top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Bombardementen van Angst, Hulp komt

ASHTAR: BLIJF STEVIG STAAN EN STRAAL JE LICHT UIT

LICHTGENEZING EN ANGSTSCENARIO

De bombardementen van angst zijn inmiddels neergezet. Het angstvirus wat werd verspreid via Covid-19 zijn plots ten einde gekomen en zie een volgende angst dient zich aan. De machthebbers verzwakte zodanig dat hun maskers afvielen en de ware aard kwam boven. Vele voelden: 'dat er iets niet klopte' en dit werd steeds bevestigd. Om dit alles weer te versluieren is er een nieuwe wereldwijde angst neergezet.


De klap is gevallen


Dit is een psychologisch zeer uitgekiend spel. Het is de overleving van een oude macht die het Licht wil weren. Het is niet jouw angst, het is niet jouw keuze en dit is niet jouw droom. Ga dit inzien. Het is de wanhoop van een ander soort wezen op aarde. Zij zijn vastgeketend in deze spiraal van macht, deze macht heeft hun DNA verandert, hun inzicht aangetast en hun gulzigheid versterkt.


Een oorlog tussen grootmachten. De mens heeft niet eens een enkel moment van bevrijding mogen ervaren na de Corona...Maar weet:

Deze 'oorlog' zal van korte duur zijn, een omwenteling zal plaatsvinden


Waar zijn de machthebbers zo bang voor?


HET LICHT GAAT NOG HARDER SCHIJNEN

De Lichtwereld is gemachtigd door de Goddelijke Bron om de aarde te beschermen in haar hoger bewustzijn. Wanneer de mens opzettelijk in een lagere trilling wordt gebracht, dan wordt dit gezien als een aanval naar de mens en de aarde.


Wij, lichtwezens gaan niet in gevecht met jullie machthebbers, integendeel. Dit is niet onze manier van werken. Wij van het licht, werken met de kracht van de liefde. Het gedrag van egoïsme zal gezuiverd worden en een heldere energie gaat stromen. Het spel wat de machthebbers spelen, is het spel van wanhoop waarin ze de hele wereld willen onderdompelen. Daarbij gebruiken ze jouw energie, jouw gedachten, jouw kracht, maar sta jij deze vrijwillig af?


HULP LICHTWERELD

De Lichtwereld stuurt hulp naar jullie wereld. Onze opdracht vanuit de Goddelijke wereld gaan we spoedig uitvoeren. Wij zullen daar waar de slachtoffers vallen ingrijpen. Vanuit het Goddelijke Licht gaat onze liefde door alles heen stromen. De fotonen gordel bestaat uit een groot baken van vele Lichtimpulsen, deze lichtstraal is verzonden vanuit de diepte van het universum. Dit fenomeen van licht wordt alsmaar krachtiger en in jullie toekomst ligt het bewijs. Wij, sterrenlichtwezens komen vanuit de toekomst en brengen jullie deze informatie.


TAAK LICHTWERKER

De taak van de lichtwerkers kan de wereld helpen door het collectief bewustzijn te zuiveren. Via grote lichtzuilen kan er een grote explosie van liefde neerdalen in het collectief bewustzijn. Deze lichtexplosies raken de fotonengordel aan, zodat er nog meer licht wordt gemanifesteerd. Blijf dit doen, ook in het klein. Vanuit die energie kan er direct heel veel liefde verspreid worden. Het Licht wat dan opengaat is immens krachtig.


Weet je niet goed wat te doen?

Volg je hart en via jouw dromen komt de nieuwe kennis bij je.

Om je heen zullen er sterrenlichtwerkers opstaan en zij inspireren hun medemens. Vele worden geactiveerd.


Raak Geïnspireerd door het Licht

De Engelen en het Sterrenlicht komen je te hulp. Sta ervoor open en laat de Aquarius energie stromen. Deze kracht is enorm, geef niet op. Stap niet in de bubbel van angst, maar probeer uit de bubbel van angst weg te blijven. Hoe doe je dat? Mediteer elke dag, ga naar je innerlijke stilte en breng je energie weer in balans via de natuur, vanuit jouw creaties en inspiraties. De natuur en de dieren dragen de stilte energie van de eenheid in hun veld. Omring je hiermee en stap in de energie van het Goddelijk Licht. Pluk de dag.


BUBBEL VAN ANGST

Weet dat de angsten van de buitenwereld invloed hebben op het collectief bewustzijn en daarmee ben jij ook verbonden. Dit kan bij je binnenkomen en in jouw (innerlijke) wereld binnendringen. Jij hebt macht over jouw binnenwereld en omgeving. Dit kun je aanpakken. Bekijk de angst van een afstand, herken deze en zet deze om. Op die manier kan jij de angst die van buitenaf komt omzetten, zodat jij niet in de bubbel blijft hangen van gemanipuleerde angst. Bevrijd jezelf op deze wijze en stap dan daarna door in het licht. Open jouw innerlijke lichtkracht. Plaats een lichtkolom om je heen en straal als een zon.


