top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Frequentie Verhoging: Het Diamanten Licht

ASHTAR

Er gaat een diep verlangen open in jouw hart: 'Je wilt doorstappen naar een hoger veld van liefde.'

Wil je naar de hogere frequentie van de nieuwe aarde? Dan is het nu tijd om je voor te bereiden op een frequentieverhoging van het diamanten licht.


De voorbereidingen zijn in gang gezet en deze komen bij je langs op een wonderlijk moment van ontwaking. Richt je aandacht op dit fenomeen en het zal tot je komen.

Een veld van hoog diamantlicht gaat ontstaat en dit veld opent een groot spiritueel portaal naar de vijfde dimensie. Degene die mee willen naar het veld van de hogere liefde kunnen aan boord stappen. Laten we samen onze energieën bundelen en de spirituele reis naar de nieuwe aarde voortzetten, het wordt een bijzonder avontuur.


VANUIT EENVOUD

Vanuit eenvoud zal de mens omringd worden met vreugde. Via een eenvoudige vraag, kun je de harten energie richten naar de Goddelijke Liefde, vraag of je opgenomen mag worden in het veld van het diamantlicht. Dit pure en zuivere licht stroomt vanuit de oerbron waar zij geboren is naar jou, het zal oneindig en in overvloed aanwezig zijn op aarde. In de kernkristal is zij al aanwezig.


ETHERISCH

De Heilige Maria heeft dit alles voorbereid en via de Heilige Graal gaat de energie hoger en hoger vibreren op aarde. Het menselijk bewustzijn wordt verbreedt en het etherisch voertuig gaat zich vervolmaken. Met dit lichtlichaam kun je in verschillende dimensies gaan reizen. De vele diamanten lichtschepen, ook die van mij en het Ashtar Command zullen je verwelkomen. De Lichtkamers op onze sterrenschepen staan open voor degene die wij daarin begeleiden. De healingen zullen diepgaand zijn en reinigen de aura van alle negatieve ladingen via het ioniseren van de onbalans.


Het ontmoeten van andere levensvormen staat niet meer zo ver van jullie af


Jouw frequentie wordt meestal tijdens de slaap verhoogd, zodat je niet overprikkeld raakt. Op die manier leer je stap voor stap een aansluiting te maken met het hogere veld van transmutatie, zodat de Aquarius informatie op een natuurlijke wijze opgenomen kan worden. De diamanten lichtkamers spelen hierbij een rol.


Het contact met andere beschavingen vanuit de Lichtdimensies zal spoedig toe gaan nemen. Wees niet bang en vraag of het rustig mag verlopen. Vraag daarbij om een teken van liefde en harmonie, zodat de angst oplost en jouw ogen de Goddelijke verbinding kunnen gaan waarnemen.


PSYCHE

Tijdens deze reset, kan er een psychologische interactie plaatsvinden in het brein. Het brein gaat op zoek naar herkenning waar het deze ervaring kan plaatsen in jouw psychische herinnering. Het opent de verborgen lagen in het psychische veld van de droomtijd en het hart. Deze belevingen zijn uniek en persoonlijk. Ieder mens heeft een eigen talent en taal. Het hart is verbonden met de symbolieken van de droomtijd, maar ook met jouw DNA en blauwdruk.


DNA: GODDELIJKE BLAUWDRUK

Elke blauwdruk is anders van toon, ieder mens draagt een unieke code. Deze code kan alleen geopend worden door de vrije wil. Herinner weer wie je bent of ben je vergeten hoe het werkt? Je kunt om hulp vragen, maar weet wel dat jouw toestemming nodig is om de herinnering terug te halen. Bij vele zijn er trauma's op dit gebied, door misleiding is de code in de illusie geplaats. Om dit alles weer te herstellen, mag je om een helende reset vragen. Omring je ten eerste met het Goddelijke diamantlicht en vraag aan jouw innerlijke poort van het hart, om jouw blauwdruk een reset van de originele staat van zijn te geven.


KOSMISCHE VERBINDINGEN

Wanneer je om een reset vraagt van jouw originele blauwdruk, gaat er een nieuwe verbinding open met de oude lichtlijnen. De verbindingen met jouw kosmische sterrenbroeders en zusters worden aangeraakt, zij zullen jouw roep horen. Je bent immers een onderdeel van een kosmische lichtcirkel die werken vanuit het grote geheel. Ze willen je graag helpen en ondersteunen, want jij bent de verloren schakel in deze kosmische cirkel, welke ge(ver)doofd is. Jouw sterrenlicht mag weer gaan stralen.


