top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Portaal 9-9-9: Spirituele Initiatie Alchemie

ASHTAR: 15 juni 2024, PORTAAL VAN SPIRITUELE CONNECTIES

Jouw verborgen kracht zal geopend worden.

LICHTKRACHT PORTAAL 15JUNI 2024:

Op 15 juni 2024 wordt de aarde geïnitieerd door een zeer hoog licht. Dit licht bestaat uit zeer hoge fotonen, welke alleen in de kern van de zon voorkomen. Het is een vloeibare vorm van witgouden licht. Een helend licht gaat zich verspreiden over de aarde. Stel jezelf open en laat dit licht door je heen stromen.


INDIVIDUEEL

Stem je af op dit speciale portaal wat op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak een grote ommekeer zal brengen. Het zal je fysieke klachten genezen, je emoties in balans brengen en het spirituele bewustzijn verlichten.


VOORBEREIDING EN MEDITATIE

Bereid je op tijd voor en stel je jezelf open om de uitlijning met het heilige 9-9-9 portaal aan te gaan. Mediteer in de vooravond van 15 juni 2024. Ontspan in een rustige ruimte en geef jezelf over aan deze grote golf van inspirerende energie. Tijdens deze meditatie wordt je voorbereid om de verbinding aan te gaan met een nieuwe energie op aarde in de hoogste Octaaf tot nu toe


Start met een rustige ademhaling en relax. Visualiseer een groot wit licht om je heen. Voel je de rust opkomen dan kun je nu contact maken met de 9-9-9 poort, stem je af en verbind je met het licht van een zeer hoog trillende energie. De fotonen zijn hier zo hoog van frequentie dat zij samensmelten in een vloeibaar vorm van een wit gouden licht.


IONEN

Deze golf van licht wordt door het 9-9-9 portaal voortgestuwd en bereikt de aarde, het verbindt zich met de ionen-laag, zodat de ionen op aarde worden geactiveerd en het hoge licht zich kan verspreiden. De ionen in de lucht raken elk levend wezen via de ademhaling, adem deze hogere ionen in en uit, zo ook de stenen, de elementen, de planten en de dieren, alles wat met de ether in contact komt zal deze energie tot zich nemen.


UITLIJNING

Geef jij bewust of onbewust toestemming om je te verbinden met deze nieuwe energie, dan gaat je bewustzijn geleidelijk open en de uitlijning begint. Er zijn mensen die in een lagere trilling verblijven en onbewust willen blijven, zij kunnen deze overgang soms niet goed aan. Een bewuste afstemming op deze nieuwe fotonenenergie kan de energie in je lichaam voorbereiden op een nieuwe impuls, welke alle cellen en atomen in je lichaam initiëren. Het hart wordt geopend in een harmonische energie en een soort ontploffing van licht ontstaat.


ZELFGENEZEND VERMOGEN EN INITIATIE

Dit portaal zal het zelfgenezend vermogen activeren en alle chakra's wakker schudden en vernieuwen. Initiatie van het hogere hart, kan tijdelijk hartklachten geven. Probeer rustig te blijven en ga op tijd naar een dokter. Sommige hebben al eerder dit ondergaan, dit waren de voorbereidingen op de poort die nu opengaat.


Degene die veel keelklachten hebben, mogen nu vanuit waarheid gaan spreken. Slikproblemen komen voort uit het niet kunnen verteren van de leugen. Probeer zo helder en eerlijk mogelijk te zijn, maar wel vanuit respect en liefde. Dans en zing je emoties in balans. Vele wake-up calls gaan open. Heb je last van fysieke klachten, deze geven aan dat je los mag komen van een gevangenis, een lagere trilling, wat blokkeert je systeem?


GENEZINGSKRACHT 9-9-9 PORTAAL

In de meditatie, visualisatie of stilte moment op de vooravond van de genezende 9-9-9 energie geef je vorm aan je toekomst en creëer je jouw eigen realiteit. De verborgen kracht in jou zal geopend worden.


JE BENT NOOIT TE LAAT

Ook wanneer je later op de helende energie van het 9-9-9 portaal afstemt, kun je een reset ontvangen. Je bent nooit te laat! Je zal geleid worden door de hogere lichtdimensies om de uitlijning te volbrengen, vele lichtwezens staan klaar om elk aardewezen vanuit liefde te begeleiden.


VERSCHUIVING BEGINT

De grote verschuiving die deze zomer zal ontstaan, zal omringt worden door vele voorbereidingen. Het portaal 9-9-9 geeft aan dat de oude cirkel is voltooit en een nieuwe kan nu opstaan. Tijdens de eerste verschuiving kan jij dan een veilige overstap maken naar een nieuwe realiteit. Volg de natuur en moeder aarde, zij begeleidt en bescherm je vanuit liefde.


