top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Herfst Equinox: Het Sacrale Moment

ASHTAR: HET SACRALE MOMENT OP AARDE

HERFST EQUINOX EN HET SACRALE MOMENT

Tijdens de herfst equinox van 23 september 2023, gaat de poort open van het sacrale moment. Het sacrale moment komt in je leven via een diepe beleving. Dit moment van heilige stilte, zal veel beweging teweeg brengen in je systeem. Het is de start van het ontwaken in de eenheid en het brengt evenwicht in de dualiteit. Het Sacrale kind wordt wakker en gaat zich roeren.


Tijdens de herfst equinox staat de zon loodrecht boven de Evenaar en de dag en nacht zijn even lang. In dit moment van eenheid zal alles in stilte gehuld worden en misschien slaap je dan en beleef je dit moment in de droomtijd. Het beleven van dit stilte moment heb je misschien vaker gevoeld, maar eerder als verre herinnering. Misschien was je op dat moment even ergens anders met je gedachte en dwaalde je af, maar dit gevoel van sacrale eenheid vergeet je nooit, zelfs al duurde het maar een seconde.


Goddelijk Moment

Dit sacrale moment komt nu tevoorschijn op aarde en een diepe herinnering van een mooi paradijs komt tevoorschijn in je geheugen. De trilling van je bewustzijn wordt dan één met alles wat goddelijk is.


Op een bepaald moment zal de gehele aarde in dit sacrale moment ondergedompeld worden, je zal dit bewust of onbewust gaan ervaren. Sommige worden nu al voorbereid en kunnen deze Sacrale energie doorgeven. De nieuwe aarde gaat over liefde en eenheid, de strijd in de dualiteit gaat verder totdat het niet meer kan en ophoudt te bestaan. Vele nemen nu afscheid van de strijdende strijder op het pad van ongelijkheid.


VERHARDING VERZACHTEN

De verharde zielen zullen hun schild gaan afleggen, omdat zij niet meer bang zijn. De strijd van het oude hoort niet bij de nieuwe aarde. Degene die slechts één enkele kant idealiseren zullen vanzelf afstand nemen van degene die vanuit het sacrale willen leven. Zij zijn immers multidimensionaal.


NIEUWE KWETSBAARHEID

Toch is er nog veel verwarring, de overgevoeligheid die in jou wakker wordt komt voort vanuit een subtiele wereld van licht. Alle zintuigen staan op scherp. Behoed je voor de plotselinge paniek in een conflict: 'Trek je op tijd terug en beheers deze overprikkeling. Tot rust komen is de enige oplossing: 'Neem de tijd hiervoor en slaap er een nachtje over. Oordeel niet te snel. Laat alles even los en kom weer terug bij je eigen kern'. Je kunt je verharde schild weer neerzetten en ten strijde trekken, want er is een andere soort bescherming nodig voor deze nieuwe kwetsbaarheid.


Wordt je diep gekwetst?

Wanneer je diep gekwets wordt, kijk dan zorgvuldig naar de begrenzingen van jouw systeem. Is deze veroudert en past deze niet meer bij je? Het sacrale moment zorgt voor een nieuw gevoel van vrijheid en eenheid. In deze liefdevolle energie wil je vanuit passie je hart openen voor iedereen, maar weet dat er nog vele zoekende zijn en vanuit een strijdlustig laag zullen zij je gaan omverlopen en raken met hun giftige pijlen.


Jij maakt nu de ander wakker door de liefde die je uitstraalt. Hun harde schil smelt en dat kan angst oproepen. Dit is een andere manier van wakker maken. Je gaat niet langer tegenover iemand staan, maar ernaast, vanuit compassie.


ALLERGIE VOOR LIEFDESENERGIE

Zij die verhard zijn weten niet beter en handelen vanuit een oude impuls. De oude pijn in hun systeem is verhard geraakt en zij vallen alles aan wat anders klinkt.


TEDERE STRIJDER VAN LIEFDE

Stap weg van de verharde mens als jij het sacrale moment hebt bereikt, wanneer de pijn te groot wordt. Misschien ben je nog niet zover dat je naast hen kan staan, om hen te omarmen in rust en liefde. Verzacht dan eerst jezelf.


