top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

2023: De Overstap naar Vernieuwing

ASHTAR: 2023 WORDT EEN ONRUSTIG MAAR BIJZONDER JAAR

2023 wordt op alle fronten een onrustig jaar, waarbij de waarheid boven komt drijven vanuit een diepe duisternis. Doorgrond jezelf en alles wat je systeem uit balans brengt, want vele impulsen komen bij je binnen. Droom jezelf vrij en maak de overstap.


RELIGIE EN GELOOF

Oude spirituele dogma's worden verworpen en nieuwe manieren om het geloof te versterken staan op, waarbij het geloof in de eigen kracht centraal komt te staan. Oude religieuze vormen worden uitgefilterd en uitgezuiverd. Het zijn slechts manieren om het goddelijke tot uiting te brengen, maar de verdeeldheid van buitenaf moet opgeheven worden. De persoonlijke stukken worden hierbij stevig aangepakt. Confrontatie op alle vlakken.


DE OVERSTAP

Vele gaan dit komende jaar een belangrijke overstap maken, want tal van mogelijkheden kruisen je pad. Schrik er niet van en maak je keuze vanuit rust. Wijs deze confronterende verandering niet af, maar neem een korte pauze en richt je aandacht naar de stilte in jezelf. Kies vanuit je hart, maar aarzel niet te lang. Zo plots als het kan verschijnen, zo plots kan het ook weer verdwijnen. Wees op je hoede, want de misleiding is er ook.


POLITIEK

De politiek maakt vreemde bewegingen, onvoorspelbaar en abrupt naar links en naar rechts, zodat je geest verwart raakt. Laat dit niet gebeuren en sta in het midden. Kies je positie vanuit rust, zodat de vrede in je hart blijft resoneren.


Wees de middelste punt in je eigen kracht en kies de middenweg in hetgeen wat je verwart. Laat je niet onvrijwillig meesleuren in iets wat niet bij je past. Positieve overtuigingen kunnen als een openbaring doorwerken en je geest verrijken.


PILAREN VAN LICHT

Zij die jouw hart raken met hun overtuiging vormen de pilaren van licht en leiden je naar de nieuwe route: 'Het overstappunt'.


Dit zijn de keerpunten in je leven en zij laten je zien waar je vast loopt. Vele keerpunten zijn overvloedig aanwezig in 2023. Wees niet benauwd als je een kans hebt gemist, want er staan steeds weer nieuwe mogelijkheden op.


GROTE VERSCHUIVING

De grote verschuiving van oud naar nieuw kan leiden tot prachtige dingen, waarbij vele nieuwe groeperingen ontstaan. Er komt een overvloed aan nieuwe kansen voorbij, laat deze niet onbenut. Het kan je overspoelen en raak je daardoor uitgeput? Let dan goed op wanneer jouw begrenzing wordt neergehaald. Wordt niet overmoedig, maar blijf goed geaard. De energie van Moeder aarde helpt je verder op je pad, maar maak wel steeds de verbinding. Voel haar energie en voel het lichaam waarmee je hier bent gekomen, verbind deze twee en kijk dan omhoog. De kruin gaat open voor de kosmische energie, waardoor het levende licht bij je binnen gaat komen.


KOSMISCH BEWUSTZIJN

De energetische antennes op het hoofd richten zich naar de kosmos en gaan zich verbinden, het opent de geest voor een nieuwe geboorte. Deze nieuwe geboorte zal zich in jouw hart nestelen en als de ratio vastloopt wordt deze angstig, schakel dan over naar je gevoel en laat jouw innerlijk licht stralen. Vraag om hulp op je pad en de lichtwereld zal je helpen.


Kies het pad van verandering en maak de overstap vanuit een goed gevoel. Je zult zien dat je steeds beter om kan gaan met de nieuwe kansen die zich steeds opnieuw aandienen. Het is een bijzonder proces en zeker niet saai. Raak niet overprikkeld door de vele gebeurtenissen die om je heen ontstaan.


ECONOMIE

De economie gaat ook vele kanten uit, wat veel onrust veroorzaakt. Een deel lijkt goed te verlopen, terwijl er aan de andere kant zoveel mis blijkt te gaan. Hier geldt ook, zoek het midden van deze situatie en blijf krachtig staan.


In het hart van de storm waar de stilte heerst en het overzicht duidelijk wordt kun je onderscheiden wat bij je past. Richt daar je focus op.


SPANNINGSVELD OOLOG

De oorlog tussen Rusland versus Oekraïne gaat stilletjes op de achtergrond door en wordt op een bepaald moment naar de voorgrond gedrukt. Spanningen rondom kernwapens ontstaan voor een korte periode. Een golf van angst komt over de wereld heen, maar wordt ook weer de kop ingedrukt.


Door de snelle verschuivingen in de tijdslijnen ontstaan er onverwachte knopen. Dit zijn ophopingen van oude spanningsvelden waardoor er vreemde situaties ontstaan. Ze ontstaan plots, maar worden ook weer spontaan opgelost. De lichtwereld help hierbij.


INTENTIES

Je zult ervaren dat de intenties die je neerzet vanuit het hart gemanifesteerd worden. Dit geeft een wonderlijk gevoel van kracht. Vele wonderlijke ervaringen gaan open en gedachten worden vrijwel direct in de realiteit weerspiegeld. Verbind je gevoelens met het innerlijk licht en laat het hart spreken. Onderscheidt de innerlijk en uiterlijke prikkels en kies hierbij een nieuwe vorm van begrenzing. De oude past niet meer.


BIJZONDER HEFTIG JAAR

Het wordt heel veel, maar daarnaast ook een bijzonder jaar van verdieping. Diep in je hart weet je dat dit staat te gebeuren. De droomherinnering gaat open via het kosmisch bewustzijn en daardoor weet je hoe het zit. Je weet ook welke richting je uit moet gaan om het hoger bewustzijn te vergroten naar zelfrealisatie.


Alles verloopt dit Jaar totaal Anders

Train jezelf om naar het innerlijk licht af te reizen, daar waar jouw werkelijke kracht aanwezig is. Daar waar een nieuwe intelligentie geboren wordt kan deze jou leiden naar een passende oplossing.


NIEUWE OPLOSSINGEN OVERSCHRIJVEN DE OUDE


Degene die in het oude willen blijven, vechten tegen zichzelf. Herken je dit en kom je niet verder in een proces, laat de oude vorm los! Durf in het onbekende over te stappen.

Buiten jouw raast de chaos als een storm om je heen en daar heb je meestal geen grip op, richt je focus op datgene waar je wel verandering in kan brengen.


KINDEREN EN JONG VOLWASSENEN

De overstap wordt door de jeugdige omarmt, zij hebben gewacht op deze opening. Nu kunnen zij op gaan staan in de nieuwe kracht van de nieuwe toekomst.


In deze grote verschuiving worden vele aan extreme veranderingen bloot gesteld. Vanuit jouw eigen overtuiging kun je gaan spreken, waardoor andere geopend worden en zich kunnen gaan verbinden met deze intentie. Liefde en mededogen vormt de verbinding in alles.


Breng liefde naar de Middelste Punt van Balans en alles wordt Helder.


Adonai Ashtar


Ik groet het Licht in je hart01 Januari 2023


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

© Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.

Comments


 ARCHIEF
bottom of page