top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Gebedsvelden: Vrede in Actie

ASHTAR

De gebedsvelden bevinden zich in de vibratie van de vrede. Je kunt deze uitsturen naar degen die je wilt helpen of juist naar degene waarmee je in strijd bent. Stuur de allerhoogste vibratie naar het hoger zelf. Zie in elk wezen het licht, maak dit licht zichtbaar, door het te visualiseren en neer te zetten via een gebedsveld.


MACHTELOOSHEID OPHEFFEN

De frustratie die je voelt opborrelen wanneer een machthebber spreekt vanuit manipulatie, kun je beter niet voeden. Een grotere negativiteit in je hart kan ontstaat, zet dit om en verhoog je trilling zodat er een pure liefdesenergie ontstaat. Visualiseer dit eerst als een wens, daarna mag je de intentie zuiveren en liefdevol omarmen. Verhoog dan je trilling en wanneer de energie hoog genoeg is: ' zend je deze energie uit naar het allerhoogste deel van die persoon of situatie'. Op die manier schakel je de goddelijke macht in en activeer je de allerhoogste kracht in de wereld. De Engelen en Sterrenlichtwezens helpen je mee om dit te verwezenlijken. Vraag altijd de goddelijke helpers of ze je bij staan om je frequentie te verhogen, waarin je een staat van diepe vrede bereikt.


Gebruik je deze intenties en gebeden vanuit het ego en om andere naar je hand te zetten? Dan stort dit hele veld in. Deze gebedsvelden kunnen alleen maar via een zeer hoge trilling van liefde uitzonden worden. Verbind je met het goddelijke licht en luister goed naar je innerlijke helpers vanuit het universele Licht. Doseer deze kracht vanuit een natuurlijk ritme.


TRAIN DIT ALLES

Wanneer jij dit traint, dan wordt het eigen pad verlicht en de eenheid zal je omhullen. Elk mens kan in de trilling van de liefde aansluiten, want via het kristallijne veld kan dit nu direct ontstaan. Het fotonenveld bestaat uit een zeer hoog licht en brengt nieuwe ideëen naar de aarde. Het zal de vredelievende wensen die uitgezonden worden versterkt reflecteren. Het Christusbewustzijn staat op in een 'nieuwe' visie. De visie van de mens is verandert en daardoor wordt dit veld zichtbaar. Dit is de vernieuwde vorm waarover ik, Ashtar spreek. Het Christusbewustzijn is altijd vanuit een hogere trilling waar te nemen en verandert op zichzelf niet.


Jezus Christus maakte geen christenen van de mens, maar opende een veld van vrede. Jij kan dat ook, zet je nu in om jezelf in een hogere freqentie te brengen. Maak dagelijks een gebed van liefde en bidt voor de vrede. Mediteer en visualiseer een stralende toekomst. Stiltemomenten zijn nu zeer belangrijk en hard nodig. De chaos heeft een harde ruis, zodat jij jezelf niet meer kan horen. Het verstoord veel. Breng jezelf steeds weer tot rust en stap in de stilte van liefde. Deze golven geven een dieper geluid weer.

Zend een Gebed van Vrede over de Wereld


Hoe klein je ook bent, dit zijn grote acties met een enorm impact. Juist in deze psychologische oorlog van ziekte en pijn, kun je andere bijstaan. Zendt dit goddelijke licht de wereld in. Open je eigen kracht diep van binnen. God heeft jou nodig, sta dus op en breng op deze manier een actieve vrede teweeg.


KRITISCHE MASSA

Er is een kritische massa nodig om de wereld te laten veranderen. Deze is bereikt! Draag bij aan een extra laag. Nu het virus als wapen wordt ingezet om de trilling te laten dalen, mag de mens weer een nieuw deel op gaan pakken.


