veranderingen. Niet langer zal de chaos overheersen. In het diepste van de chaos, kondigt zich dit aan. In de donkerste periode van de dualiteit spelen de energieën van het collectieve bewustzijn een bijzondere rol. De bewustwording van deze duale diepte vinden vele niet fijn. Vaak wordt deze diepte van het zielenproces afgewezen en ontvlucht. Vele zijn bang om door deze angsten heen te gaan, maar de angst is niet jullie vijand maar een afleiding.


Toch is dit de enigste manier om jezelf boven de dualiteit te heffen. De ontkenning is groot en de angsten die hierin opkomen, blokkeren de weg naar de Goddelijk liefde. Kun je de Goddelijke liefde alleen bereiken via het donkerste pad van de ziel? Welnee. De mens is in een angstveld geplaatst en deze wordt steeds groter uitgebeeld, nu zelfs wereldwijd. Het spel is pas ten einde als jij, lief mens dit kan loslaten. Het inzien en het loskomen van de angst is het proces waarin jij bent neergezet. Dit eeuwigdurend experiment gaat verder, zolang de mens dit toelaat. Daarom is het verwerken van jouw eigen trauma's zo belangrijk.


WANNEER BEN JE WAKKER?

Het trauma oplossen is een cruciaal punt, daarin ligt veel verdriet en pijn. Dit is de tijd van het "wakker worden". Disclosure is niets meer dan het opheffen van de angst, om je pijn te doorzien. Ook collectief gezien. Vele hebben vrees voor de angst en de pijn, dit is logisch. Er ontstaan steeds nieuwe vormen van manipulatie in de vorm van angst en pijn. Liefde lijkt zo ver weg, onbereikbaar. De illusie van het onbereikbare. De Goddelijke liefde die je niet kan omarmen en de angst welke in vele getalen aanwezig is. Heb je wel een keuze?


KOSMISCH BEWUSTZIJN

Het kosmisch bewustzijn gaat open en de ogen worden nu gericht naar de hemel. Niet alleen het reizen naar de sterren wordt een uitdaging. Het Goddelijke element komt weer tot leven in de mens. Daarnaast speelt er een illusie om jouw natuurlijk bewustzijn te verzwakken. De machthebbers willen hun macht niet alleen wereldwijd vergroten, maar ook vanuit de kosmos.


Het probleem waar zij steeds tegenaan stuiten is de werkelijke kracht van het Goddelijke liefde. De Godsvonk in ieders hart, blijkt niet zo makkelijk te manipuleren. Waardoor zij zichzelf gaan vergroten en met onmogelijke praatjes jou willen domineren. De onzichtbare stille kracht die de mens laat evolueren naar een andere laag van bewustzijn, begrijpen zij amper. Zij willen de mens om de Goddelijke tuin heen leiden, door heel veel angsten neer te zetten. Daar waar de mens weer opveert en sterk wordt, plaatsen zij snel weer een element van verzwakking. Het is de kunst voor jou om hier goed mee om te gaan. Herken het en laat je niet mee slepen in dit angstscenario. Dualiteit heeft altijd twee kanten.


De Goddelijke liefde is een grote kracht welke jou kan leiden naar de eenheid, daar ligt het labyrint van balans.


MENSELIJK BEWUSTZIJN

Zelf-bewust-zijn en goed met beide benen op de grond staan, zijn de eerste voorwaarde om de angst te ontkoppelen. Zonder het aardse en het fysieke lichaam kun je niet leven. Deze mag je goed onderhouden, dit houdt je stevig. Vele vluchten in allerlei afleidingen die voorbij komen. Het is goed om jezelf op de hoogte te houden, maar zodra de spanning te groot wordt, neem dan rust en stap weg. Terug naar de momenten van het gewone leven zonder al die prikkels van buitenaf. Gewoon aandacht voor jouw menszijn, laat het lichaam relaxen. Door goed te slapen, gezond te eten en afwisselend te bewegen: blijft jouw geest helder. Een juiste blik in deze verwarrende tijd is het belangrijkste wat er is. Vele indrukken mogen verwerkt worden en een plaatsje krijgen. Gun jezelf de ruimte en zet het schuldgevoel buiten de deur. Dit zorgt dat je geestelijke vermogens en je intuïtie zuiver blijven. Je innerlijke stem weet precies wat jouw volgende stap is. Vertrouw daarop en neem de tijd die het nodig heeft.


Het is niet erg als je even niet meedoet aan de gekte van de wereld. Je kunt morgen de wereld ook nog redden. Red nu eerst jezelf.