De kosmische verbindingen zijn als energetische snaren die door de kosmos heen lopen, zoals de snaren van een muziekinstrument en deze reageren op jouw gedachtengolven. Jouw kosmische familie staat naast je en vanuit het Goddelijke liefdeslicht zullen ze de vragen beantwoorden via gedachten. Jij bent geboren vanuit een Goddelijke Creatie, samen met de cirkel van licht. Je bent nooit alleen.


DIAMANTLICHT

Wanneer je in het veld van het diamanten licht komt, ervaar je een grote kracht. Tijdens deze reset wordt er een diepe omzetting gemaakt, waarbij ook emoties in bewegingen kunnen komen.


Gedachten en beelden komen langs en soms ontvang je een download, deze download bevat kennis die bij jouw hoort en vanuit vele levens is ontstaan. Dit is wie je werkelijk bent, de herinnering komt boven van wat jouw originele staat van zijn is en de lichtcirkels die bij je horen worden zichtbaar.


De waarheid komt op alle vlakken boven

en deze gaat open waar jij je aandacht op richt


CONFRONTATIE OP ELK VLAK

De mens gaat in alles de waarheid zien. Richt jij je aandacht op de politiek, dan zie je daar de waarheden opengaan. Of richt jij je op dualiteit en chaos, ook hier gaat de waarheid open. Wakker worden gaat vanuit vele stappen ontstaan.


BOEK DER WAARHEID

Richt jij je energie op het diamantlicht, dan gaat de waarheid open van het licht. Het boek der waarheid zal zich gaan verbinden met jouw energie en de goddelijke vonk. Je hoeft geen grote bewegingen te maken om ergens een verandering neer te zetten. Deel je overtuigingen met gelijkgestemde. Open de ander zijn ogen, zodat dit zaadje gaat groeien en kijk naar de hiaten, maar los ze samen op.


GEEF HET SPIRITUELE LICHT DOOR

Geef de nieuwe inzichten, die gevormd zijn door het Licht, door en praat erover vanuit eenvoud. Deel deze met elkaar en neem de oplossingen waar. Wanneer dit eenmaal in gang is gezet gaat er een nieuwe spirituele energie stromen in de harten van de mens.


Vanuit dit weten ontstaan concrete plannen en ergens in de stilte, op de achtergrond wordt er een nieuwe basis gevormd. Zodra het spirituele Goddelijke Licht in jouw weer verder is ontwaakt, wordt je aangesloten op dit onzichtbaar veld. Dit bijzondere veld gaat samenwerken met jouw etherisch energie lichaam.


MANIFESTATIEKRACHT

De frequentie van dit onzichtbare veld is hoog en liefdevol, alles gaat vanzelf stromen. Vele schakelingen worden voor je ogen tot één geheel gemaakt. Dit lijken wel wonderen.


Laat je niet ontmoedigen als er vlak naast je een lagere trilling boven komt en je afleid. Bepaalde nare situaties gaan ook mee in de omzetting. Volg je hart, in wat je kan doen of mag laten. Bescherm jezelf goed, want ieder draagt een eigen verantwoordelijkheid.


Naastenliefde is mooi en goed om uit te dragen, wij ondersteunen dit vanuit het liefdevolle sterrenlicht. Maar er zijn uitzonderingen, wanneer de situatie te gevaarlijk wordt en de eigen veiligheid onder druk komt te staan, breng jezelf dan in veiligheid. Vraag op moeilijke momenten hulp van jouw Lichtbroeders en zusters, zodat je veiligheid gewaarborgd blijft.


MOEILIJKE TIJDEN

Er komen moeilijke tijden aan en vele komen onder druk te staan. Ondanks alle invloeden en meningen die je voelt binnenkomen, blijf trouw aan jezelf en zorg voor een veilige basis.

Verblijf zoveel mogelijk in een ontspannen sfeer en voedt de compassie in je hart.


De groepering die betrokken is geweest bij de val van de aarde, willen op hun wijze doorgaan met het kunstmatig plan te volbrengen. Het hoge Goddelijke licht kunnen zij niet vanuit een kunstmatigheid bestrijden, de reflectie van de diamant zal hun ogen gaan verblinden en zij zullen stuurloos worden....


Adonai Ashtar


Ik groet het Licht in je hart


22 juli 2022


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

© Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.

Σχόλια


 ARCHIEF
bottom of page