TEMPELS VAN SHAMBHALA

De tempels van Shambhala zullen hun herstellende energie de wereld insturen, zodat er velden van diepe transformatie ontstaan. Deze ondersteunende kracht kan de mens verder helpen in haar hogere frequentie. Het is de hartenkracht van de aarde, welke ook in de mens klopt. Vele soorten tempels zenden hun liefdesvibratie vanuit alle delen van de aarde. Ook heilige cirkels van liefde helpen hieraan mee. Niemand hoeft machteloos toe te kijken. Werk regelmatig aan je trillingsfrequentie en verhoog deze.


STERREN VAN VREDE EN LIEFDE

Stem je af op de sterrenwezens van licht, liefde en vrede. Zij zijn de Engelen uit de bijbel en vele zijn al aanwezig. Erken hen en ze komen dichter bij jou.


Maak een grote verbinding van lichtlijnen via de goddelijke wezens en met elkaar. Zodat de sterrenkinderen en kristalkinderen het veld van een hoger bewustzijn kunnen betreden. Via dromen of stiltemomenten kan er een versnelde verhoging plaats vinden. Jouw trilling kan verankerd worden in de kristal-lijnen, welke rondom de aarde werkzaam zijn. Maak deze afstemming elke dag of zo vaak mogelijk.


LEVENDE INTELLIGENTIES

De levende intelligenties vanuit het universum zullen via de gebedsvelden extra energie sturen en zij bekrachtigen dit veld. Deze samenwerking is wonderschoon.


JOUW TOEKOMSTDROOM

Droom je toekomst en je kunt deze verwezenlijken. Het pad gaat open als je de nieuwe aarde aanschouwt. Het begint meestal met een mooie toekomstvisie. Zorg dat je door alle storingen van manipulatie niet uit het veld geslagen wordt. Blijf trouw aan het goddelijk beeld van een nieuw Paradijs op Aarde, want deze gaat echt ontstaan.


Door veel angst kan de toekomst er duister uit gaan zien, nu is het aan jou om dit te keren.

Manifesteer die toekomst van vrede in je hart.

Stel je lichaam open voor de liefde van God en spreid je armen en zeg:


JA IK KAN!


WIJ VERANDEREN DE WERELD, WANT WIJ ZIJN OP WEG NAAR IETS GROTERS.

WIJ ZIJN ÉÉN

IK HEB EEN MISSIE EN DIE DRAAG IK UIT


SAMEN MET MIJN MEDEMENS

VIA DE VREDE VAN MIJN HART

RAAK IK DE ANDER AAN IN HET HOGER ZELF


JA WIJ KUNNEN SAMEN HET LICHT VERSPREIDEN

IK MAAK DEEL UIT VAN DE KRITISCHE MASSA

EN WE GAAN ELKAAR ONTMOETEN


OM DE VREDE TE VERZENDEN

NAAR ELK MENS IN NOOD

NAAR ELK MENS

NAAR ELKAAR


JA IK KAN!



ALLE RELIGIES IN EENHEID

Niet het geloof is het probleem, maar de gelovige. Sta op en verbind je.

Alle geloven en religies mogen nu samen gaan komen en elkaar gaan respecteren.

Een vredesverdrag heeft geen waarde en houdt niet lang stand, als degene die dit verdrag ondertekenen vanuit een manipulatieve energie werken. De intentie achter elk systeem kan veranderen in een verbindende energie. Via de cohesie van God.


OP HET KRUISPUNT

Jullie staan op een kruispunt van vernieuwing, aangetrokken door een geweldig visioen.

De mensheid mag samenwerken om een verandering tot stand te brengen. Sta jij op als eerste?


GEBEDSVELDEN

"Iemand die een ziel redt, redt de gehele wereld.

Iemand die een ziel schaadt of vermoord

Schaadt of vermoordt de gehele wereld."


