top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Equinox: Activatie Quantum Vermogen

ASHTAR: ELEKTRISCHE EQUINOX EN HET QUANTUM LICHTKIND

MAGENETISCH VELD

De afgelopen maanden werd het magnetisch veld actief en beïnvloedde de energie op aarde. De aarde resonanties stegen naar een hogere frequentie in het Quantumveld en er ontstond vele golven.


HERFST EQUINOX

Tijdens de Equinox van 23 september 2022 werd het Quantumveld bevrucht met een hogere intelligentie waarbij een hogere kennis kon worden overgedragen. Deze golven activeerde de kennis (via elektrisch geladen deeltjes) in en om het lichaam van de mens. Je kunt dus spreken van een intelligente kracht die het brein activeerde.


De Quantum energie begon te stromen en te bewegen waardoor een hogere

kennis afgegeven kon worden aan het menselijke brein. De lichtcodes in het Quantumveld werden verspreid en activeerde het Lichtkind.

Activatie Lichtkinderen

Vele Lichtkinderen werden geactiveerd en voorbereid om te gaan spreken over de misstanden, waarin de Maria en Engelen energie actief zijn en degene beschermen die dit nodig hebben. Via de Lichtcodes in het Quantumveld is er een communicatie mogelijk met een hoger bewustzijn. De hogere dimensies zijn hierop aangesloten en zo kan het Lichtkind bereikt worden door een hoger bewustzijn.


Alles wordt voorbereid en op het juiste moment naar buiten gebracht. Het staat klaar, maar de veiligheid van de kinderen staat voorop.


QUANTUMVELD

Het Quantumveld bestaat uit onzichtbare impulsen. Het draagt haar kennis over vanuit verschillende bewustzijns niveaus. Het is een soort communicatievorm sneller dan het licht. Het overbrugt grote afstanden in de kosmos, maar ook in het ionenveld van de aarde en tevens tussen mens, dier en plant. Overal om je heen bevinden zich Quantumdeeltjes die actief worden door het bewustzijn van een levend organisme, in de vorm van elektrische impulsen.


De Quantum deeltjes brengen een onderlinge verbinding tot stand, zodat het energetisch lichtpakketje van het ene adres naar het andere wordt verzonden en ontvangen. De inhoud van het informatiepakketje beïnvloed de vorm van verzending in golven, deeltjes of straling. (Telepathie en morfogenetische velden werken ook op die manier in een eigen omgevingsstructuur.)


AARDE RESONANTIE

De Schumann resonantie (aarde resonantie) wordt steeds verhoogt door blikseminslag en beïnvloed door magnetische golven vanuit de kosmos, waardoor de Quantumdeeltjes sneller gaan bewegen. De meeste mensen ontvangen de lichtcodes in hun slaap. Vaak in meditaties, stilte momenten en via de droomtijd worden de lichtcodes via een kosmische straal stoffelijk gemaakt. Beelden of andere signalen komen dan in het bewustzijn naar boven.


LAGERE RESONANTIES

De lagere velden kunnen niet toetreden tot dit hogere veld, zij vormen digitale wolken in het bewustzijn van de psyche en via het kat en muis spel proberen ze jouw ware focus te verstoren. Deze psychische manipulatie kunnen omzeild worden door de hersengolven te verhogen en naar een hogere vibratie op te stijgen. Vanuit deze visie kun je de manipulaties doorzien en het juiste pad kiezen.


HERSENGOLVEN

Hoe kun je jouw brein positief activeren?

Het begint bij positieve gedachten, waaruit positieve beelden en gevoelens voortkomen en deze beïnvloeden jouw geest en de hersengolven in je brein, zodat de frequentiegolf verandert en hoger wordt. Via de stilte van het hart kunnen jouw dromen, innerlijke visualisaties en verbeeldingskracht ingezet worden om een hogere veld te activeren. Het innerlijk licht gaat stralen. Emoties en gevoelens van liefde, empathie en mededogen komen boven en bevatten de lichtcodes om de poort te openen en binnen te treden.


Mediatie, mindfulness, muziek, kunst en/of een liefdevol gebed etc. kunnen voor jou de weg openen om deze verbinding aan te gaan. Hoe vaker je dit herhaalt hoe sterker deze verbinding wordt. Uiteindelijk wordt jouw Lichtlijn zo stevig dat deze permanent wordt verankerd. Het is de Lichtlijn welke vanuit de kern van moeder aarde, via het hart naar God de bron opstijgt. Het Hoger Zelf kan op deze manier een juiste afstemming maken en je helpen het juiste te kiezen tijdens moeilijke situaties, via de innerlijke stem.


INNERLIJK KIND

Het is belangrijk om het verleden te zuiveren en los te koppelen. Zorg voor een mooie band met het innerlijk kind. Het innerlijk kind mag nu meegroeien naar de leeftijd die je werkelijk bent, zodat de kennis vrij komt en in een aardse vorm gerealiseerd kan worden.


Voel je unieke blauwdruk, jouw ware kern.


Ik groet het Licht in je Hart


Adonai Ashtar24 september 2022


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

© Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.Commentaires


 ARCHIEF
bottom of page