top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

6-6-6 Portaal & Maria Magdalena

ASHTAR: MARIA MAGDALENA VERSNELLING

Deze maan zal in het teken staan van de vrouwelijke energie die nu gaat stromen: 'Maria Magdalena, de vrouwelijke Christus' zal deze maand jouw energie verzachten en alle harten toefluisteren om vrede te brengen daar waar zoveel confrontatie is.


6-6-6 PORTAAL

Oude misvattingen worden omgezet in pure wijsheid. Dit portaal is heilig en is menig keer verdraaid en vervormt. Het is de kracht van de drie eenheid vanuit de zespuntige ster. Deze hexagram is het symbool van de samensmelting van het vrouwelijke en mannelijke deel: Het Heilige Huwelijk.


Drie keer deze kracht geeft een enorme versnelling van energie en de bevruchting van een nieuw veld van liefde. Plaats de drie zessen boven elkaar en zie een spiraal verschijnen, deze roteren en zuiveren het magnetisch veld. De wijsheid van de vrouwelijke kracht in het plantenrijk gaat daarin bewegen. De drie Zessen zijn een roterende energie en gaan op 6 juni 2022 (6-6-6) in werking. Deze wervel wind (tornado) kan stevig gaan waaien en schoont zo negatieve misten op.


VERSNELDE AFRONDING OUDE PATRONEN

De maan zal vol zijn op 14 juni 2022. De Maria Magdalena energie zal door de wind gezonden worden naar de plaatsen waar veel onvrede heerst. Haar eerlijkheid zal de ogen doen openen en vele doen opkijken, verwart van alle onrust kan de helderheid daarna weer opbloeien.


HELDERE GEESTEN

Zo helder als kristal zal haar geluid gaan klinken en het besef van wat er werkelijk speelt, wordt geboren. Vele worden wakker en meegenomen in de pure energie van haar heiligheid in de Eenwording van bewustzijn, via het portaal van versnelling.


ZICHTBAARHEID

Er gaat iets belangrijks gebeuren en dit wordt zichtbaar. De reden van de oorlog die als een maskerade doordraaft en het werkelijke spel met een mist bedekt wordt nu opgelost. Vele slachtoffers zijn er gevallen en vele hebben geleden. De negatieve golf wordt duidelijk en waait de richting uit van de NAVO. Dit levert een onrustig beeld op in de media vanuit de onrustige maatschappij.


Weer komen er bewijzen naar boven en de wereld kijkt toe, verstomd en beschaamd gaat de mensheid tot bewustzijn komen dat er een vreselijke vergissing is begaan. Een dekmantel lost op en laat zien dat de leegte achter deze beweegredenen een onstabiele macht vertegenwoordigt. De oorlog wordt een grote ontnuchtering, welke als een kater door gaat werken dit hele jaar door. Naast de mooie liefdesenergie die gaat stromen, zal ook de confronterende waarheid gaan opstaan.


DESTABILISERING

De machthebbers bereiken nu bijna het punt van destabilisering en gaan uiteindelijk 'gas terug nemen'. Er is een kracht onderweg die dit alles versnelt. Het portaal van rotatie opent een nieuwe visie en daarin werken de lichtkrachten om het veld van liefde te ondersteunen.


KARMA

De Maria Magdalena energie is een prachtige liefdevolle toon welke de eenheid omarmt.

Door deze vibratie gaan de ogen open en een heldere blik verschijnt. De individuele grenzen worden opnieuw neergezet en dat is nodig, want een oud karma wordt opgeruimd. Wereldwijd wordt er een belangrijk punt bereikt. Dit begint met een tweestrijd tussen de machten binnen de NAVO. Ook hier speelt de herhaling van karma een grote rol.


ZOMER 2022 VERANKERING

Daarnaast wordt de liefde geopend om zomer te gaan bevruchten met heel veel licht. De zonnevlammen gaan zich weer roeren en er komt een groot magnetisch veld vrij op aarde. Eind van de maand juni wordt deze energie bevestigd door de zomerzonnewende, hier vindt de verankering plaats van een nieuwe kracht.