PAD VAN HET HERT

Let wel, dat het sacrale pad ontdekt mag worden in verschillende lagen, want hoe verloopt het pad van de verzachting? Dit kan ook fase zijn van onstabiliteit. Je kan nog niet stevig in het licht verblijven, maar duikelt steeds weer naar beneden in de lagere emoties. Advies: Bewandel het pad van het aardse hert, vanuit tederheid. (Zie vorig bericht).


Het Sacrale Moment zal je leiden naar een tedere frequentie, deze is zeer hoog en subtiel. Sommige zielen gaan heen en weer, het ene moment belanden ze in de liefde en worden ze meegenomen in deze tedere laag, maar wanneer zij worden aangevallen, komt hun oude begrenzing vanuit verharding weer naar boven. Zij moeten nog leren om dit oude schild om te zetten naar een nieuwe bescherming van licht.


WAKKER WORDEN IN FASES

Het wakker worden verloopt dan ook in golven en fases. Het kan je strijdlustig maken of zelfs boos. Je trekt ten strijde tegen deze zielen die slapen of jouw beduvelen. Weet dat jouw trauma een rol kan spelen in dit gevoel van kwaadheid naar de buitenwereld. Je raakt beledigt als andere je niet goed behandelen of 'verkeerd' reageren. Weet, dat je een onderdeel bent van de dualiteit en waarschijnlijk nog niet alles kan overzien.


Vergeef Jezelf


Wakker worden in de volgende fase: Jouw perspectief wordt groter naarmate je beseft hoe de dualiteit in elkaar zit en vooral hoe jij zelf in elkaar zit. Verder doorgroeien in het wakker wordt proces kan alleen als je openstaat voor vernieuwing en verandering binnenin jezelf.


Vele Blijven Hangen in een Beperkt Wakker Wordt Proces.


Dat betekend, dat je in een eenzijdige strijders mentaliteit blijft bewegen en altijd blijft schoppen naar de buitenwereld. Dit is een adrenaline kick en werkt verslavend. Je bent meer bezig met de buitenwereld dan met je eigen leven. Ga naar binnen en kijk steeds opnieuw naar wie je werkelijk bent. Dit houdt nooit op en denk niet te snel dat je alles al weet.


Oude Wonden gaan Open, Door de Situatie in de Buitenwereld.

Deze herfst kan het hert jou begeleiden naar een nieuwe beleving van zachtheid, volg het pad van de subtiliteit en train jezelf om vanuit verwondering te kijken. Het sacrale kind zal jou de ogen doen openen, soms met veel tranen en pijn.


MULTIDIMENSIONAAL

Sommige dragen in hun DNA een kosmische lichtcode en zij kunnen multidimensionaal reizen, contact maken en communiceren met het Sterrenlicht. Dit geeft een hele andere kijk op bepaalde situaties. Wanneer deze hogere frequentie bij jouw geopend wordt, mag je verder groeien als Sacraal wezen en een transcedente ervaring beleven. Sterrenkinderen komen hier op aarde vanuit een multidimensionale wereld en dragen deze herinnering in hun hart.


Als multidimensionaal wezen kun je gefrustreerd raken naar andere, omdat je niet begrepen wordt. Jouw intelligentie reageert anders op duale zaken en jouw brein is anders bedraad. Het maakt niet alleen andere verbindingen, het verbind alles. Je functioneert op een hele andere wijze en degene met kosmische gaves hebben een sacrale connectie met de lichtwereld.


Wanneer dit besef zich opent (ook bij kinderen), kan dat verwarring opleveren als de omgeving dit blokkeert. De herinneringen uit de lichtwereld van hoe het kan zijn, maken je opstandig of depressief. Sommige verdwijnen in een verslaving.


Raak niet in verwarring met de duale aardse wetten en de wetten vanuit de lichtwereld, deze zijn totaal anders. Hou deze goed uit elkaar, accepteer hoe de dualiteit werkt en besef hoe het licht ervaren kan worden in deze dualiteit. Jij kan meer dan je denkt, je kan opstijgen en gaan samenwerken met het licht.


