top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

2022 Wakker Worden! Nieuwe Verkiezingen in Nederland

ASHTAR: "De klokkenluiders van het nieuwe verbond staan op"

De politieke macht maakt in 2022 een diepe val. De oorverdovende klap die iedereen doet verstijven, laat de belletjes rinkelen in de geest. De angst die hieruit ontstaat zal bij vele paniek oproepen. Tijdens deze periode van grote disbalans moet de huidige politiek zich gaan vermannen en kiezen voor een andere route. Het politieke labyrint word een doolhof waar niemand meer uit kan komen. Probleem op probleem ontstaat en verwarrend zijn de draden die gesponnen worden.


SPIN SPINT

De spin van creatie zit in het midden van haar web en spint haar draden zodanig, dat vele politieke machten vast komen te zitten in hun eigen manipulatie. Zij draaien dol in hun eigen plannen van verdeeldheid en onderdrukking. De communicatie tussen politiek en de media raken op drift en 'verraden onbewust elkaar'. De discussies lopen dood in elke vorm. Zij worden gedwongen om vanuit een nieuwe manier te gaan spreken en de keuze ligt vast: "Nieuwe verkiezingen": Roept de menigte. De rollen worden omgekeerd, want de politiek wordt zwakker en het geluid van de menigte sterker.


Een harde val maakt plaats voor een nieuw begin!

Voordat er een nieuwe verkiezing gaat plaats vinden, komt er een harde knal. Vanuit een onverwachte hoek zal er iets gaan exploderen, wat elk mens doet opschrikken. Vele staan perplex, want dit wordt het moment van verandering.


Vele feiten komen boven de tafel en de berekeningen kunnen niet meer verdraait worden. De oversterfte wordt het bewijs van wat er werkelijk speelt en dit wordt de start van een grote opheldering. Hoogmoed komt ten val en de machthebbers worden schaakmat gezet door hun eigen misvatting. Het volk zal opstaan en in beweging komen: De massa vraagt om vrede en openheid. De agressieve daden die gepleegd worden openen de ogen. De wakkere geesten worden talrijker dan ooit.


ADVIES 2022: INNERLIJK LICHT ACTIVEREN

Wat heb jij nodig komend jaar? Omarm de rust in het eerste kwartaal van 2022: Train jezelf in deze periode om tot een diepe stilte te komen. Bereid je voor op een chaotische zomer en de shock die het land zal doen laten trillen, want: "It can blow your mind". Tijdens deze trillende aarde, zal de mens versneld wakker worden. Het raakt iedereen. Dit nieuws gaat massaal de hele wereld over, er ontstaat veel commotie...


Bewaar de innerlijke rust ten alle tijden en

mediteer met elkaar of individueel


Richt je focus vanaf nu op het innerlijk licht, de wereld van het hart. Om deze chaotische wereld buiten je te houden, filter je beetje bij beetje de waarheid die bovenkomt. Kijk naar wat je aan kan. Via jouw innerlijke wereld kan je de liefde manifesteren, creëer voor jezelf het paradijs waarvan je droomde. Dit is de plek waar jij je geliefd voelt. Zo bevrijd je jezelf van het oude juk en de chaos. Start met delen los te koppelen en te vernieuwen. Jullie gaan massaal de doorstap maken naar een nieuwe beweging.


Innerlijke Kracht

Bekijk de buitenwereld als een spel van poppetjes aan draden. Plaats daar tegenover de wereld die jij graag wilt creëren en draag dit uit als een innerlijke kracht. Deze innerlijke kracht zal zo sterk worden, dat iedereen meegaat in deze stroom van bevrijding. De manifestatie wordt dan vanuit innerlijke schoonheid neergezet. Je gaat dingen beter begrijpen en je brengt dit alles in balans. Zo kan de shock beter opgevangen worden.. Want dit is niet het einde, maar een mooi begin.


WARMTE VAN DE AARDE

Wees wijs en maak gebruik van de warmte van de aarde, nu zij hoger gaat trillen wordt zij heter in haar kern. Wees gerust, de aarde uit dit via een natuurlijke weg. Alles houdt zij in balans om het leven te ondersteunen. Groei is haar motto, niet het verval. De dood van een oude maatschappij wordt zichtbaar en voor vele is dit beangstigend, maar degene die weten dat er een nieuwe wereld opstaat, is dit juist hoopvol. Geef deze hoop door.


THE WAY OUT!

Wanneer de politieke machten kiezen voor een snelle uitweg (na alles wat er boven komt), gaan zij struikelen. De nieuwe beweging van Aquarius komt goed op gang in 2022. Tijdens de zomermaanden komen belangrijke gebeurtenissen tot een dieptepunt. Een grote klap op de beurzen zal iedereen versteld doen staan. Is dit de lang verwachte val of slechts een afleidingsmanoeuvre? Kan de politiek zich nog een slimme zet permitteren of wordt dit een onverwachte tegenslag? Nieuwe verkiezingen worden afgedwongen, want er zijn geen andere mogelijkheden meer over. Vele hooggeplaatste personen gaan aftreden, het schandaal is te groot. De klap te hard. Hoe gaat de politiek en de economie reageren op de plotselinge feiten die boven komen? Zijn misdaad en terreur de oorzaak van een politieke misstand?


ENGELEN PORTAAL

1 januari 2022 begint direct met een Engelenpoort 4-4. Het nieuwjaar wordt ingeluid met Engelen energie en de acht van kracht. Een mooi begin om de energie te stabiliseren en tot rust te brengen na alle versnellingen van 2021. De komende maanden beginnen rustig, geniet hiervan. Want vanaf maart staat de omwenteling langzaam op. Deze neemt toe tot diep in de zomer en met een klap staat alles even stil. Om daarna de andere richting uit te draaien, een nieuw begin.


Aquarius is zo blauw als de weerkaatsing van de hemel in het water en het witte licht zo zuiver als kristal. Zij spiegeld alles..Dit was Ashtar, AdonaiIk groet het Licht in je hart30 December 2021Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en zoals het hier is weergegeven, onder vermelding van de bron: Arthura Hector © www.ashtar-rose.com All rights reserved
Comments


 ARCHIEF
bottom of page