top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

2024: ZomerZonnewende & Volle Maan


Lady Venus: Nieuwe Cirkel Activatie Vrouwelijke Water

https://www.ashtar-rose.com/post/2024-zomerzonnewende-volle-maan

Tijdens de Zomerzonnewende van 20 juni en de volle maan op 22 juni 2024 komen de mannelijke vuurkracht en vrouwelijke waterenergie samen in een nieuwe cirkel van eenheid. Een bijzondere kering in de energie gaat opstaan en dit is onderdeel van de voorbereiding op de eerste grote verschuiving die zal plaatsvinden deze zomer.


De rijping van de vrouwelijke energie maakt de cirkel heel en de eenheid compleet. Tijdens het volbrengen van het 9-9-9 Portaal werd de vrouwelijke energie van genezing geactiveerd.


NIEUWE CIRKEL EN NIEUW BEGIN

De 9-9-9 poort zorgde voor een afronding van de oude patronen, dit werkt nog steeds door, tegelijkertijd gaan er nieuwe codes open en daardoor ontstaat er een nieuwe cirkel van mogelijkheden.


De zomerzonnewende draagt de kracht van de zon en het mannelijke vuur, de volle maan het vrouwelijke water.


DE NIEUWE CIRKEL

De cirkel van het nieuwe begin wordt tijdens deze dagen geopend en vormen het nieuwe pad van verlichting. De tijd van verandering gaat nu snel van start en dit blijft niet onopgemerkt. Je zult verbaasd opkijken naar de nieuwe mogelijkheden die als vanzelf tevoorschijn komen. Het rationele brein kan dit niet volgen en zoekt naar excuses.. verplaats je focus van je hoofd naar je hart en VOEL de verandering, meer hoef je niet te doen. Deze vernieuwing kun je alleen maar begrijpen als je deze ervaring BELEEFT.


EEN NIEUW GEVOEL ONTLUIKT

De energie van Venus wordt de start van een nieuw begin. Venus heeft de intentie om het vrouwelijke en het mannelijke deel te verbinden. In jouw innerlijke kern zal dit gaan ontstaan en je voelt de eenwording. Een warm gevoel vanuit je hart ontstaat en deze wordt groter naarmate de samensmelting plaats vindt. Er ontstaat een nieuwe kern in je hart, een nieuw hoger wezen.


Mannen en vrouwen zullen tegelijkertijd deze transmutatie ondergaan. De kracht van Venus maakt geen onderscheid. De beleving van dit fenomeen zal een unieke ervaring zijn, voor de man zal dit anders verlopen dan voor de vrouw. Genezing en ziekten verlopen ook anders. De vrouwelijke 'kwalen' werden nooit serieus genomen door de wetenschap, zij bestudeerde alleen het mannelijke systeem.


Uiteindelijk zal de man en de vrouw elkaar opnieuw gaan ontdekken en daardoor beter gaan begrijpen. De samenwerking tussen man en vrouw zal anders verlopen, soepeler. Relaties zullen een mooie diepere laag krijgen en beide inzichten zullen elkaar aanvullen. De strijd tussen man en vrouw zal temperen en uitgewerkt gaan worden. Oplossingen gaan opstaan in alle lagen van de maatschappij, waarbij de vrouwelijke intentie wordt toegevoegd.


VROUWELIJKE MAAN ENERGIE

De nieuwe cirkel draagt de energie van het vrouwelijke element. Maria Magdalena staat symbool voor relaties, Moeder Maria is aanwezig bij het familie gebeuren en Venus activeert jouw lichtlichaam om tot een eenheid van energie te komen. Zodat jij weer in het Licht kan zijn, bewust en onbevreesd in alle lagen.


Onbewust reizen vele in hun slaap naar het licht, waar zij genezing ontvangen en hun energie weer kunnen herstellen.


MERKABAH

Wat is een Merkabah: "Een Merkabah is de troon en de hemelse wagen van God. De troon die de schepper gebruikt om van de hemel naar het fysieke rijk af te dalen. Het is de belichaming van de Troon van God."


De mens heeft een scheppende kracht, hij of zij is de schepper van zijn of haar leven. Helaas is deze kennis verloren geraakt in de lagere dimensie. Wanneer het Merkabah wordt geactiveerd dan kan jij weer creëren zoals een Goddelijk wezen. Het Merkabah is jouw Goddelijke Troon. De Goddelijke kracht in elk mens kan nu op gaan staan en het hangt af van welke keuzes die je maakt. Je bent altijd vrij om te kiezen, ook al voel je je belemmerd. De blokkade van ongeloof in jezelf vormen een hersenspinsel welke is neergezet door de grijze misten. De illusie.


ZOMERZONNEWENDE

Tijdens de zomerzonnewende op 20 juni kan deze mist gekeerd worden via het licht, het vuur en de passie. Jouw Lichtvoertuig bezit deels de kracht van het licht, en kan op deze manier via het fotonenlicht geactiveerd worden.


Zet een affirmatie neer en zeg tegen jezelf (eventueel in de spiegel):


"IK BEN EEN GODDELIJK WEZEN VAN LICHT EN LIEFDE, IK OPEN MIJN SCHEPPENDE KRACHT TEN GOEDE VAN EEN NIEUWE HARMONISCHE WERELD."


VERPLAATSING

De verplaatsing van jouw energie kan door het Merkabah gedragen worden en je kan via dit voertuig gaan reizen in de dimensies. Wordt je bewust van deze kracht, want het verbindt je met het hoger zelf en de Lichtwereld. Hoe meer mensen zich bewust worden van hun eigen Merkabah, lichtvoertuig, hoe hoger het collectieve bewustwording kan opstijgen.