STILTE BEWEGING

Daar in de diepte van je innerlijke beleving liggen de antwoorden en de Goddelijke aanraking van het empathisch vermogen. Ontwikkel deze en de Goddelijke vonk mag nu gaan stralen. Het is tijd om deze te gaan verbinden met het kristallijne veld van Aquarius. Er zijn vele toekomst mogelijkheden en welke activeer jij? Probeer eerst je gedachten weer helder te maken en richt deze op een vredelievende energie van het nieuwe pad. Zo kun jij vele mooie dingen creëren. Terwijl andere hun tijd verdoen met luid geschreeuw en paniek, ga jij je voorbereiden op een mooie nieuwe wereld van vrede. Vele die luid roepen om andere omver te blazen hebben dit nodig om zichzelf te horen en zichzelf te overtuigen. Dit zijn de tekenen van wanhoop. De regenboogstrijders gaan voorwaarts en laten zich horen vanuit respect.


EMOTIES

Emoties horen bij de mens, maar hoe ga je ermee om? Iedereen heeft recht op zijn of haar gevoelens, zolang je de ander er niet mee schaadt. Het besef en de kennis dat de nieuwe wereld een totaal andere aanpak verdient, komt steeds dichterbij. Deze nieuwe wereld creëren jullie samen: "Jij bent het kind van de aarde en je groeit mee in het aardse proces van evolutie". Vergeet daarbij de natuur en alle levende wezens niet. De hemel spant zich uit boven de aarde en staat niet los van haar. Zij vormen samen een onderdeel en zijn de verbinding naar de kosmos en de sterren.


DE STILTE SPREEKT

De stilte beweegt wel degelijk. Zij groeit. Daarin zijn de verschuivingen merkbaar van een totaal andere manier van kijken op het leven. De trillingen van Aquarius worden gefilterd op aarde en in jou. Probeer deze te ontvangen en te integreren. Niet elk mens heeft het zuivere vermogen tot communiceren met de andere dimensies tijdens deze grote omzetting, het kan zelfs blokkeren. Er is zoveel aan de hand. Wat wel mogelijk is om jouw innerlijke kennis te openen en deze sterker te maken, zodat de intuïtie je kan leiden naar een tevreden leven. Het anker wat eerst ontwikkeld mag worden is de innerlijke balans, want dan blijf je stevig staan. De chaos waait je alle kanten uit, maar sommige bomen bewegen mee en overleven de storm.


VLUCHTEN EN SPIRITUALITEIT

De vlucht in de spiritualiteit mag nu nader bekeken worden. Wanneer je de realiteit van pijn en angst niet onder ogen durft te komen, worden er poorten gesloten. De mens loopt op het pad van de dualiteit en deze tegengestelde kunnen de geest verwarren. Zeker in deze tijden van chaos. Los je innerlijke disbalans op en bereik een mate van rust in je hart. De natuur is helend, hier ligt de verbinding met het hart. Er bevind zich een spirit in alles, maar de Goddelijke verbinding is uniek en geeft ontspanning. In de stilte werken aan jezelf en jou ware (licht)deel ontmoeten, geven vreugde. Kruiden en planten geven genezing in het fysieke en geestelijke voertuig. De brug tussen het fysieke en geestelijke mag gemaakt worden.


FYSIEK LICHAAM

Het zorgen voor het fysieke leven op aarde komt altijd op de eerste plaats. Het niet kunnen afsluiten van dwingende stemmen of impulsen zijn niet gezond. Je bent dan overprikkeld en overbelast. De angst neemt het dan over en je stapt onbewust in een illusie. Het afschermen van deze prikkels is dan een noodzaak. Negatieve elementen mogen weer in balans komen door positiviteit. Dit is het duale proces op aarde, alles in balans laten komen: Steeds weer. Het kan een onderdeel zijn van een diep proces binnenin jou of een oppervlakkig iets. Jezelf losmaken van de illusie is een pittig pad van ascentie. Een duidelijk onderscheid kunnen maken tussen de fysieke wereld en de andere realiteiten, horen daarbij. Elke realiteit heeft zijn wetgeving en symbolieken. Raak niet verdwaald in het doolhof van de angstvelden. Hou het simpel en eenvoudig. Pluk een bloem en observeer. Het bezit de kennis van de gehele kosmos.Ik groet het Licht in je hart


Adonai Ashtar


3 Maart 2021


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.Comentários


 ARCHIEF
bottom of page