top of page
 • Foto van schrijverArthura Hector

Live Discussie UFO Congres 2: 17 Mei 2022

Deel 2


VERVOLG LIVE UFO CONGRESS deel 2

Het Congres van de Verenigde Staten hield vandaag voor het eerst in een halve eeuw een openbare discussie over UFO's en er werden verschillende "bijna-ongevallen" met UAP's genoemd.


De openbare UFO-hoorzitting omvatte bewijsmateriaal van wat het Amerikaanse leger ongeïdentificeerde luchtverschijnselen of "UAP's " noemt, voordat het naar een sessie achter gesloten deuren ging.


Het komt na een recent militair rapport waarin 11 "bijna-ongevallen" tussen UAP's en Amerikaanse straaljagers worden genoemd, en die waarnemingen werden tijdens de hoorzitting besproken. Het rapport in kwestie maakt geen melding van buitenaardse wezens.

De hoorzitting van dinsdag bevatte experts die enkele videoclips van UAP-ontmoetingen lieten zien en er werd verwacht dat ze de mogelijke oorsprong van de niet-geïdentificeerde objecten zouden behandelen , die anders bewegen dan alles wat de wetenschap kent en waarvan sommige mensen hebben gesuggereerd dat het topgeheime vliegtuigen zijn die zijn gebouwd door buitenlandse tegenstanders.


Anderen geloven dat hun oorsprong buitenaards is.

De openbare hoorzitting begon om 9.00 uur ET en eindigde rond 10.30 uur. De hoorzitting werd voorgezeten door congreslid André Carson.LIVE CONGRES DISCUSSIE:

 • 17 MEI 2022, 17:30 Wanneer was de hoorzitting? Het Amerikaanse Congres hield dinsdag een openbare discussie over UFO's. *Niet-geïdentificeerde luchtverschijnselen, of "UAP 's", werden besproken in een openbare vergadering voordat het onderzoek werd verplaatst naar een sessie achter gesloten deuren.

De openbare hoorzitting begon om 9.00 uur ET en eindigde rond 10.30 uur.

 • 17 MEI 2022, 17:00 Vijf onbeantwoorde vragen: Russische en Chinese UFO's Als de Verenigde Staten een golf van UFO-waarnemingen ervaren, zou het logisch zijn dat andere wereldmachten zoals Rusland en China met hetzelfde te maken zouden hebben. Het is een belangrijke vraag , vooral als je bedenkt of de mysterieuze verschijnselen hypersonische drones kunnen zijn die door die landen worden gebruikt. Maar toen het onderwerp tijdens de hoorzitting aan de orde kwam, werd het door Moultrie afgesloten en bewaard voor de "gesloten sessie" na de openbare vergadering.

 • 17 MEI 2022, 16:30 Vijf onbeantwoorde vragen: UFO-verwondingen Een andere vraag die onbeantwoord blijft en die tijdens de hoorzitting niet eens ter sprake is gekomen, betreft meldingen van getuigen die gewond zijn geraakt door UFO's . Er is gesuggereerd dat sommige piloten die het mysterieuze vliegtuig hebben ontmoet, stralingsbrandwonden hebben opgelopen, en geheime documenten die zijn vrijgegeven van een eerder UFO-onderzoeksprogramma onthulden verschillende symptomen. Lue Elizondo, insider van het Pentagon , vertelde Fox News dat recent vrijgegeven rapporten verbanden tussen vermeende waarnemingen en verwondingen onthullen, mogelijk het resultaat van contact met "geavanceerde technologie", maar het onderwerp werd niet besproken tijdens de hoorzitting.

 • ( Fox News: Dit is waarschijnlijk geen vijandige technologie: voormalig directeur van de Pentagon-eenheid die UFO's bestudeert, Voormalig directeur van het Advanced Aerospace Threat Identification Program, Lue Elizando, bespreekt onlangs vrijgegeven overheidsdocumenten die beweren dat hersenschade en brandwonden het gevolg zijn van UFO-ontmoetingen.) (Arthura: ik wil hier later nog op terugkomen.)

 • 17 MEI 2022, 16:00 Vijf onbeantwoorde vragen: Wapens blokkeren Jachtpiloot luitenant-commandant Chad Underwood kwam de beruchte "Tic Tac" tegen en heeft eerder beweerd dat zijn wapensystemen vastliepen toen hij probeerde zich aan te sluiten. Radarstoring zendt doelbewust radiofrequentiesignalen uit die de ontvanger valse informatie kunnen geven. Maar Moultrie zei tijdens de hoorzitting dat de Verenigde Staten momenteel niet weten of de UFO's actief proberen om Amerikaans militair materieel te blokkeren. Hij legde uit dat de schijnbare "storing" zou kunnen komen door de manier waarop de objecten worden bestuurd met behulp van radiofrequenties.