TRANSCEDENT VERMOGEN

Het vermogen van een transcedent persoon is van jongs af aan aanwezig en vaak hebben deze kinderen of volwassenen regelmatig transcedente ervaringen.

De meeste worden verkeerd behandelt door hun docent, psychiater of hulpverlener. Zij krijgen etiketten die niet kloppen en dan wordt hen geleerd om lijnen met de lagere werelden te maken. De ouders van deze kinderen raken ook verwart door de wereld waarin zij deze kinderen moeten opvoeden of zij zijn heel erg verhard geraakt omdat zij moeten overleven in de matrix van illusie.


Het afleren om met de transcedente vermogens te werken kan deze zielen schade en zij kunnen dan in een neerwaartse spiraal terecht komen, waarin zelfdoding hun 'laatste wens' wordt. Het verlangen om in het licht te zijn wordt een obsessie. Laat het los, lieve sacrale ziel en probeer op aarde goede daden te verrichten. Help andere of maak kunst en creëer hemelse muziek want dat werkt helend. Uit jezelf in dit goddelijke talent.


SACRAAL EN TRANSCEDENT

Het sacrale moment wordt bereikt in het hogere deel van hun bewustzijn en zij zullen zich weer herinneren hoe dit werkt. Zij gaan opstaan om de gelijkgestemde zielen te openen in een multidimensionale, sacrale en transcedente ervaring. Dit DNA met lichtcodes dragen zij in hun genen en in het hoger bewustzijn. Het aardse en het licht gaan dan samen komen en worden één.


Transcedent leven is leven vanuit een subtiele laag waarin zachtheid, rust, stilte en vreugde aanwezig zijn. Daarnaast beleeft het mensdeel ook emoties in de dualiteit en dit is zeer moeilijk voor hen. Zij worden vaak niet gehoord, begrepen of gezien in hun hogere staat. Wanneer zij zich terugtrekken en een eigen 'tempel' of gemeenschap gaan bouwen, kunnen zij zichzelf zijn.


Agressie, veel boosheid, harde woorden of op een harde manier behandelt worden maakt hun sacrale energie kapot, om zichzelf te beschermen kunnen zij uitvallen en helemaal ontdaan raken. Hysterie kan als uitlaadklep dienen wanneer zij overprikkeld raken, omdat er niets anders meer mogelijk is. Wanneer er steeds meer blokkades ontstaan en zij hun transcedente vleugels niet kunnen uitslaan, raken zij psychisch verwart en ontvreemd van zichzelf totdat...


Zij Zichzelf gaan Losmaken en Opstijgen boven de Dualiteit.


POLITIEK

In de politiek gaat het sacraal moment leiden tot bijzondere uitkomsten en dit zorgt voor vele verschuivingen binnen de oude machtstrijd. Dat alles gaat nog even door. Dit zijn de voorbereiding van een nieuwe golf waar compassie aan de basis ligt. Het versterkt de zoekende politieke ziel naar een andere manier die nu in golven op en neer gaat.


Steeds opnieuw ontstaat er een nieuwe cirkel van besef en medeleven. Het kost tijd, maar blijf vertrouwen houden in een nieuwe wereld en probeer jouw sacrale gedachten naar een hoger plan te bewegen en draag je de sacrale gedachten uit naar het punt van pijn of onvrede..


Jouw gedachten zijn het begin van een vredelievende wereld, elk moment opent het een nieuw begin.


OPNIEUW WAKKER WORDEN

Het wakker worden kan soms in een heftige golf open gaan, sommige moeten stevig wakker geschud worden, de harde laag waarin ze zich begeven is een hardnekkige koppigheid. Dit doorbreken zal met een grote kracht gebeuren.


Er is altijd weer een nieuwe dimensie achter de sluiers van onwetendheid en hetgeen wat geopend is, is niet altijd zichtbaar.Arthura Hector www.ashtar-rose.com22 September 2023


Dit bericht mag gedeeld worden zoals het hier staat geschreven, vanuit respect en liefde, onder vermelding van de bron en website: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com All Rights Reserved.

コメント


 ARCHIEF
bottom of page