top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Blauwe SuperMaan en de Politiek: 'Roep van het Hert'

Arkura Kumara: Het Hertenpad is bedekt met zachte bladeren, waardoor het geluid van de voetstappen wordt gedempt. De roep van het HERT laat de klanken doordringen tot diep in het HART, dit is het levende geluid van de passie. Het brengt leven voort..

BLAUWE MAAN

De blauwe volle supermaan van 31 augustus 2023, gaat krachtig mee in de roep van het hert. Haar blauwe energie versterkt dit alles en het water bewustzijn wordt actief. De zachtheid van het hert is als het water. Wees als het hert en beweeg zoals het water: 'Helder, zacht en kalm. De roep van het hert gaat gestroomlijnd door alles heen, wees je bewust van alle onrust die ontstaat.' Er staat een hoop te gebeuren en het HERT roept je op om in de kalmte te blijven. Buigzaamheid en gevoeligheid openen je passie vanuit een mooie intentie, behalve als je halsstarrig volhoud en in je bekrompen verzet blijft steken.


De Codes van Aquarius gaan Open en Deze brengen je in Vervoering


WATERBEWUSTZIJN

Daar waar het waterbewustzijn begint, eindigt het oude pad van de zwaarte. Koolstofverbindingen worden door de kristallijne formules omgezet. Het wezen van het water werkt vanuit de zachtheid en past zich aan als het zachtjes langs de oever stroomt. Het is de verdraagzaamheid van het vrouwelijke component. De introverte sfeer is sereen en de roep van het hert in de herfst laat je weten waar dit pad zich bevindt.. Laat je leiden door de ROEP van het HERT.


DE CHAOS

Chaos en verwarring kunnen je pad doorkruisen en jouw ziel verleiden naar een modderige oversteek. Daar moet je oppassen om niet uit te glijden, het kan er gladjes aan toe gaan. Vele gladde tongen beweren een hoop, maar laten het schip stranden in een oceaan vol emoties. Hier wordt het water hoog en gevaarlijk, het overspoeld alles. Blijf je nog staan?


VERBORGEN

In het ongeziene deel ligt de oplossing! Verruim je visie... en kijk daar waar je nog nooit hebt gekeken

Maar de misleiding gaat bewust kopje onder en verbergt zich daar waar de plannen veilig uitgebroed kunnen worden en tijdens de lente komen zij onverwacht tevoorschijn. Vele soorten wezens werken in de verborgen lagen zodat zij niet te veel opvallen. Wat is hun intentie? Positief of negatief...


De Vernieuwers staan op en bewegen zich voort in de openheid. Zij mogen goed beschermd worden wanneer zij het mikpunt worden van kwade tongen. Het getouwtrek wat op politiek vlak zal opstaan brengt veel negativiteit en misinformatie teweeg. Volg de stem van het HERT en laat door jouw innerlijke pijn deze zachtheid niet vertroebelen.


Niks is Goed en Alles is Slecht?

Een beschadigde ziel kan niet meer geloven in een vernieuwing van de ziel en het verzet wat zij in zich dragen komt voort vanuit een innerlijke diepe pijn. Zij dragen een groot verdriet en zijn teleurgesteld in het liefdesgevoel, waardoor ze vaak in de kou zijn gezet.


Een kritische houding is goed en wanneer je voorvoelt dat er iets niet klopt, luister daar naar, maar niet als deze doorslaat in een extreme afkeer:


'Blijf in de mens het menselijke zien, want demoniseren werkt averechts. Slechts één gedachte met één mooie intentie werkt 1000 keer sterker en heeft een helende werking op het totale geheel.'

ONGEZIENE VOOROUDERS

De voorouders spelen een grote en belangrijke rol in je huidige leven. De wijsheid die zij bezitten kan verhelderend werken en het geeft genezing. Sommige dragen een oude karmische pijn met zich mee en geven dit generaties lang door. Deze verstoring houdt de verlichting van de ziel tegen. Het DNA kan aangetast of verstoord zijn geraakt, waardoor deze zielengroep niet helemaal verder kan opstijgen. Delen stijgen op en delen blijven hangen in een zwaardere laag. Heb jij vraagstukken over je leven of weet je niet meer waar te beginnen? Start dan een nieuwe Quest via de energie van het HERT.