LICHTKRACHT

Wat heeft Corona gebracht? Corona is de krans van Licht om de zon, visualiseer deze en wees die zon. Jij bent het lichtbaken, de zon op aarde. De zon is een ook een ster. Jij straalt sterrenlicht uit en kan zo de angst verminderen om je heen. Voedt je met positiviteit en inspireer jezelf. Weet dat hulp vanuit het Goddelijke Licht wordt doorgegeven en op aarde wordt geplaatst. Vele horen nu de roep vanuit hun hart en sluiten zich aan.


INGRIJPEN LICHTWERELD

In bepaalde gevallen mogen wij ingrijpen, de negativiteit wordt dan te groot op aarde. Zo ook in deze 'oorlog', die is uitgelokt.


Het maakt niet uit door wie of hoe deze oorlog is veroorzaakt, raak daar niet in verstrikt. Spaar je energie en richt je gedachten op het licht wat opengaat. Het spel van dader en slachtoffer zuigt wereldwijd alle energie op. Jouw gedachtekracht wordt daarvoor gebruikt. Deze energie wordt gebruikt als energetische en psychologische munitie. Blijf in je eigenheid en in je kracht staan.


MOEILIJKE MOMENTEN

Moeilijke momenten kunnen ontstaan, want de mens is getraumatiseerd door de vele levens op aarde. Deze komen weer boven water, maar ook je innerlijk kind kan hevig gaan reageren. Vele kinderen en jongeren komen in verzet. Het sterrenlicht gaat bij hen open via de Aquarius energie.


BELASTING EN UNIVERSELE KENNIS

De belasting van deze 'oorlog' wordt zodanig neergezet dat de uitkomst bij jou wordt neergelegd, door middel van torenhoge energielasten en aantasting van jouw levensvreugde. De oude economie komt ten einde, maar op wat voor manier? Jullie economie wankelt al geruime tijd, maar de mens weet niet alles en dat gaat komen.


Een universele herinnering gaat open

Eerst wordt de verleiding verpakt in allerlei cadeautjes. Cadeautjes die niet echt cadeautjes zijn. Giften die gegeven worden om de pijn te verzachten en de mens zoet te houden. Deze giften zijn al eigendom van jou, deze zijn voortgekomen uit de onderdrukking. De mens heeft dubbel zoveel recht op deze 'winst'. Vooral energetisch. Deze voorspoed wordt jullie onthouden.


Creëer je eigen Voorspoed


INZICHT EN STRATEGIE DOORZIEN

Degene die dit spel nog niet doorzien, omdat zij weer door een fikse klap getroffen zijn, komen uiteindelijk weer bij hun positieve. Het kost soms wat tijd, om dit spel te doorgronden. Degene die dit wel doorzien lijden misschien het meest. Tegen hen wil ik zeggen: 'De Lichtwereld staat pal achter jullie, wij vangen jullie op en resetten je energie tijdens je slaap en soms zelfs overdag. Dit gaat steeds vaker plaats vinden. Herinner dit, er gaat een poort van Licht open. Wij komen je helpen.'


LESSEN DUALITEIT GAAN DOOR

De lessen van de dualiteit komen bij je binnen. Dit is het spel en dit wordt overal uitgespeeld, In het klein en in het groot, zie dit alles als een spiegel waar je veel uit kan leren. Vanuit jouw innerlijke wereld en vanuit de buitenwereld. Als zij de daders zijn, ben jij dan het slachtoffer? Je bent het één of het ander en wat vertroebeld het steeds?


Er is een heel ander pad


Kijk naar je eigen kleine wereldje en wat is jouw positie daarin? Wie speel jij: 'De dader, het slachtoffer of het oordeel?' Dualiteit is opgebouwd uit tegengestelde delen, hoe breng je deze weer samen? Je mag steeds meer inzicht in je eigen aandeel krijgen en wij van het sterrenlicht staan klaar om je energie te verhogen. Daar waar jij naar wijst, zullen wij, Lichtwezens de kluwen ontknopen. Wij staan klaar, het Ashtar Command en vele andere Lichtwerelden ondersteunen de mensheid.


Aquarius is Eenheid

Het Innerlijke Licht gaat open en Jouw Derde Oog gaat Stralen


Ik groet het Licht in je hart


Adonai Asthar


25 februari 2022


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

© Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.

Bình luận


 ARCHIEF
bottom of page