top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

AQUA RESONANTIE

"Releasing the stress"


Relaxen en ontspanning zijn voor de Aqua's heel belangrijk en zij dienen dit een plekje in hun leven te geven. Dit kan op verschillende manieren. De Aqua Resonantie is een methode die je kan toepassen en in groepsverband kan volgen. Aqua Resonantie werkt via de hersengolven en is een onderdeel van GALACTIC LIGHT HEALING, dit is je afstemmen op de drie zonnen. De drie zonnen bevinden zich: 1) IN DE AARDE: DE KERNKRISTAL is de innerlijke zon van de aarde en alles maakt golven. Ook de hersenen, zie foto hersengolven. De hartslag van moeder aarde, daarmee verbinden we onze hartslag mee. Onze aarde is als een muziekinstrument, zoals ons hart. Alles resoneert en maakt golven en een toon. Wanneer deze tonen samen komen ontstaat er een prachtig samenspel van tonen en kleuren, een orkest van Licht. Zijn we OUT OF TUNE dan worden we ziek en resoneren we niet meer met elkaar in harmonie. Elk orgaan in ons lichaam heeft een eigen toon. Al deze tonen bij elkaar zorgen voor een kleurrijke bloemenpracht van geluiden, onze unieke hoofdtoon. Door klankhealing kun je de zieke toon herstellen en zelf genezen. Door je af te stemmen op de hartslag van de aarde, gaan de hersengolven langzamer resoneren. Dit zorgt voor een ontspannen gevoel. Hoe dieper je in deze meditatie komt, hoe dieper de trance. Zo kun je weer contact maken met je eigen innerlijke stem. Het hart! Voor het HSK heb ik een speciale manier van dagdromen ontwikkeld, aangepast aan het kind. 2) HET HART: DE HARTCHAKRA is de tweede zon. Tevens de doorgang naar het innerlijke, onbewuste. Openen we deze poort dan kunnen we weer verbinding maken met de diepere lagen in onszelf. Er zijn vele andere lagen in onze psyche. Dimensies en werelden kunnen zichtbaar worden. Hoogsensitieve mensen maken gemakkelijk contact met deze andere realiteiten en er kunnen zich beelden vormen zoals: Elven, kabouters, de bomengeest, water en windspirits, overledenen. Maar ook met de Hogere Lichtdimensies zoals de Engelen of Sterrenlichtwezens. Er is zoveel waarmee je kan communiceren. Vele mensen geloven niet dat deze dimensies bestaan. Er wordt vaak lacherig over gesproken. Lees verder op de pagina: de onzichtbare werelden.  3) GOD DE BRON: De derde zon is de verbinding met God de Bron. Een Hogere macht van Liefde. Deze connectie is heel belangrijk voor het hoogsensitieve kind. Leer men van jongs af aan dit te ontwikkelen en ermee om te gaan, dan kan er een natuurlijk pad van zelfhulp ontstaan. Dit kind heeft het dan beter naar zijn zin op aarde. De taal van het hoogsensitieve aqua kind is anders. Zij spreken via de emotie en het gevoel. Zij spreken de taal van het hart. Soms is het erg saai voor hen om hier te zijn en zij vervelen zich snel. Vooral wanneer zij afgesloten zijn geraakt van hun gevoel en de onbewuste lagen van de droomtijd.

Aqua Resonantie: De resonantie van de aarde gaat steeds hoger vibreren. De term NAR staat voor Nieuwe Aquarius Resonantie. Al deze lagen van resonantie hebben een bepaalde poort en code. Ik werk nu met verschillende poorten van resonantie. Het hangt van de energie af welke geopend kunnen worden.


GALACTIC LIGHT HEALING Het Universeel bewustzijn gaat open en de vele etherische werelden worden zichtbaar, deze kosmische reis door het universum en via de aardelagen laat de verticale Lichtlijn ontstaan om zo de trilling te verhogen. Op deze manier kan het zelf genezend vermogen weer gaan stromen. Via deze reis kan het Galactisch Licht gaan stralen en jouw inzicht geven in de diepere lagen van jouw bewustzijn. Het reizen naar de andere realiteiten is een belangrijk deel ervan. Dit zijn jouw innerlijke werelden vanuit de droomtijd.©Arthura Hector 2021 aangepast 27 oktober 2021  

Comentarios


 ARCHIEF
bottom of page