QUEST

Start deze QUEST vanuit het hert naar het verleden waar de familielijnen jouw oorsprong openen. Vele overledenen stijgen op naar het licht en willen hun nakomelingen beschermen en helpen. Helaas wordt deze wereld niet meer serieus genomen of waargenomen en er ontstaat veel onwetendheid. Het herstellen en begrijpen van deze oude energie geeft innerlijke veerkracht, op deze manier kan een oude wijsheid weer opengaan en het karmische wiel doorbroken worden. Dit betekend ook het opheffen van een oude diepe pijn, daarbij komt er een bescherming vrij vanuit een laag van liefde die je hard nodig hebt.


VOOROUDERS EN ZIELENOPDRACHT

Jouw talenten en gaves die in het kosmische DNA verborgen liggen mogen nu aan het licht komen, richt je op je eigen temparament en kijk hoe je deze kan inzetten om de aarde mooier te maken. Wanneer je dit doet, wordt je sterk en blijf je in balans tijdens deze chaos, jouw onrust wordt dan omgezet in liefde voor je eigen kleurrijke leven.


Met welk doel ben je op aarde gekomen?

Als de zielenopdracht niet wordt bereikt, dan wordt deze doorgegeven aan de volgende generatie. De taak van de voorouders is het tot stand brengen van deze zielenopdracht, zij helpen je graag en zij kunnen waarnemen vanuit een groter licht en dragen het overzicht.


Niets staat los van elkaar, alles is verbonden.

In de verdeeldheid is bijna alles losgekoppeld en de sluiers zijn neergedaald over de herinnering van een oude wijsheid die soms heel ver teruggaat. Dit zijn prachtige ontdekkingen, wanneer je dit kan openen tijdens deze bijzondere QUEST komt er veel licht vrij.


SCHADUWDELEN

Schaduwdelen, ruzies, vetes en alle onbalans mogen omgezet worden in dit nieuwe licht op aarde waardoor je deze negatieve onderdelen kan ontmantelen, omarm deze met liefde. 'Activeer de ongeziene onderdelen in je blauwdruk die je nooit kon waarnemen.'

Dan.. weet je weer wie je bent en waar je vandaan komt...nu kun je weer in de volheid van het leven gaan bewegen en manifesteren.


SPIRITUELE INTELLIGENTIES EN GAVES

Wanneer de sluiers worden opgeheven kunnen jouw spirituele intelligenties en gaves weer gaan stromen. Vele worden in de onwetendheid gebracht, zodat zij niet meer goed kunnen functioneren. Half verdoofd lopen zij rond.


Daar komt een einde aan, want de kracht van deze blauwe volle supermaan heeft een verkoelende werking op alle pijn en geneest oude wonden. Waardoor alles milder wordt en er weer een heldere blik geworpen kan worden op de gebeurtenissen om je heen.


Hoe positiever jouw visie wordt, hoe mooier alles verloopt in je leven. Omarm de energie van het HERT, want alleen vanuit liefde bouwen we samen aan de nieuwe wereld. En als je goed kijkt verschijnt er een glimp van het paradijs aan de horizon.


Rode Maan en Rode Zon:

De dag voor de volle blauwe maan kleurde de zon en de maan rood. De archetypische verklaring hiervoor: 'Rood is het Bloed wat vergoten wordt en Rood is tevens de kleur van de Passie in de Liefde.'


Dit is kenmerkend voor de energie van de komende periode. De tegengestelde delen zijn beide aanwezig in alles, de vraag is: Welke zie je en waar kies je voor? 'Stap je in de sporen van het zachtaardige hert of ben je op oorlogspad en demoniseer je degene die de pijn in je hart reflecteren?'31 Augustus 2023


© Arthura Hector www.ashtar-rose.com


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel, vanuit liefde en respect en op de wijze zoals het hier is neergezet, onder vermelding van de bron: © Arthura Hector / All rights reserved: www.ashtar-rose.com
Comments


 ARCHIEF
bottom of page