 • 17 MEI 2022, 15:30 Vijf onbeantwoorde vragen: UFO's en de zee Enkele van de beroemdste UFO-beelden lijken een object te laten zien dat naadloos tussen de lucht en de zee beweegt . En er zijn geruchten dat Amerikaanse militaire onderzeeërs objecten tegenkomen die met "ongekende snelheden" reizen terwijl ze onder water zijn.

 • (Mysterieuze' UFO's gespot door onderzeeërs van de Amerikaanse marine die met 'ongekende snelheid' reizen, kunnen afkomstig zijn van 'onderwaterbasis'.) Congreslid Raja Krishnamoorthi bracht de kwestie dinsdag ter sprake tijdens de hoorzitting , maar het onderwerp werd al snel stilgelegd. Vertegenwoordiger Krishnamoorthi vroeg of de VS censuur hadden ontworpen om dergelijke onderwaterobjecten te detecteren. Moultrie zei dat het zou zijn besproken in de geheime "gesloten sessie" die was gepland voor na de openbare hoorzitting op dinsdagochtend, wat betekent dat het publiek misschien nooit weet wat er wordt gezegd.

 • 17 MEI 2022, 15:00 Vijf onbeantwoorde vragen: 'Shut down nukes' Congreslid Mike Gallagher vroeg inlichtingenchefs naar het beruchte incident op de luchtmachtbasis in 1967 in Malmstrom, waar beweerd werd dat een UFO 10 kernraketten had uitgeschakeld. Kapitein Robert Salas heeft aangifte gedaan, samen met een aantal ander kernwapenpersoneel , en beweerde dat het fenomeen het atoomarsenaal van Amerika heeft verstoord.

(Kapitein Robert Salas: 'Ik zag een gigantische UFO 10 live kernwapens uitschakelen op de topgeheime basis - en het Pentagon verdoezelt het, zegt de Amerikaanse luchtmachtkapitein.)

(Ik zag een UFO vier lichtstralen afvuren op een kernraket die we lanceerden vanaf een geheime luchtbasis, zegt luchtmachtluitenant.)

Toen vertegenwoordiger Gallagher dit echter tijdens de hoorzitting naar voren bracht, zei de chef van de UAP Task Force, de heer Bray, dat hij "de officiële gegevens niet had gezien". 'Jullie zijn de jongens die het onderzoeken, wie doet het nog meer?' antwoordde het congreslid. Moultrie gaf toe dat het Pentagon "een kijkje zou nemen" als ze een officieel verzoek zouden ontvangen om de zaak te onderzoeken. Rep Gallagher antwoordde: "Ik breng het onder uw aandacht, dit is behoorlijk officieel."

 • 17 MEI 2022, 14:30 Vijf onbeantwoorde vragen van UFO-hoorzitting Het congres hield vandaag een hoorzitting over UFO's, maar niet elke vraag die Amerikanen misschien hebben, werd beantwoord . Inlichtingenfunctionarissen zeiden herhaaldelijk dat ze moesten wachten op het geheime gedeelte van de briefing of zeiden soms dat ze niet konden antwoorden vanwege een gebrek aan gegevens. Ronald S Moultrie, staatssecretaris van Defensie voor Inlichtingen en Veiligheid, en Scott W Bray, adjunct-directeur van Naval Intelligence, beantwoordden vragen van wetgevers over het zeer controversiële onderwerp.

 • 17 MEI 2022, 14:00 Hoe zouden buitenaardse wezens eruit kunnen zien? Er is geen definitieve manier om te weten hoe buitenaardse wezens eruit kunnen zien en de ver van de aarde verwijderde wezens zijn op verschillende manieren in de media geportretteerd. Op tv en in films worden ze vaak weergegeven als lange, grijze wezens met insectenogen en lichamen die niet al te veel lijken op die van mensen, maar er is geen manier om precies te weten hoe ze er echt uit zouden kunnen zien.

 • 17 MEI 2022, 13:30 Kunnen we contact maken met buitenaardse wezens, vervolg Professor Paul Horowitz, van de universiteit van Harvard, heeft gesuggereerd dat berichten aan buitenaardse levensvormen in de vorm van wiskunde zouden moeten zijn. Hij zei: "Misschien is de meest fundamentele manier om een ​​boodschap op gang te brengen met wiskunde." "Veel dingen zullen zeker door iedereen worden begrepen, ongeacht van welk slijm ze zijn gemaakt, omdat het zo eenvoudig is." Seth Shostak, een senior astronoom bij het SETI Institute, verklaarde echter dat we in plaats daarvan Google-servers moesten sturen om te proberen:

Contact te maken met buitenaardse wezens.