Daarnaast verzamelen zich grote groepen lichtwezens, die via een groot liefdeslicht jouw hart kunnen verwarmen. Zij maken lichtkolommen, ook tijdens je slaap om je voor te bereiden. Deze lichtexplosies die gaan ontstaan op aarde, worden voort gebracht door dit heilige portaal 9-9-9.


SPIRITUELE ALCHEMIE

De spirituele alchemie is naar een vergeten laag gebracht en verborgen geraakt. Deze oude kennis komt nu weer naar boven. Elk levend wezen draagt een stukje van de waarheid in het hart en daarom is het collectieve bewustzijn zo belangrijk. Verbind je met andere en maak lichtcirkels vanuit vrede, zendt harmonische intenties uit naar plaatsen waar veel disbalans heerst of naar een geliefde in nood.


Verbind je ook met de natuur, zij draagt zoveel genezende kennis en wil deze graag met je delen.


SLUIER WORDT ZEER DUN

De sluier tussen de fysieke en spirituele wereld wordt nu erg dun en vele kunnen contact gaan maken via dit 9-9-9 portaal, met de hogere wereld van energie. Verbindt je met je hoger zelf en je innerlijk weten. Stimuleer je intuïtie en stem dagelijks af op dit nieuwe portaal van de negen.


TRIPLE NEGEN

De negen is een goddelijk cijfer en brengt verlichting tijdens zware tijden. Drie keer dit getal, zal de kracht van de goddelijke energie verdriedubbelen. Bereid je voor op deze grote lichtkracht en blijf in de rust. Sommige kunnen in paniek raken, door onwetendheid en ook doordat er grote stukken in hun hart worden omgezet. de versnelling gaat zo snel dat het mentale brein ook aangepast mag worden.


MANIFESTATIE: DREAM BIG

De 9-9-9 energiepoort zal jouw manifestatiekracht versterken. Manifesteer nu je wensen en dromen, droom groot. Kom in de actie om je droom te verwezenlijken, het is nu tijd.


Holistische Genezende Krachten

Wanneer je de energie opneemt vanuit het 9-9-9 portaal van hoog licht, dan kun je je chakra's uitlijnen. Tijdens meditatie of stiltemoment, kies een manier die bij je past, kun je de uitlijning van de chakra's activeren. Laat de energie van deze hoge frequentie door je heen stromen en vraag om begeleiding en bescherming. Visualiseer bij elke chakra de juiste kleur en begin bij de eerste basischakra met de kleur rood. Bouw dit zo op naar boven. Je creëert nu een harmonieuze stroom van energie: 'Fysiek, Emotioneel en Spiritueel.'


Reflecteer in jezelf beelden of gevoelens welke je wilt manifesteren en zorg voor een heldere en duidelijke intentie. Je kun dit inzetten voor jouw individuele herstel of hulpvraag, maar ook voor het collectief. Integreer uiteindelijk de 9-9-9 energie in het dagelijks leven door middel van gebed, meditatie, stiltemomenten of mindfulness. Wees in het NU.


OMGEVING

Omgeef jezelf in een fijne omgeving, waarin je kleur, planten, kristallen, kunst, muziek en andere symbolieken je inspireren om tot een harmonieus leven te komen. Maak van je huis en/of tuin een eigen paradijsje op aarde. Klein of groot, het maakt niet uit, je kunt deze energie overal neerzetten daar waar jij je goed voelt.


Verbindt je met andere mensen, dieren of geliefde en deel je intentie, want een positieve kracht komt nu je leven binnen en misschien heb je al flarden opgevangen in je dromen en ben je al wat voorbereid? Dit zijn flarden uit het onderbewuste om je te herinneren dat er iets moois gaat komen. Jouw hoger zelf maakt je wakker en leidt je naar dit moment.


Manifesteer!


1 juni 2024


Arthura Hector


Ik heb een prachtig contact met Ashtar gehad deze week en hij heeft mij op deze boodschap gewezen om door tegen, vele hebben deze boodschap ontvangen.. want het is een zeer belangrijk moment om deze te delen. Deel deze boodschap vanuit liefde en respect, zodat iedereen weet wat er aan energie opengaat.


Ik werk met de 13 chakra's, maar de zeven chakra's activeren is ook prima, alles komt uiteindelijk bij elkaar. Doe het op jouw manier, wat goed voelt, sommige sterrenzaden gaan heel snel door alles heen, sommige wat langzamer.Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel, vanuit respect en onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.


Meestal controleer ik het bericht nogmaals, maar in dit geval wil ik het snel gaan delen.


Comments


Commenting has been turned off.
 ARCHIEF
bottom of page