top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

HISTORISCH UFO CONGRESS 17 mei 2022

Bron: The SUN us news

HET Congres van de Verenigde Staten hield vandaag voor het eerst in een halve eeuw een openbare discussie over UFO's en er werden verschillende "bijna-ongevallen" met UAP's genoemd. Hier zijn enkele van de belangrijkste onthullingen die we tijdens het gesprek hebben geleerd over UFO's en UAP's.

De regering moet "onmiddellijke actie" ondernemen nadat ze had onthuld dat er 11 bijna-ongevallen met UFO's waren geweest, heeft een expert aangedrongen.


De onthulling dat Amerikaanse piloten bijna in botsing waren gekomen met niet-geïdentificeerde luchtverschijnselen - of UAP's - werd gedaan tijdens de historische congresvergadering van dinsdag over dit onderwerp .


Adjunct-directeur van de Amerikaanse marine-inlichtingendienst Scott Bray toont de House Intelligence Counterterrorism, Counterintelligence, and Counterproliferation Subcommissie een vrijgegeven video van een UAP.


UFO-expert Nick Pope heeft er bij de regering op aangedrongen om 'onmiddellijke actie' te ondernemen nadat hij had onthuld dat er 11 bijna-ongevallen met ufo's waren geweest.


Pentagon-functionarissen gaven toe dat er 400 onverklaarbare waarnemingen zijn geweest.

Tijdens de openbare discussie - de eerste sinds een halve eeuw - griezelde het congres defensiefunctionarissen over het aantal waarnemingen en hun oorsprong - maar veel vragen bleven onbeantwoord.


Nick Pope, een expert op het gebied van UFO's , zei dat hij hoopte dat de bekentenis dat er een aantal bijna-ongevallen waren geweest , ervoor zou zorgen dat mensen de kwestie serieus zouden nemen en waarschuwde dat "we de volgende keer misschien niet zoveel geluk hebben".


"De hoorzitting was niet de onthulling waar sommige mensen in de UFO-lobby op hoopten, maar het is een welkome stap voorwaarts", vertelde Pope exclusief aan the US Sun.


"Het was heel duidelijk dat veel vertegenwoordigers dit nauwlettend hadden bekeken en er diep over hadden nagedacht en het ministerie van Defensie (DoD) echt verantwoordelijk hielden en agressief aandrongen op antwoorden, en terecht.


"Ook al was er niet een enorme hoeveelheid nieuwe informatie, ik denk nog steeds dat het positief was en een stap voorwaarts. De DoD was duidelijk erg voorzichtig en bewaakt en wilde niet te veel uitpakken in de niet-geclassificeerde sessie."


Hij voegde eraan toe: "Maar er waren daar enkele interessante goudklompjes. Ik denk dat ze zich terecht concentreerden op bijna-ongevallen tussen UAP en vliegtuigen - door te zeggen dat het er 11 waren, wat het feit versterkt dat dit een belangrijk veiligheidsprobleem in de lucht is.


"Als je elf bijna-ongelukken hebt, is je geluk op den duur op, en de volgende zal geen misser zijn. Laten we dus onmiddellijk actie ondernemen voordat we daadwerkelijk een aanrijding hebben.


"En tijdens de hele briefing, denk ik, werd volledig erkend dat waar we ook mee te maken hebben, het een defensie- en nationale veiligheidskwestie is."


Pope zei dat het ook belangrijk was dat hoewel functionarissen veel informatie verborgen hielden, ze het idee niet uitsloten dat UFO's van buitenaardse oorsprong zouden kunnen zijn .

Hij zei: "De sleutelzin die me opviel was 'open voor alle hypothesen'. En dat zegt voor mij dat ze de buitenaardse hypothese niet hebben uitgesloten.

"De DoD verschuilt zich altijd achter het feit dat veel van deze gevallen niet geïdentificeerd zijn, wat eerlijk genoeg is, maar ze moeten een zogenaamde 'beste huidige beoordeling' hebben - dus wat is de meest waarschijnlijke verklaring voor deze UAP-waarnemingen?


"Ik wou dat een van de vertegenwoordigers ze ter plaatse had gebracht en had gezegd: 'Wat is uw beste huidige beoordeling?"


