top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Intenties en Codes Covid-19

ASHTAR

Lieve mensen, De 'Storm van Chaos' zal gaan rondwaren. Dit is de tijd waarin jullie levenskwaliteit op scherp wordt gezet. Ik geef hierbij uitleg over het neerzetten van de juiste intenties, vooral wanneer er frustraties en paniek ontstaan in je hart. Daarnaast een energetische vertaling over de covid-19 codes. De energetische waardes van de codes vormen een extra laag en hebben invloed in de uitwerking op het fysieke lichaam: De validatie-waardes vormen de doorslag. Alles is betrekkelijk en we willen zeker niet de angst vergroten, want er gaat ook een grote reset opstaan. Een reset op de covid-19 codes, zodat jouw Kroon van Licht kan gaan stralen. De activaties zullen in stappen verlopen, dit zijn de golven van verlichting die naar de aarde toe komen..


COVID-19 Codes

CO-VID-19, de energetische codes en de benaming van het virus zijn heel eenvoudig te weerleggen. Je dient jouw Kroon van Licht te gaan activeren via het Merkaba. Hier de uitleg wanneer er een de-activatie ontstaat.


DE-ACTIVATIE KROON VAN LICHT

  • CO is afgeleid van Corona en *Corona betekend Kroon van Licht. Alles rondom dit virus heeft te maken met de Kroon van Licht. Elk mens kan in de komende periode verlicht raken of de Kroon van Licht gaan activeren. Dit is jullie recht als mens op aarde. In het hart dragen jullie de codes van het Aardse Paradijs. De herinnering van een vreedzame wereld. Het Utopia van Liefde.

  • VID: betekend valideren van de krooncodes 19. Validatie is het controleren van een waarde of een methode op geldigheid of juistheid. Dit is een belangrijke code, want de waarheid wordt hiermee versluierd en nieuwe wetten ontstaan om dit te valideren.

  • 19: Negentien is opgedeeld in één en negen, Het getal één staat voor de basischakra en de basisveiligheid, deze energie en code is belangrijk voor de Kroon van Licht. Zonder basisveiligheid kan deze bijna niet geactiveerd worden. Daar ligt de verankering met de aarde in besloten. Zonder anker geen stevige basis en de verbinding met de aarde waarop jullie leven wordt vertroebeld. De intenties raken uit balans en worden onzuiver.

  • Het getal negen: Derde oog. Uitgaande van de 13 chakra's: De negende chakra van het derde oog. De visie van de innerlijke blik en de Goddelijke intentie, de cirkel van eenheid. Het innerlijk oog wat door de sluiers heen kan kijken en de innerlijke waarheid van de leugen kan onderscheiden.

  • De Tien = één en negen: de eenheid. De tiende chakra is de pijnappelklier. De pijnappelklier kan de Kroon van Licht verbinden in alle 12 punten en actief maken. Wanneer de basischakra is verankerd in de energie van vertrouwen, worden de intenties van inzicht zuiver. De pijnappelklier gaat stralen. De Kroon van Licht kan nu gaan doorstromen als het verbonden wordt met het Heilig Hart.


Deze drie chakra's, waarbij uitgegaan wordt van de 13 chakra's, bevatten energetische codes die de Kroon van Licht ondersteunen. Wanneer de activatie van Licht actief gaan worden. In de covid-19 codes worden deze allen verbroken of verstoord door angst, zodat de Kroon van Licht niet kan worden geactiveerd. Het hart kan niet verbonden worden met de geest. De validatiewaarde legt knopen in dit energetisch systeem: Verwarring. Alles bestaat uit golven van geluid en Licht. De knooppunten worden aangelegd via de angst en versluieren zo opnieuw het Licht wat binnen komt en de kristallijne activaties van de maanenergie worden omgebogen. Creativiteit en manifestatie worden verstoord. De droom wordt een nachtmerrie, maar dit alles kan omgezet worden. Er gaat een grote lichtmanifestatie open en de Sterren en Engelen Lichtkrachten komen naar de aarde om de reset te ondersteunen. Waardoor de mens het hart kan openen voor het grote Licht. Daarna kunnen er licht-activaties gaan plaats vinden. Elk mens mag hierin het hart de opdracht geven om deze te openen. Er gaat op kosmisch en planetair vlak nog veel meer gebeuren.


De zon en de maan reguleren de balans van de eenheidsenergie in het hart.


ZESPUNTSTER

HEXAGRAM

Het hexagram is de zespuntster, een zeer oud en kosmisch symbool voor de eenheid. De balans van de vrouwelijke en mannelijke energie komen hierin samen tot eenheid. Zowel kosmisch als aards, zowel energetisch als in de fysieke laag. De intenties die de mens uitdraagt via gedachten, woorden of handelingen zijn belangrijk. Dit is de eerste stap van manifestatie. Wat wil je manifesteren, zachtheid in gevoel of harde feiten? Als deze twee tegengestelde samenkomen krijg je de juiste uitkomst. De zuivere intentie. Andere beoordelen of afstraffen werkt verdeeldheid in de hand. Alles in de natuur is opgebouwd vanuit een Heilige Geometrie. Zoals het Merkaba, welke vanuit de zespuntster is ontstaan.

Het heelt de psychische en mentale klachten.


Psychische Gesteldheid

Angsten kunnen overgaan in angststoornissen en mogen op tijd worden omgezet. Zo ook paniekaanvallen. Probeer de emoties aan te pakken en vraag om hulp wanneer je vastloopt. Vorm groepen van gelijkgestemde en deel met elkaar waar je tegenaan loopt. Je bent niet alleen in dit proces. Voel je veilig en creëer veiligheid.


INTENTIES

Wanneer je in de stilte de gouden Merkaba van Licht en Liefde visualiseert, plaats dan jezelf in dit energetisch voertuig en neem hierin mee jouw intenties en dromen. Kijk dan wat er tevoorschijn komt, pas je intenties aan als deze uit balans zijn. Bijvoorbeeld als je in paniek bent. Via het hart en vanuit deze liefdesenergie kun je deze nu gaan laten doorstromen met de gouden energie vanuit de Goddelijke Bron. Er ontstaat nu een interactie van Goddelijke communicatie. Kijk eerlijk naar wat er boven komt en neem dit mee in het neerzetten van de zuivere intenties. Het omzetten van angst kan ook op die manier neergezet worden, de omzetting ervan kan leiden tot inzichten. Breng rust en harmonie in je leven, laat je niet misleiden. Voel je eigen waarheid in het hart, het Utopia van Liefde ligt hierin besloten.


MER-KA BA

Het Merkaba is een energetisch voertuig.

Welke alles kan resetten vanuit liefde en Licht. het Goddelijke element van herstel.

De Engel Metatron is hiermee verbonden.


MER = GODDELIJKE BRON

KA = GEESTELIJKE BEWUSTZIJN

BA = LICHAAM


Zorg voor de juiste intenties in 'de storm van chaos' die nu gaat ontstaan. Het is een psychologisch spel, welke doorzien kan worden.Adonai Ashtar

Ik groet het Licht in je hart24 november 2021


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.コメント


 ARCHIEF
bottom of page