Je mag geloven wat je wilt, als je de ander maar niks opdringt. Sluit vrede met jezelf. Zoom uit en zie de heelheid van het universum en krijg overzicht in je eigen drama. Hoe meer je uitzoomt hoe beter je alles vanuit één geheel kan bekijken, maar zoom je in dan wordt je trilling naar beneden gebracht en alles wordt in kleine stukjes opgedeeld. Het komt dan los van elkaar te staan en gaat de strijd aan met de ander. Staar je niet blind op verdeeldheid, maar weet dat God vanuit eenheid werkt. Oude concepten mogen nu echt losgelaten worden, want de realiteit is een projectie van het menselijk bewustzijn. Schep nu de juiste realiteit vanuit vreugde, vind deze in het stiltegebed en in het nulpunt!


SYSTEMEN EN VELDEN

Jullie systeem heeft de neiging om het individu te verpletteren, het individu moet vechten voor zijn of haar vrijheid. Momenteel geldt de wet van de jungle, verlies daarbij jullie menselijkheid niet in dit psychologisch drama want dit leidt tot lagere trillingsenergie.


Oorlog, Armoede, Sociale ongelijkheid en het juist omgaan met de aarde spelen een grote rol en nu is er iets bijgekomen, het virus. De corona mentaliteit is geboren. Het gaat erom hoe elk mens hier mee om gaat. Niet wat jullie wordt aangedaan, zij willen de mens tot slachtoffer maken en verzwakken, juist nu er een gote heilige kracht opstaat. Laat je niet misleiden, dit is de tijd van de juiste keuzes maken en opstaan: VREDE IN ACTIE.


BEWUSTZIJNSWETENSCHAP

Hersenen kunnen gefragmenteerd werken, zodat alles in stukjes wordt opgedeeld. Het hart kan het totale plaatje van eenheid ervaren en doorgeven. Erken dat alles één groot samenspel is. De mens wilt dit theoretisch onderbouwen vanuit het hoofd, maar loopt vast in een ontkenning. Toch gaat er een wetenschap ontstaan en er komt spoedig een tijd waarin deze onzichtbare elementen benoemd kunnen worden. Een bewustzijnswetenschap staat op via de taal die wij sterrenwezens van het Licht spreken, en deze wordt langzaam begrepen en vertaald.

Het goddelijke universele bewustzijn is zeer intelligent en spreekt vanuit een hartentaal, waarbij symbolen, kleuren, geluid, vorm, geur en veel meer een grote rol spelen. Via een hogere ervaring kan dit begrepen worden. Een multidimensionale eenheidsenergie waarin vele velden bij elkaar komen in één punt. Een gebedsenergie werkt ook op die manier.


Als de mens, God buiten zichzelf plaatst dan valt deze uiteen in stukjes theorie. Zodra je God definieert verlies je de ervaring van het hogere bewustzijn. Blijf je in deze hogere vibratie dan ervaar je de verlichting. Het maakt je sterk en gezond. Zend jouw gebedsvelden voor je uit en plaats alles in een hoger licht. Zelfs je grootste vijand, richt je op het hogere deel van deze persoon en communiceer via het licht. Laat je niet verleiden door het lagere en vernietigende deel, want dit trekt je naar beneden in woede en haat. Werk niet mee aan deze lagere vibraties, zwak deze af door je te richten op de liefde. Hoe sterker je hierin wordt, hoe meer jij jezelf bevrijd.


HOE BEREIK JE GOD?

Door je af te stemmen op een hogere vibratie en te spreken via vredelievende woorden en beelden. Zo zuiver je het gezang, de mantra's en de dans. Wees in eenheid met elkaar en steek de vlam aan van het nieuwe aardebewustzijn. Aquarius is aanwezig en werkt door alles heen. God heeft jullie geschapen vanuit één ziel. Spirit betekend adem, via jouw adem en zuivere intenties worden jouw woorden in

de goddelijke aarde-sfeer herboren. Spreek je uit via de gebedsvelden en draag bij aan een liefdevolle en wonderschone wereld van vrede.



Dit was Ashtar


Adonai

Ik groet het Licht in je hart



5 juli 2021



Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

© Arthura Hector www.ashtar-rose.com all rights reserved







 ARCHIEF
bottom of page