 • 17 MEI 2022, 13:05 Kunnen we contact maken met buitenaardse wezens? Search For Extraterrestrial Intelligence (SETI) creëerde een tak genaamd Communication With Extraterrestrial Intelligence (CETI) in de hoop in contact te komen met mogelijke buitenaardse wezens. In 1974 stelde astronoom Frank Drake het Arecibo-bericht samen. De interstellaire boodschap was om te laten zien hoe menselijke technologie zich heeft ontwikkeld, en niet per se om te communiceren met andere levensvormen zoals buitenaardse wezens.

 • 17 MEI 2022, 12:30 Communicatie niet geprobeerd Een van de clips die vandaag tijdens de hoorzitting werd getoond, toonde groene driehoeken die boven een Amerikaans oorlogsschip leken te vliegen. Een andere soortgelijke foto van een afzonderlijk incident werd ook getoond. Scott Bray, adjunct-directeur van Naval Intelligence, zei dat de objecten nu worden beschouwd als niet-geïdentificeerde drones van een "zwerm" die in de buurt van het schip vloog. Hij zei ook dat er meldingen zijn geweest van ten minste 11 bijna-ongevallen met niet-geïdentificeerde objecten, maar er zijn geen meldingen van botsingen. Bray voegde toe dat de VS niet heeft geprobeerd te communiceren met of wapens heeft afgevuurd op de objecten en dat de taskforce momenteel geen "onverklaarbaar wrak" heeft.

 • 17 MEI 2022, 11:59 'Toegewijd' om herkomst te bepalen Ronald S. Moultrie, de staatssecretaris van Defensie voor Inlichtingen en Veiligheid, zei tijdens de hoorzitting: "We weten dat onze militairen niet-geïdentificeerde luchtverschijnselen zijn tegengekomen , en omdat UAP potentiële vliegveiligheid en algemene veiligheidsrisico's met zich meebrengt, zetten we ons in voor een gerichte poging om hun oorsprong te bepalen." "We hebben zeer vluchtige gegevens over deze objecten", zei Moultrie tegen de Subcommissie terrorismebestrijding, contraspionage en contraproliferatie van het House Intelligence.

 • 17 MEI 2022, 11:30 Sommige waarnemingen kunnen niet worden verklaard Scott Bray, adjunct-directeur van de Naval Intelligence, erkende dat er enkele waarnemingen zijn geweest die Amerikaanse functionarissen "niet kunnen verklaren". "Er zijn een handvol gevallen waarin we meer gegevens hebben dat onze analyse er simpelweg niet in is geslaagd om een ​​volledig beeld te krijgen van wat er is gebeurd", zei hij. Hij zei dat deze incidenten gepaard gingen met onverwachte 'vluchtkenmerken' of 'handtekeningbeheer'.

 • 17 MEI 2022, 10:59 Nieuw kantoor gevestigd Ronald Moultrie, de hoogste functionaris van de inlichtingendienst van het Pentagon, en Scott Bray, adjunct-directeur van de Naval Intelligence, spraken vandaag tijdens de hoorzitting. Binnen het kantoor van Moultrie werd een nieuw kantoor opgericht om UAP te onderzoeken - de Airborne Object Identification and Management Synchronization Group (AOIMSG) -.

 • 17 MEI 2022, 10:42 Openbare hoorzitting afgesloten Het openbare deel van de hoorzitting is afgesloten. De commissie ging rond 10.30 uur naar een zitting achter gesloten deuren.


 • 17 MEI 2022, 10:40 UAP van clip blijft onverklaard Een clip die tijdens de hoorzitting werd getoond en die werd genomen vanuit de cockpit van een gevechtsvliegtuig van de Amerikaanse marine, toont een "bolvormig" zilveren object dat door de lucht vliegt in een heel kort stukje beeldmateriaal. De bestandsnaam van de clip wordt gezien als Video 1 2021 Flyby.mov, en Scott W Bray, de adjunct-directeur van Naval Intelligence, bevestigde dat het onverklaard blijft.

 • 17 MEI 2022, 10:30 'Zeer vluchtige gegevens' "We hebben zeer vluchtige gegevens over deze objecten", zei Ronald S Moultrie, de staatssecretaris van Defensie voor Inlichtingen en Veiligheid, over de videoclips die vandaag tijdens de hoorzitting zijn getoond. De korte clips werden getoond terwijl inlichtingenfunctionarissen probeerden de moeilijkheid aan te tonen bij het rapporteren en identificeren van het vaartuig. Een van de clips - met groene driehoeken die over een Amerikaans oorlogsschip lijken te vliegen - en een andere soortgelijke foto van een afzonderlijk incident werden getoond.

