top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Diamanten Brein & Reptielen Brein

ASHTAR: DROOMCHAKRA VAN LICHT

Het reptielen brein is ontstaan vanuit het licht naar de duale aarde, als een soort waarschuwingsmechanisme voor gevaar. Zodra de lagere wereld van angst is opgelost transmuteert het reptielenbrein.

REPTIELEN BREIN

In de tijd van het nieuwe licht zal het reptielen brein zijn functie uiteindelijk verliezen en wanneer de mens haar pure innerlijk licht manifesteert, zal het diamanten brein ontstaan.


Op dit moment worden er vele energetische diamanten in het gebied van de droomchakra geplaatst, deze lichtactivatie maakt de totstandkoming van het kristallijne lichaam mogelijk. Via het kristallijne licht gaan de hersengolven hoger resoneren en het kristallijne brein wordt een feit. Het diamanten brein wordt geboren in de zevende lichttransformatie, wanneer de aarde tot een ster is geëvolueerd.


Reset Reptielen Brein

Via een intensieve dagelijkse training kan het reptielen brein gereset worden. Via positieve gedachten en visualisaties kan iedereen zijn angsten gaan overschrijven.


Er staat iets nieuws op!


De kosmische golven van het licht raken de aarde tot diep in haar kern, maar ook het brein van de mens wordt getriggerd. Jouw hersenactiviteiten veranderen door de hoge resonanties van het licht. Dit intense licht vanuit de zon gaat alles doordringen, de aarde wordt warmer, zo ook jouw hart en het reptielen brein word in een liefdesenergie geplaats.


HOGE LICHT ACTIVATIES

De mens wordt op een natuurlijke manier meegenomen in de verhoging van de aarde, de aardekern wordt heter en deze gaat stralen als een ster. Wanneer jouw innerlijk licht wordt geactiveerd gaat er een verbinding open met het kosmische licht. Deze transmutatie gaat opstaan in de lagen van het bewustzijn en de geest ontvangt een kosmische reset. In de hersenen veranderen de golven, zodat er een hoger besturingssysteem in gang wordt gezet, jouw hele lichaam en geest worden meegenomen in de nieuwe bewustwording van het hogere licht.


Het reptielen brein wordt door het hoge kosmische licht getransformeerd, waardoor angsten en trauma's nogmaals worden doorleeft, maar snel weer worden losgelaten. Wanneer de pijnappelklier door het licht wordt geopend, krijgt het gehele brein een lichtactivatie en het hart stroomt vol met liefdesenergie. Dit is een natuurlijke reset van het reptielen brein en via meditatie ontstaat er een enorme lichtbundel. Deze lichtbundel reset het totale brein.


De Mens wordt een Baken van Licht


Visualiseer je eigen leefwijze en koppel deze aan het nieuwe licht. Hoe meer jij jezelf neerzet in het grote licht, hoe meer je gedragen wordt door het licht. In het verleden was dit onmogelijk en slechts voor een enkeling toegankelijk. Sta nu op in dit licht en manifesteer het jouw droom.


ANGST EN ILLUSIE

Om je heen ervaar je misschien nog vele angsten, de wereld waarin je leeft lijkt vast te zitten in een lager veld. Kijk hier doorheen en zie hoe de natuur reageert op het kosmische licht. Ontvang het licht en verspreid het om je heen. Verbeeld het in de kunst, via muziek, deel het via woorden, meditatie, druk het uit in een dans of zing erover, zo kun je de wereld om je heen veranderen. Je bent niet alleen, vele worden geraakt door het grote licht wat steeds verder in kracht toeneemt. Wereldwijd staat dit op en vele harten gaan open.


BIJWERKINGEN

Hartritmestoornissen kunnen voorkomen als reactie op deze versnelling van het licht. Paniekaanvallen komen en gaan. Het bewegingsmechanisme van het lichaam kan soms wat stroef en pijnlijk worden bij de aanhechtingen. Overal in het lichaam kan er een reactie ontstaan. Ben je gevoelig voor één van deze klachten, tref op tijd een goede voorbereiding.

Werkt vooral preventief en kijk naar je levenshouding en zet de zwaarte om in licht. Jouw gedachtenkracht is nu sterker dan ooit. (Blijf niet te lang lopen met klachten en bezoek op tijd een dokter).


Het illusieveld van angst wordt steeds weer opnieuw neergezet en de illusiemakers draaien overuren. Ze kunnen het licht niet meer bijbenen en zijn steeds weer naarstig op zoek naar een nieuwe metafoor voor angst, zodat jouw geest weer in de vertraging komt.


Kies een moment om in het kosmische licht te gaan staan. Visualiseer het licht elke dag en laat de etherische zon weer in je leven komen. Zuiver de geest met het licht van de fysieke zon, je zult zien dat er wonderen gebeuren.


Zelfs in de politiek vinden er aparte dingen plaats, zij moeten hun leugens toe gaan geven om zichzelf staande te houden. Hun positie wankelt en op de achtergrond werken zij hard om te blijven staan. Het is een wonder dat zij nog niet gevallen zijn, maar dat komt omdat er andere machten een rol spelen. Veel wordt nog verdoezelt en in de illusie gezet.


Het Onmogelijke wordt Mogelijk

Geef jezelf over aan de liefdesenergie die opengaat in de nieuwe golf van licht.

Via jouw dromen komt het bij je binnen, wat verteld het je? Vraag aan de droomtijd of je de nieuwe kleuren en symbolen mag ontvangen, zodat jouw brein de nieuwe universele taal herkend. Het kosmisch bewustzijn gaat open, dit is een mijlpaal.


Ik groet het Licht in je hart


Adonai Ashtar


19 november 2022


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: ©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.Comentários


 ARCHIEF
bottom of page