ASTRAAL VELD

De gevechten spelen zich niet alleen in de fysieke laag af, maar ook in de tijdlijnen van de astrale levensvormen. Deze deining van weerbarstige golven opende een strijd en de disbalans van oude karmalijnen werden (worden) gezuiverd. Sommige stukken dienen uitgewerkt te worden in de fysieke laag en deze laag kan nog even weerstand bieden. Voel jij ook de tegenwerking, wees gerust, door de kracht van Maria Magdalena zal alles in een versnelling komen en de helderheid weer terugkeren. Het kronkelige pad wordt nu recht gemaakt en overzichtelijk, het punt waar je naartoe wilde wordt weer zichtbaar. De misten aan de horizon lossen op.


EENWORDING

Tijdens de zomerzonnewende zal de Maria Magdalena energie samenkomen met de Heilige Moeder Maria energie. Zij worden één en verankeren de liefdesenergie via de uitlijning van de aarde, dit veld van liefde gaat zich steeds sneller uitbreiden. Degene die hier gevoelig voor zijn kunnen zich afstemmen en vanaf dat punt aan de slag gaan met het nieuwe licht. Zij worden aangesloten op dit veld van hogere energie, waardoor hun talenten zich uitbreiden. De aarde bereikt vele pieken van zeer hoge resonanties. De versnelde spiraal van zuivering zal vooral het vrouwelijke deel overspoelen om de eenheid te herstellen en alles te verbinden.


Adonai Ashtar


Ik groet het Licht in je hart


6 juni 2022


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.PS: Na bericht geleid naar deze info op internet


Duivelswiel en Corioloskracht

Deze vergelijking beschrijft het "dynamische evenwicht" tussen de externe kracht en de twee traagheidskrachten centrifugaalkracht en Corioliskracht. Bij een poging om radiaal naar het midden van de schijf te bewegen, staan ​​de centrifugaalkracht en de Corioliskracht loodrecht op elkaar en kunnen ze daarom worden onderscheiden. (Als je je van de radiale richting laat afleiden, heeft de Corioliskracht ook een radiale component die optelt tot de middelpuntvliedende kracht.) Naast de funfactor worden ook ervaringen met traagheid overgebracht.


Dit evenwicht tussen de externe kracht loodrecht op de bewegingsrichting en de Corioliskracht treedt ook op bij luchtstromingen in geostrofische winden . De externe kracht daar is de kracht van de drukgradiënt. In de techniek treedt dit effect z op. B. op de kraan wanneer deze draait en tegelijkertijd de trolley in beweging is. Een externe kracht werkt haaks op de beweging van de trolley. Hun traagheidsweerstand is de Coriolis-kracht.


Beweging op het aardoppervlak en Coriolis-parameters

Verdeling van de hoeksnelheid van de aarde in horizontale en verticale componenten op basis van geografische breedte

De Coriolis-parameter op aarde als functie van de breedtegraad

Elk object dat op de aarde beweegt, wordt afgebogen door de Coriolis-versnelling, omdat de aarde een roterend systeem is. De enige uitzonderingen zijn bewegingen evenwijdig aan de aardas, b.v. B. bij de polen de bewegingen omhoog of omlaag, bij de evenaar de bewegingen precies noord of zuid. De invloed van de Coriolis-versnelling op de bewegingsrichting kan het gemakkelijkst worden gevisualiseerd met behulp van een bolvormige aardefiguur; Voor de studie van bewegingsreeksen onder invloed van de betrokken krachten moet een nauwkeuriger model van de vorm van de aarde worden gebruikt (cf. Didactische aspecten ).


Ik ben geen wetenschapper, maar kwam deze info tegen nadat ik dit bericht had doorgekregen. Daarom voeg ik deze info toe voor degene die een bewijs of andere uitleg willen?

Comments


 ARCHIEF
bottom of page