 • 17 MEI 2022, 10:20 UFO-programma bestond eerder De Verenigde Staten bevestigden eerder het bestaan ​​van het Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP) - een Pentagon-programma van $ 12 miljoen dat is opgezet om UFO's te bestuderen voordat het in 2012 werd ontbonden. Het werd uiteindelijk in juni 2020 vervangen door de UAP-taskforce na een stemming door de inlichtingencommissie van de Amerikaanse Senaat.

 • 17 MEI 2022, 10:10 Burchett heeft met UFO-getuigen gesproken Vertegenwoordiger Burchett heeft persoonlijk gesproken met Amerikaanse piloten die UFO's/UAP's zijn tegengekomen. "De enige reden waarom we het hier nu over hebben, zijn de gelekte video's van de Amerikaanse marine en de piloten die ze hebben gezien", vertelde hij aan The Sun. "Ik heb ook met andere piloten gesproken [die dingen hebben gezien] - en deze mensen behoren tot de beste ter wereld en zijn erg patriottisch". Hij voegde eraan toe: "Dit zijn mensen van in de twintig die veel vertrouwen hebben in hun capaciteiten - veel van hen lachten er gewoon om omdat ze er gewoon geen controle over hadden." "Het is wild spul, de [objecten] draaien op een dubbeltje en versnellen met een ongelooflijke snelheid zonder hittespoor. Het is wonderbaarlijk."

 • 17 MEI 2022, 10:00 'Het Amerikaanse volk moet het weten' "Het kan me niet schelen of ze me misbruiken, ik denk dat het Amerikaanse volk het moet weten - ik heb zelfs een t-shirt op mijn website geplaatst met de tekst ' meer mensen geloven in UFO's dan in het Congres', en dat is de waarheid," zei Rep Burchett toegevoegd tijdens een gesprek met The Sun.

(VS heeft wrakstukken van UFO's teruggevonden - de waarheid zou de wereld kunnen veranderen zoals wij die kennen, zegt congreslid.)

Burchett voegde er echter aan toe dat hij gelooft dat het stigma rond het bespreken van UFO's begint af te nemen en hij riep op tot algemene amnestie voor ambtenaren die momenteel door geheimhoudingsovereenkomsten worden beperkt in het praten over UFO's.

 • 17 MEI 2022, 09:55 Burchett's beweringen over een cover-up, vervolg Rep Burchett verwierp ook recente "nep" Pentagon-rapporten over UFO's als "Zwitserse kaas" vanwege de hoeveelheid redacties. Burchett vertelde The Sun als het gaat om UFO's: " We hebben volledige onthulling nodig . Dit is wat we weten en dit wat we niet weten." Hij voegde eraan toe: "We kunnen en moeten het beter doen."

 • 17 MEI 2022, 09:48 'Het enige wat we doen is bedekken' " Het enige wat we doen is verdoezelen , laten we gewoon transparant zijn - wat is er mis met de wereld te vertellen en te zeggen: 'We hebben dit, we gaan het delen en we kunnen samen uitzoeken wat het is'?", Rep Burchett voortgezet. “Ik denk niet dat er veel uit de hoorzittingen zal komen. Het brengt de mensen binnen die het probleem hebben veroorzaakt om het probleem op te lossen."

 • 17 MEI 2022, 09:38 Vertegenwoordiger denkt dat info zal worden verdoezeld Toen vertegenwoordiger Tim Burchett met The Sun sprak, waarschuwde hij dat hij geen vertrouwen heeft in de hoorzitting van het Congres, in de overtuiging dat alles wat de VS weten over UAP's zal worden verdoezeld door instellingen in Washington. Hij zei dat volledige onthulling die bewijs onthulde van buitenaards leven dat de aarde bezoekt, de wereld zou kunnen veranderen, eraan toevoegend dat hij gelooft dat het mensen zou helpen aardse verschillen naar bed te brengen. "Het zou een einde maken aan de 'boeman uit het buitenland'", vertelde hij aan The Sun Online.

 • 17 MEI 2022, 09:35 UFO-video's afgespeeld voor het Congres UFO-video's werden vandaag afgespeeld voor congresleden als onderdeel van de hoorzitting. Er werden twee video's afgespeeld voor functionarissen toen de historische commissievergadering - de eerste in zijn soort in 50 jaar - vandaag begon in Washington DC.

Onderwater UFO's


Dit bericht is in het Nederlands vertaald door Arthura Hector en kan gedeeld worden via deze link: https://www.ashtar-rose.com/post/ufo-congress-discussie-17-mei-2022


ORIGINELE BRON: THE-SUN US NEWSKommentare


 ARCHIEF
bottom of page