top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

2024: Een magisch Nieuw Jaar & 4-4-4 Portalen

Ashtar: Engelencodes 4-4-4 & Kracht Heilige Michaël


2024 OVERZICHT VERKRIJGEN

2024 zal een heel bijzonder jaar worden waarin het overzicht verkrijgen gaat opstaan. De Engelencodes gaan dit jaar open in de 4-4-4 energie, deze portalen zorgen voor een zeer hoge trilling. Zij vormen de doorgang naar een hogere dimensie, via de engelencodes kan de mens opstijgen naar een bijzondere laag. De Heilige Michaël zal daarbij aanwezig zijn. Het hart gaat weer verder open en de nieuwe kennis komt nu binnen in het hart. De lichtzaden die eerder zijn geplaatst gaan nu open.


4-4-4 ENGELEN KRACHT & PORTALEN

De energie van de Engelen gaat op aarde neerdalen en de Engelencodes worden geopend in het hart. Wat betekend dit? Dat jij en vele andere de kans krijgen om schoon schip te maken met al het oude. Nieuwe mogelijkheden worden aangeboden vanuit de 4-4-4 energie van het Engelenlicht.


Nieuwe paden worden getoond en gecreëerd, een nieuw vermogen wat inmiddels is opengegaan helpt je om op te staan in dit licht. Dit zuivere Licht van transparantie en helderheid zal je geest verlichten. De angst zal vervagen en dit alles in een nieuw perspectief plaatsen. Een paradijs van nieuwe mogelijkheden wordt getoond tijdens je slaap en in de droomtijd zullen de Engelen bij je komen.


WITTE LEEUW

De witte leeuw zal zijn kracht op bepaalde momenten naar buiten brengen via de acht van kracht, dit zijn speciale heilige portalen. Op deze momenten wordt de energie heel hoog op aarde. Het fotonenlicht gaat dan sterk stijgen.


Vele mooie dromen komen in je hart tevoorschijn om jouw ziel wakker te maken voor de nieuwe tijd. Volg dat heldere beeld en dit verlichte gevoel en het zal je leiden naar een stoffelijke vernieuwing op aarde.


AQUARIUS

Beweeg zoals het water en besef dat dit de nieuwe energie is die je naar een hogere dimensies brengt. Op deze wijze kan jij de chaos omzetten in je hart en geest. Het vele leed in de wereld zal de aarde collectief raken en dit alles wordt uitgezonden naar de kosmos.


SIGNALEN UIT DE KOSMOS

Deze signalen van leed worden ontvangen in de Lichtwereld en zij gaan massaal opstaan om dit alles te verzachten. Daar waar grote duisternis ontstaat zal het Engelenlicht opengaan en tot nieuwe politieke oplossingen leiden. Vaak onverwachts worden nieuwe beslissingen genomen die de oorlog doen omkeren, de oude machten zullen buigen voor dit heilige licht. De kracht van God zal daar aanwezig zijn om de aarde te doen laten trillen.


Zuiveringen vinden plaats in het diepste van de duisternis. Dieren reageren op de bewegingen van de aarde, golven overspoelen gebieden om dit alles weer te zoen opschonen.


ZACHTHEID HERT

De zachte bries die jouw hart zal verfrissen, komt vanuit een heilige laag. De tederheid van het hert staat hier symbool voor, omarm deze tedere momenten tussen jou en de ander. Liefde zal neerdalen op momenten dat jij diep afdwaalt door al het verdriet. Ween even, maar sta dan op. De Engel Michaël zal bij je zijn, hij beschermt je en verspreid de Goddelijke Liefde. Kijk verder en weet dat er vele oplossingen gaan komen in dit jaar. Blokkades worden opgelost en een doorgang vanuit het Engelenportaal worden gemaakt.


DE VIER

Het getal VIER staat voor de basis en balans. De vier pijlers. Dit jaar wordt er gewerkt aan de basis van balans. De vele mankementen die jouw basis hebben aangetast gaan hersteld worden en je ervaart een enorme kracht die je voorwaarts duwt. Dit is de kracht van de Engel IN jou, deze werkt samen met de Engelenkracht BUITEN jou. Een heel nieuw gevoel wat de trilling omhoog laat gaan en de Michaël staat aan het roer.


