top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Hogepriesteres: Tweede kristallijne activatie 2020

ASHTAR: Volle Maan van 9 Februari 2020

Dit is een nieuw bericht over de kristallijne activaties van 2020. Wat zijn kristallijne activaties? Kristallijne activaties maken de nieuwe kristallijne laag wakker in de aarde en in de mens. Aan dit grote kristallijne veld is jarenlang gewerkt, door de aarde zelf, maar ook door jou als mens. Wanneer er een groot kristallijn veld wordt neergezet, is er een nauwe samenwerking met de Goddelijke helpers. Dit nieuwe veld om de aarde wordt geactiveerd vanuit de Goddelijke Bron. Dit Licht gaat open in verschillende lagen en is niet te stoppen.


De kristallijne omzettingen zijn dit komend jaar erg groot en onvermijdelijk. Ieder van jullie gaat mee in deze vernieuwing. De eerste volle maan van januari activeerde de eerste laag. De laag die verbonden is met basisveiligheid in de fysieke aarde. In elk mens maakt dit een diepere laag wakker vanuit de natuurlijke balans en zuiverheid. De familielijnen zijn in de eerste laag aangeraakt en omgezet. Dit gaat door totdat er in de tweede laag een diepe transformatie ontstaat. Jouw aura gaat stralen en je kunt nu eigenschappen omzetten die je nog niet eerder zijn gelukt. Dat geeft een enorme opluchting en een kracht die van binnenuit explodeert.


TWEEDE KRISTALLIJNE LAAG GAAT OPEN

In dit bijzondere jaar van grote vernieuwing gaan de zuivere kristallijne lagen vlak na elkaar open. Dat geeft een enorme omzetting in de fysieke aarde, de zichtbare zuivering staat op! Op 9 februari 2020 zal de tweede laag van creativiteit worden geopend. Voorafgaand aan de dag van de poort van twee: de Hogepriesteres.


HOGEPRIESTERES: HET GETAL 2

De hogepriesteres verrijkt de vrouwelijke kracht en doseert dit alles in de maand februari. Zij draagt het getal 2 op een bijzondere creatieve manier uit, dit alles gaat zich via het kristallijne veld manifesteren. Tevens markeert februari een bijzondere krachtig portaal van het getal twee. Op 02-02-2020 heeft zich een goddelijke portaal geopend om de kristallijne energiestraal doorgang te geven. Een poort die zelden voorkomt en voorlopig ook niet meer zal ontstaan.


ARTHURA: PALINGDROOM PORTAAL 02-02-2020

Wat is een palingdroom? Een reeks getallen (of ritmes in de muziek) die zowel vooruit als achterstevoren dezelfde uitkomst of ritmes geven. In de vorm van een ritmisch portaal: Dit zijn zeer krachtige portalen en deze houdt in dat de droomwerkelijkheid wordt geactiveerd. De realiteiten van de droomvelden worden nu opgenomen in het kristalveld. Een bijzondere tijd breekt aan en deze brengt nieuwe realiteiten in beeld en in je leven terug. Multidimensionaliteit .


In ons verleden zijn er vele palingdromen ontstaan. 909 jaar geleden was er een op 11-11-111. De eerstvolgende laat hierna ook nog even op zich wachten. Over 101 jaar zal 12-12-2121 pas plaatsvinden. Daarna mogen we 1010 jaar wachten op weer een nieuwe palindroomdag op 03-03-3030. Deze keer is de palindroom dag nog eens extra speciaal. Deze 2 februari 2020 is namelijk de 33e dag van het jaar en we hebben nog precies 333 dagen te gaan.


ASHTAR: Je ziet dat het getal 2 dit jaar een bijzondere activatie inhoudt en deze is verbonden met het ritme 'creatie': "Ben jij een dromer die creëert?"

Heb jij je talenten gebruikt, kon je deze wel toepassen of wat hield je tegen? Nog belangrijker is: "Wat is je positie als mens op aarde? Hoe heb je deze positie tot nu toe gecreëerd voor jezelf? Pluk je de vruchten of moet je nog veel omzetten?

In elk mens werken de activaties door, maar het hangt af waar jij staat. Wat is je startpositie in dit jaar: 'Heb jij de laatste jaren in de sluiers geleefd en wordt dit jou eerste opening naar een andere realiteit? Dan vallen de oude oogkleppen af en een zucht van verlichting komt naar boven'. Of ben je al een tijdje bezig op dit vlak? Toch wordt het voor iedereen hard werken. Dit komt omdat elke maan weer een ander ritme inhoudt. Een andere activatie in een andere jasje.

VROUWELIJK VERMOGEN

Het niveau van de 2 is de laag van de Hogepriesteres. Dit is tevens de vrouwelijke kracht die zich sterk gaat manifesteren, ook al is er nog veel tegenwerking vanuit de (mannelijke) angst. De ratio kan het oude niet loslaten en houdt de vrouwelijke kracht liever gevangen en op slot. Deze gaat open en de vrouwelijke oppositie staat op. Gaat het niet linksom dan wordt het rechtsom. Nog meer verborgen zaken worden duidelijk en deze geven veel inzicht.


DUALITEIT

De duale delen van de mannelijke en vrouwelijke kracht kunnen zoals vanouds tegenover elkaar gaan staan. De kristallijne energie zorgt juist voor de pure samensmelting. Inzicht verkrijgen in een nieuw veld van samenwerking en dit toepassen vanuit creatie. De nieuwe dualiteit en het heilig huwelijk worden beter begrepen.


De aarde vormt daarin de belangrijke schakel die steeds meer gaat opspelen in de geest van de vrouwelijke kracht, het misbruik van de haar vruchten gaat zij niet langer tolereren. De aardekennis komt "opnieuw" vrij en raakt jou in je diepste kern. Het beschermen van de aarde is een must.


Sta jij op voor de aarde, of blijf je liever veilig achter de linies verscholen?


Dit was Ashtar

Ik groet het kristallijne licht in je hart

Adonai


09-02-2020


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved


Comentarios


 ARCHIEF
bottom of page