Hij voegde eraan toe: "Ze hadden bijvoorbeeld kunnen inzoomen op de drie bekendste UAP-video's en hebben gevraagd wat hun beste huidige beoordeling was. Ze moeten er een hebben.


"Hoe zit het met het rangschikken van de concurrerende theorieën in volgorde van waarschijnlijkheid? Dus het zou kunnen zijn: of het is onze eigen technologie, het is vijandige technologie, het is buitenaards, het zijn exotische atmosferische plasmafenomenen. Bijna als een ranglijst van mogelijke verklaringen."


Amerikaanse inlichtingenchefs Scott Ronald S Moultrie presenteerden ook de informatie die beschikbaar was aan de subcommissie van het Huis.

Adjunct-directeur van Naval Intelligence Scott Bray wijst naar een videoweergave van een UAP tijdens de hoorzitting.


'GEBREK AAN KENNIS'

Pope zei ook dat hij "teleurgesteld" was met wat hij een "gebrek aan kennis" noemde van enkele van de grotere bekende UFO-waarnemingen in de Amerikaanse geschiedenis.

Dit omvatte het verbazingwekkende Malmstom-incident in 1967, waarbij 10 kernwapens werden uitgeschakeld en mannen een UFO in de lucht zagen op een uiterst geheime militaire basis.

Pope denkt dat de DoD door hun eigen geschiedenis moet kijken om te zien welke verborgen informatie ze zouden kunnen vinden.


"Ik was teleurgesteld, maar niet verrast dat de DoD een gebrek aan kennis had van grote gevallen zoals Malmstron", zei Pope.


"De DoD leek de beslissing te hebben genomen om de klok opnieuw in te stellen en te gaan doen alsof dit allemaal in 2004 begon met de Nimitz en dat doet het niet, het komt met een achtergrondverhaal van bijna 80 jaar, dat grotendeels is genegeerd of vergeten.HET Congres van de Verenigde Staten heeft zojuist een openbare discussie gehouden over UFO's . Hier zijn enkele van de belangrijkste onthullingen die we tijdens het gesprek hebben geleerd over UFO's en UAP's.


De hoorzitting van het UFO-congres onthulde bolvormige en driehoekige objecten die experts niet kunnen verklarenKrediet: EPA


Een 'ongeïdentificeerd luchtfenomeen' werd vandaag getoond op een tv-monitor tijdens een House Intelligence Committee in het US Capitol in WashingtonKrediet: EPA

400 waarnemingen

Een functionaris van de inlichtingendienst van de marine onthulde dat er nu meer dan 400 waarnemingen zijn van UAP's, die een niet-geïdentificeerd luchtfenomeen zijn.

Sommige experts geven de voorkeur aan de uitdrukking UAP omdat ze denken dat UFO een stigma heeft en minder serieus wordt genomen.

Er zijn videobeelden

Eén toonde een snel bewegend bolvormig object en één toonde wat leek op een perfecte driehoekige vorm die groen gloeide in de lucht.

Experts hebben geen verklaring voor deze objecten of de manier waarop ze bewegen.

Geen poging om te communiceren:

Aan het panel van experts is gevraagd of er is geprobeerd te communiceren met de vreemde luchtobjecten. Er werd onthuld dat er geen signalen waren verzonden of enige andere poging om met de UAP's te communiceren.


De manier waarop ze bewegen slaat nergens op

Er werd onthuld dat de UAP's in staat waren om zeer snel te bewegen "zonder waarneembare voortstuwingsmiddelen".

Experts zijn zich niet bewust van door mensen gemaakte objecten die op dezelfde manier kunnen bewegen.

Er komt een geheime hoorzitting aan.

Live blog UFO Congres:

Lees verder deel 2 vertaald in Nederlands:

UFO-hoorzitting liveblog voor het laatste nieuws en updates


18 mei 2022 Bron Vertaling Nederlands:

Dit bericht is in het Nederlands vertaald door © Arthura Hector en kan gedeeld worden via deze link: https://www.ashtar-rose.com/post/ufo-congress-discussie-17-mei-2022ORIGINELE BRON: THE-SUN US NEWSComments


 ARCHIEF
bottom of page