WEES NIET BANG

Deze tijd brengt vernieuwing en soms kan een vernieuwing wat vreemd aanvoelen en vooral een onbekende kracht vertegenwoordigen. Heb vertrouwen in de Engelen die bij je zijn, zij helpen in bepaalde processen en dit zijn processen met een grote versnellingen.


Deze versnellingen worden ook waargenomen in de buitenwereld en in de media zal dit alles worden ontvangen en doorgegeven. Daar waar het nieuws binnenkomt en wordt verspreid zal er een nieuwe toon klinken. Een toon van verbazing en ongeloof zal ieder bereiken, want de nieuwe wendingen in de politiek zal wereldwijd tot ongeloof leiden. Vreugde zal het hart verwarmen en de heilige Michaël zal de schaduw verwijderen. Vraag gerust om zijn hulp.


SCHOKKEND EN BIJZONDER NIEUWS

Op elk niveau zal er een andere wind gaan waaien, oorlogen komen tot stilstand, omdat er iets totaal nieuws de aarde binnenkomt. De media gaat dit verspreiden en iedereen mag dit fenomeen tot zich nemen. Natuurverschijnselen en andere luchtfenomenen zullen vastgelegd worden. Het bewijs wordt geleverd en de andere dimensies dienen zich aan op een wonderlijke manier, een manier die iedereen kan ontvangen en vanuit vertrouwen kan omarmen. Dit nieuws zal zich razendsnel verspreiden, gelijktijdig gaan ook weer vele illusies doorgrond worden, want het doek gaat vallen.


MICRO EN MACRO

Op micro niveau zullen er ontdekkingen gedaan worden, op het vlak van atomen en fotonen. Bacteriën, virussen en andere minuscule levensvormen worden belicht en ontdekt. Het zal de mens en de aarde gaan helpen om door deze bijzondere tijd van verandering te komen.


Op macro niveau worden er in de ruimte trillingen en ritmes ontvangen die onbekend zijn voor de mens. De krachten vanuit kosmos zal zich laten zien zoals deze zich nog nooit vertoond hebben. Bewijsmateriaal zal aanwezig zijn, doch ook de geheimen rondom dit buitenaards fenomeen zullen bekend worden. Er gaat veel naar buiten komen en dit kan als schokkend ervaren worden. Het 'geheim' van het buitenaardse leven kan niet meer worden tegengehouden.


Dit alles gaat naar buiten komen via een onverwacht kanaal. Het zal gedoseerd worden gebracht, maar het gaat wel de reguliere media bereiken. Vanuit dit punt zal er jarenlang steeds meer naar buiten worden gebracht, dit is de wens van de Lichtdimensies die de aarde als een ster willen gaan ontvangen (dat duurt nog even). De veranderingen zijn in alles al aanwezig en druppelsgewijs zal de mens geïnformeerd worden, zodat er contact gemaakt kan worden.


Universeel Sterrenwezen

De mens zal een universeel sterrenwezen worden en op vele allerlei manieren zal deze kennis tot jou komen. Eonen lang is dit alles onbewust doorgezonden naar de geest van het collectief bewustzijn. De omslag om dit alles bewust te maken zal dit jaar neergezet gaan worden, de machthebbers van de aarde zullen deels daaraan meewerken.


Daarnaast zullen vele ook vanuit het privaat domein, in het geheim, daaraan bijdragen en andere werken door in het openbaar maken van deze kanalen. Ieder doet zijn deel en Wij vanuit de Lichtwereld (vanuit Ashtar e.a.) werken door in het kristalbewustzijn. Het Etherlichaam wordt extra gevoed met het Engelenlicht wat dit jaar opengaat en resoneert met de kosmische overgang van de aarde.


ENGEL MICHAËL

Veel leed en geheimen worden zichtbaar, maar ook veel liefde zal verspreid worden. De Engel Michaël en zijn engelenleger zal je omhelzen en troosten, hij roept iedereen op om elkaar te helpen in moeilijke tijden. Geef deze Engelenliefde door en laat het stromen. Troost elkaar waar dit kan.


Arthura Hector


5 januari 2024Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en vanuit respect, onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.
Comments


 ARCHIEF
bottom of page