DE VOLLE MAAN VAN 22 JUNI 2024

In de kracht van de volle maan, zal jouw Merkabah in de vrouwelijke waterenergie verder opengaan. Beide delen mannelijk en vrouwelijk zijn aanwezig en in eenheid. Vele diepe emoties maken plaats voor een innerlijk geluk. Dit is de connectie met een harmonische eenheid en een realiteit waarmee je onbewust verbonden bent. Dit alles gaat in het collectief bewust open, het zorgt ervoor dat de lagere wereld opstijgt naar een hogere frequentie.


PSYCHISCHE RESET

Iedereen gaat (dit jaar nog) een psychische en mentale reset ontvangen. Vele zijn slachtoffer geworden van een psychische manipulatie. Het is tijd dat dit alles boven komt en wordt herstelt.


LICHTKINDEREN EN JONGEREN

Vele lichtkinderen en jongeren worden stelselmatig weggezogen in een neerwaartse spiraal.

Dit gaat aangepakt worden, niet langer kan dit lijden toegestaan worden. De lichtwereld zal hen steunen en liefdevol aanraken, deze energie bouwt zich op. De extreme kant van jeugdzorg of jeugdhulp komt boven en de media gaat dit openbaar maken. De helpers op aarde en vanuit de Lichtwereld creëren de mogelijkheden om negatieve lijnen te verbreken en beelden vrij te geven die als bewijsmateriaal dienen. Vele helpers (waaronder moeders) op aarde dienen dit doel en stellen zich kwetsbaar op, zodat deze omzetting tot stand zal komen.


HULPVRAAG

Vraag om hulp en wij komen vanuit de Engelendimensies, de Sterrenlichtdimensies en via het hogere planetair bewustzijn. Wij zullen de antwoorden tijdens je slaap influisteren, jouw energie verlichten zodat je volhoudt en verdere stappen onderneemt. De hulpverlening wordt wakker in een nieuw daglicht en dit opent nieuwe mogelijkheden. De noodklok wordt geluid! De echte waarheid zal een golf van shock veroorzaken, maar dit is helaas nodig. De piek gaat nog komen, de opbouw is bezig.


De lagere misten dalen in wanneer deze kinderen of jongeren verbonden zijn met een grote mentale en/of fysieke pijn. De duistere cirkels van manipulatie werken door in trauma's en dat geeft vreselijke situaties en vooral misleidingen, maar dit alles zal tevoorschijn komen, zowel bij de jongere en oudere lichtkinderen.


OUDERS

De ouders en vooral de (alleenstaande) moeders worden vaak buitengesloten tijdens de beslissingen en behandelingen van hun kind. Niet langer kan er eenzijdig gekeken worden naar het kind, jong volwassenen of volwassen kinderen. Moeder Maria zal de moeder energie gaan activeren en krachtig maken. Zij helpt in deze laag om alles op te schonen.


Jeugdinspecties vormen aparte afdelingen en allen met een goed hart gaan opstaan, ze zijn het beu. De machteloosheid zal niet langer een belemmering vormen en zij gaan doorstappen, om de jeugdige die vastlopen te bevrijden uit een mentale manipulatie. Het Lichtkind zal gaan uitleggen wat zij nodig heeft en eindelijk zal er ruimte zijn voor een goede afgestemde begeleiding, waarin de ouder en het kind centraal staan. De verbinding binnen het gezin wordt de lijn waaruit gewerkt gaat worden. De harmonische hulpverlening wordt geboren.


DE VERKEERDE AANPAK WOEKERT

Het patroon waaruit de jeugdhulp werken, is die van chaos en verwarrende lijnen. Zodat de jonge cliënt helemaal gaat chrashen door geestelijke verwarring en ongeziene mishandeling.


VERDIENMODEL

De macht van het verdienmodel in de hulpverlening, gemeentelijke instellingen en het onderwijs gaat op de schop. De nieuwe jonge generatie lijdt, waardoor de oudere generatie meegezogen wordt. Zij hebben beiden geen toekomstperspectief meer. Het onderwijs zal aangepakt worden, want het studeren ondermijnd de goede energiebalans, Zij allemaal staan onder grote druk.


Lichtkinderen die verkeerd begrepen worden gaan vreemd gedrag vertonen en vaak maken de reguliere hulpverlening het nog erger, omdat zij vasthouden aan protocollen.


FOTONEN EN ENERGIEBALANS

Het fotonenlicht werkt door in alles en zorgt dat de neerwaartse spiraal ten eerste tot stilstand gaat komen, ten tweede brengt het de energie in balans en ten derde wordt de beweging naar omhoog geleid. Dit kost tijd, maar de zon gaat schijnen daar waar het meeste leed is. Er komt verlossing en de stilstand waaraan de verwarring aan ten grondslag ligt zal verdwijnen. De mist in de hoofden lost op door de fotonengolven vanuit de zon.. Fotonen genezen, het zijn hoog trillende lichtdeeltjes. Stel je open voor deze energie.


Hou vol en ga door, neem elke dag een stap de goede richting uit. Volg je gevoel en intuïtie vooral bij moeilijke beslissingen, want de eerste grote verschuiving komt eraan!


21 juni 2024Arthura Hector


Dit bericht mag gedeeld worden in haar totale geheel, vanuit respect en onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.
Comments


Commenting has been turned off.
 ARCHIEF
bottom of page